2013. július 14. 21:05 - Bence1997

TCW bónusz tartalom információk + videók!!!

Most nem az évadomról írok :D 

Mostmár információkat adok a TCW bónusz tartalmáról is továbbá videók is érkeztek az elmúlt hónapokban nemde bár. Tehát íme:

  • A Clovis szál 3 részes lesz. Állítólag Anakin és Obi-wan testvérisége ( angolul: brotherhood ) is előtérbe kerül.
  • Embo és állata Marrok fog vadászni ebben a történetben.
  • Thorn is itt tűnik fel.
  • Állítólag lett volna egy Fives -os szál az 5. évadban ( mivel asszem Filoni mondott még anno tavaly a Disney Star Wars Weekends -en információkat a season5 -ről és ott mondta hogy Fives vagyis Ötös főszereplője lesz az évadnak. Szóval egy történet róla szól. ) és e a szál a 66 -os paranccsal lesz összekötve. Ez a történetszál 4 részes lesz.
  • Visszatér ebben a történetben Trench admirális. ( Kíváncsi vagyok hogy hogy élte túl :D )
  • Plo Koon talál egy sivatagos ( ? ) bolygón egy fénykardot ami nem másé mint Syfo Dyas jedi mesteré volt. Szóval lesz egy Syfo Dyas -os történetünk is. Ebben a történetszálban arról lesz szó hogy a jediknek milyen szerepük van a klónháborúban. 
  • Lesz Yoda is, és Matt Michnovetz ( aki a citadel és az umbara történetet írta ) twitterén azt mondta hogy a yoda szál és a Syfo Dyas -os szál ugyanaz. Ez a szál is 4 részes lesz.
  • Fejvadászos sztori is lesz ( be tudták hát fejezni hál égnek :DDD ) Boba Fettel, Cad Bane -el és Aurra Sing -el. Ez is 4 részes lesz.
  • Ebben a történetben Bossk, Hondo, Sugi és Dengar is feltűnhet.

 

Így ha jól összeszámolom akkor 15 ( ! ) részt kapunk ami több mint egy fél évad. És Matt azt is mondta hogyha végeznek a befejezetlen ( ? ) részekkel akkor már őszkor megkapjuk a ' 6. évadot. ' Ja és a Celebration VI -on tavaly augusztusban Filoni tartott egy bemutatót amiben elmondta hogyan készülnek a részek és kb. a 35. percnél mutattak egy kezdetleges animációt ( hang és zene nélkül ) amiben Anakin és Obi-wan egy tábortűznél vannak és beszélgetnek. Nos itt látni rajtuk hogy már teljesen olyanok mint az EpIII. -ban. És ez állítólag cw602 -nek volt címezve szóval a 6. évad 2. részeként :D De produkciós számok vannak vagy mik így az Ahsoka szál ( most kikeresem ) 5.11 -nek volt becézve. A Clovis szál 4.xy lesz mivel akkor akarták leadni. Így ha a többit az 5.11 utánra rakjuk akkor 5.23 jön ki így lehet hogy végeztek teljesen az 5. évaddal ( 1 évad állítólag 26 rész ) így 15 rész helyett 18 rész is lehet. Egy 5. történetszál jól jönne nem igaz? Node nem is ragozok tovább itt vannak a videók:

 

Remélem várjátok! 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://theclonewarstortenetek.blog.hu/api/trackback/id/tr475404704

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása