2013. június 18. 17:55 - Bence1997

TCW Half Show 1/4: Új jelenet a 4. évadból!

Bence egy újabb jelenettel kedveskedett! Íme

Évad: 4

Rész: X

Epizódcím: Behatolás / Invasion

 

Egy köztársasági vadász repül el a katonai szállító mellett ami egy mandalore –i ház felett van. A szállítóból előjön Windu, és Obi-wan. Egy másik katonai szállító is megérkezik amiben Anakin és Ahsoka van. Windu és Obi-wan miután leérnek a házra, elérik az egyik korlátot és szétnéznek. Az előttük elterülő látvány szörnyű: Mandalore fővárosa ég. Minden egyes kikötőben harcolnak a mandalore –i katonák és az emberek. Éppen egy katonai erősítést vesznek észre. Windu komlinken odaszól Anakinnak hogy akadályozzák meg az erősítést nehogy megérkezzen a célhoz és leöljék az embereket. Anakin bólint és utasítja a pilótát a célra. Obi-wan észrevesz egy robogót és felszáll rá. Elmondja hogy elmegy segíteni a kikötőkben levő embereknek. Windu: ’ Rendben van. Én addig a megmaradt katonával a palotába megyek. ’ Obi-wan bólint majd felszáll a robogóra és elhajt. Eközben Anakin és Ahsoka szállítója eléri az erősítést. A pilóta benyom egy gombot mire egy rakéta vágódik közéjük. ( mármint az erősítés közé ) Azok közül elfutnak ketten-hárman de azokat egy-két lövés megállítja. Anakinék ezután indulnának, ám meglövik a hajót. Ekkor pedig a mellettük lévő ház felrobban.

STAR WARS THE CLONE WARS SEASON 4 RISE OF THE EMPIRES

COMING SOON

Na hogy tetszik? Várjátok? Hamarosan jönni fog a 2. előzetes ha meg nem akkor a lezárása a mai napnak és holnap az előzetes! :D

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://theclonewarstortenetek.blog.hu/api/trackback/id/tr515367649

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hevdanaa 2013.06.19. 09:17:42

Hát ez nagyon jÓ! :)
süti beállítások módosítása