2014. július 06. 18:34 - Bence1997

TCW HALF SHOW II: EU/CANON DOLOG!!!

- Nos, én azon az állásponton vagyok, hogy szerintem félig jó ötlet, de félig nem is. Vagyis azért nem jó ötlet, mert ezzel az Új kánonnal tudom hogy akarnak egy rendes időrendet, de sztem a régi EU -ból is hozhatnak be párat. Gondolok itt pl: Mara Jade karakterére, a Thrawn trilógiára, vagy még egy-két ilyen apróságra.

DE!!!!!!! Attól még ez egy jó ötlet! Örülök neki, mivel így én sokkal több könyvet tudok elolvasni amik mostmár tényleg kapcsolódni fognak az SW univerzumához. ( nem mintha az eddigiek se kapcsolódtak bele, de volt sok olyan könyv ami mintha nem is SW lett volna :( ) 

Az eddig bejelentett/megjelent ÚJ Kánon könyvei/képregényei:

 

2014. május - augusztus: Darth Maul: Son of Dathomir #1 - #4

2014. szeptember: J.J. Miller: A New Dawn

2014. november: James Luceno: Tarkin

2015. január: Kevin Hearne: Heir to the jedi

Új friss.: 2015. február: Ben Harper: Star Wars Rebels: The secret jedi: Adventures of Kanan Jarrus: Rebel leader

Új friss.: 2015. február: írót nem tudok, de lehet hogy ez a Ben Harper megint: Star Wars Rebels: Sabine My Rebel Sketchbook

2015. március: Paul S. Kemp: Lords of the sith

 

Nézzük sorjába:

1. Darth Maul: Son of Dathomir: Nos ezt várom/vártam is. Mivel TCW, és Maul sztorija itt véget ér. ( állítólag, de hagynak egy kis kaput :) ) 2 rész már kijött külföldön, és a következő július 16. -án jön, a 4. rész ami a vége az augusztusban. Spoilert nem akarok elsütni, aki kíváncsi az megtudja nézni több helyről is. Node ezt a történetszálat mért nem tudták volna még befejezni és kiadni? Tudom, hogy képregényként élvezetesebb, meg hogy ezelőtt a történetszál előtt vagy 10 ( ? ) vagy több történetszál volt ( Ahsoka, 66 -os, Clovis, Jar-jar, Yoda, + fejvadász, Anakin-Obi-wan, Echo/Rex, Artoo/Rex, Ventress és még sorolhatnám hogy talán mi ) de NA!!!!!!!! Viszont fontos történet. Igen az, mivel itt körvonalazódik hogy mi is Talzin szándéka. Annyit elárulok, hogy Sidius Mault használja fel, hogy megtalálják Talzint, és végezzenek vele majd Maullal is.

2. A New Dawn: Ez a Rebels sorozat előzménye lesz. Várom, ugyanúgy mint a sorozatot, de mire ez magyarul le lesz fordítva addig sztem várhatunk 2016 -ig, vagy 2017 -ig. Ez a könyv arról szól ( majd ) hogy miként találkozott Kanan, és Hera, hogyan találtak egymásra a Ghost emberei. És még sorolhatnám, hogy mi lesz még benne de eddig ennyit tudok.

3. Tarkin: Eme könyv nagyon érdekel engem. Mivel már Luceno leadta, és novemberben jön, sajna ez is 2016 -nál előbb nem jön. Itt ugrálni fogunk az időben, több periódus lesz, Tarkint kiskorától fogjuk látni sztem kezdetben aztán jön a katonáskodás, a TCW -s dolgok, EpIII, Birodalmi korszak és végül a halála. Ez csak egy gondolat hogy netán így fog menni remélem hogy igen.

4. Heir to the jedi: Ez engem nem annyira érdekel. Számos könyvet olvastam ami Luke -ról vagy a trió -ról szól. Talán a távoli jövőben egy próbát megér majd de különösképp nem fog meg. Viszont érdekesnek mondom azt, hogy úgy van megírva/úgy lesz megírva hogy Luke szemszögéből látjuk a dolgokat.

5. Star Wars Rebels: The Secret jedi: Adventures of Kanan Jarrus: Rebel leader: Nos ez kicsit érdekel, kicsit nem. Mivel 32 OLDALRÓL BESZÉLÜNK így jó hogy nem nagyon érdekel, viszont Kanan karaktere érdekes, mivel egyrészt cowboy feelinget ad, másrészt mi történt vele eddig? Várom, de nem annyira mint a A New Dawn -t.

6. Star Wars Rebels: Sabine My Rebel Sketchbook: Ez 96 oldal, semmi több. Érdekel is meg nem is. A csaj érdekesnek tűnik, de valahogy nem fog meg engemet. Ha Hera -ról lenne, na az sokkal inkább! De hagyjuk, egy próbát megér majd.

7. Lords of the sith: Várólistámon ( ha a DM: SoD -t nem nézzük ) ez a 2.-3. helyen van. Első mindenképp a Tarkin, de ez a történet a A New Dawn -nal vetekszik nálam. Vader kedvenc, Sidius is. És még egy TCW -s szereplő is benne lesz állítólag. Szóval már várom de nagyon. Sajna ez már lehet hogy csak 2017 -ben fog megjelenni. :(

 

Nos íme az én EU/Canon - ról szóló írásom.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://theclonewarstortenetek.blog.hu/api/trackback/id/tr886479841

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása