2017. augusztus 05. 22:36 - Bence1997

Milyen spin-off filmeket várnák a legszívesebben?

Üdv újra! Ebben a bejegyzésben arról fogok írni, hogy mik azok a Star Wars történetek, amiket szívesen látnék a filmvásznon. Ezek csak az én személyes véleményeim, így hát vessük is bele magunkat:

 

1. Kenobi - Egy Star Wars Történet

Erről a filmről már akkor beszéltek, amikor elmondták, hogy majd jönni fognak ilyen spin-off filmek. És én látnék is benne rációt. Persze Obi-wan -ról kicsit nehézkés filmet készíteni, mivel nem nagyon lehet tudni, hogy mi legyen benne. Íme néhány lehetőség:

  • Ep I előtt / Ep I - II között: ezekre nem lehetne jó történetet kitalálni, amit filmvászonra lehetne vinni. Persze Qui-Gon és Obi-wan kezdeti kapcsolata illetve Anakin és Obi tanítvány-mester kapcsolata is megérne egy-egy mozifilmet, de szerintem nem lehetne kellőképp elmesélni ilyen történetet Obi-wanról. Viszont más formában nagyon is szívesen látnám ezeket. (aprópó, Obi és Anakin már kaptak egy 5 részes minisorozatot képregény formájában :) )
  • Ep II - III között: nos, ott van a TCW, így nem érdemes, viszont:
  • Ep III - IV között: itt két lehetőséget vázolnék fel: 1. váltogatni fog a film a remete Kenobi illetve a klónháborúkban harcoló Obi-wan között, így kapnánk egy félig-meddig dinamikus, és félig-meddig elmerengő filmet. A klónháborúban látnánk Obi-wan egyik harcát a 212 -es osztaggal együtt, míg az öregedő Kenobit látnánk régi mesterével beszélgetni, és közben védelmezné a kicsi Luke -ot. Ebben látok egy működő koncepciót. 2. a klónháborúk kilőve, és marad a két trilógia közötti rész. Itt egy westerni hangulatot eltudnék képzelni, viszont nagyon jóra kellene megalkotni, mert nem hiszem, hogy Qui-gon -al való beszélgetése és a Luke -ra vigyázás elegendő lenne egy 2, vagy picivel hosszabb film elmeséléséhez. Persze ettől még kíváncsiam várom, hogy ha megvalósul a film, melyik ötlet lesz a nyerő.

 

2. Fejvadászok - Egy Star Wars Történet

Vagyis másnéven egy félig-meddig Boba Fett történet. Ő az elsők között volt, akiről pletykálták, hogy kapni fog egy spin-off filmet. Én kérdem: jó ötlet lenne? Ha Boba mellé rakunk néhány fejvadászt, akkor szerintem jöhetne, de CSAKIS ÍGY! Meg amúgy is, szeretném látni, hogyan lesz Bobából a Galaxis egyik legjobb fejvadásza a 3. és a 4. rész között. Mert azért valljuk be, a 2. részben még kisgyermek, a TCW -ben pedig csak az elején egy bosszúszomjas fiú,  a végefelé pedig egy kezdő fejvadász. Illetve az OT -ból se az jön le nekem, hogy ő most ilyen nagy fejvadász lenne. Csak a páncélja cool, ahhoz, hogy felérjen ahhoz a szinthez, ahova a legtöbb fan képzeli, odáig kell egy film, mert anélkül nem nagyon fog menni az ifjú Fettnek.

Lehetne a történet egy verseny két fejvadász-bandáról, akik versenyeznek vagy valami ilyesmi. Benne lennék.

 

3. Republic Commando - A Star Wars Story (igen, angolul írtam le, így jobbnak hangzik)

A TCW 3×14 -ben tűntek fel először a kánonban, szóval léteznek ők. És ha egy kicsit elszakadunk az OT - birodalom korszakától, akkor így vissza lehetne térni egy kis időre a TCW - PT korszakába. Láthatnánk a Delta osztagot egy küldetést végrehajtani, izgalmas lenne, hiszen mind a 4 karakter külön személyiség. Nagyon megnéznék egy ilyen filmet.

Azt hallkan jegyzem meg, hogy ha egy olyat megtennék, hogy a Delta osztag a Bad Batch -el akciózna, na azt nagyon adnám, de szólóban is nyomhatják felőlem. :)

 

4. Cassian & K-2SO - Egy Star Wars Történet

Nagyon vevő lennék rá. Ez a páros lehetne az új Han-Csubi. Na persze ebben a hónapban jönni fog egy képregény - amely csak egy részes lesz :( - ami befogja majd mutatni Cassian és 2SO találkozását. No de kérem szépen, én egy olyan filmet megnéznék, ahol ezek ketten a lázadásért tesznek meg valamit. Egy szimpla küldetés lenne, viszont remekül lehetne tovább szőni eme két karakter háttérsztoriját, és történetét. 

Ha még mielőtt megkérdeznéd, hogy miért ne lehetne a többi szereplőről is spin-off a RO -ból, erre az a válaszom, hogy nem működne annyira, valakinél pedig abszólúte nem:

  • Jyn Saw -al és csapatával van egy kb. hosszú ideig, és bár jó lenne viszont látni őket, nem érezném annyira kézenfekvőnek.
  • Bodhi az a figura, aki nem nagyon lopta még be magát a szívembe, és nem is érzem annyira kidolgozottnak a karakterét.
  • Chirrut és Baze pedig jók ott a Jedhán, nem kell nagyon foglalkozni velük.

 

5. Poe Dameron - Egy Star Wars Történet

Mit tudunk eddig róla? A 7. részben keveset szerepel, és bár a 8. és vélhetőleg a 9. részben több szerepe lesz, ezeken kívül vajmi keveset tudunk róla. Jó, a Poe Dameron képregény-sorozat még most is fut (17 számnál tart, ha jól tudom?), de az közvetlenül a 7. rész előfutára. Jó lenne látni egy olyan filmet, ahol Poe még az Új köztársaságban ügyködik, vagy hogyan alakul meg az osztaga, stb. Szóval ha már Han kap jövőre egy SW történetet, akkor Poe -nak is kijár az érdem.

 

Egyelőre ennyi lenne. Ezeket tartom úgymond tervezett filmeknek, ezek azok a filmek, amik szerintem működnének. Persze ezeken kívül is van még 2-3 ötlet, de azokat majd későbbre tartogatom.

Viszlát! :)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://theclonewarstortenetek.blog.hu/api/trackback/id/tr9012722646

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása