2014. március 16. 13:18 - Bence1997

Visszatérés!!!!: Itt a 4. évad 1. rész: A hold rejtélye!

  1.       rész:

 

A hold rejtélye / Mystery of the moon

 

“Aki harcol, veszíthet. Aki nem harcol, már vesztett is.”

 

Egy jedi fogságban.

A Sneeve bolygón folytatott harc után Tyr jedi mesternek sikerült egy olyan koordináta sorozatot megszereznie amivel meg tudják támadni Raxust. Ám a menekülés során a jedik elvesztették a kapcsolatot vele. A jedi tanács úgy tudja, hogy a mestert a legközelebbi szakadár bolygóra, a Kesselre vitték, így összehívják az 501 –es és a 212 –es légiót.

 

 A jedi templom előtt pár taxi suhan el, majd látjuk ahogy kamera elfordul a templom egyik kisebb zugába, közben látjuk ahogy alkonyodik. Az egyik katonai megbeszélőben Yoda, Windu, Anakin, Obi-wan, Ahsoka, Plo Koon és Fisto van az 501 –ek és a 212 –ek mellett. Windu előrelép, majd bepötyög valamit a gépbe, pár pillanat alatt pedig megjelenik egy barlang képe. Windu: ’ Tyr jedi mestert itt találják meg. Mindenfajta taktikára szükségünk van most, hogy kiszabadítsuk, és ezzel azokat a koordinátákat megszerezhessük. ’ Rex rábólint: ’ Mi mindent meg fogunk tenni uram. Bízzon bennünk. ’ Windu rábiccent, aztán ránéz Obi-wan –ra, aki elkezd magyarázkodni: ’ Figyelem légiók! Itt ( és ekkor egy kis bejáratra mutat ) tudnak csak bejutni de csak ideiglenesen, mivel mindenhol droidok vannak. De van egy másik út is. ( Ekkor a barlang tetején levő szellőzőnyílást mutatja ) A szellőzőnyíláson keresztül a felderítők azt mondják, hogy eljutnak egy biztonságos szobába, ami mellett nem más van mint egy fegyverszoba. Szóval van mit kieszelniük. ’ Cody felveszi magára a sisakot, és azt mondja: ’ Mi már megszoktuk az ilyen fajta küldetéseket nem igaz Rex? ’ ’ De. ’ vágja rá a kapitány. Windu: ’ Akkor az erő legyen magukkal! ’ A két klón vigyázba áll, és a többiekkel kimennek az ajtón. Amikor becsukódik az ajtó, Yoda a hologramra néz, és azt mondja: ’ Itt az idő megfordítani a háború állását. ’

 Ötös és Rex éppen fordul be az egyik sarkon, amikor Fox jön velük szembe, egy új klónnal. ’ Ki az Fox? ’ Fox megáll előttük, majd ránéz az új klónra: ’ A kancellár kérte, hogy hozzam ide őt. A parancsa szerint mostantól ő is az 501 –es légió tagja. ’ Ötös kifújja magából a levegőt, és odamegy az új klónhoz: ’ Rendben van, na üdvöske ( azzal megveregeti kicsit erősen a hátát ) hogy hívnak? ’ Az új kln leveszi a sisakot, és vigyázba áll Rex előtt: ’ Uram, a nevem Appo, és mostantól úgy rendeltetik, hogy a maga osztagához tartozom. ’ Rex megvakarja a fejét, miközben Cody melléje érkezik: ’ Mi van Rex? Új játékosod van? Hogy hívnak kisöreg? ’ Appo vigyázzba áll előtte is: ’ CC-1119, vagy becenevemen Appo! ’ Cody elmosolyodik, és odamondja Rexnek: ’ Sok sikert hozzá! ’ Azzal a melléje érkező Visszhanggal elindulnak a hangárba. Rex megköszöni Fox –nak a segítséget, és ő is elindul közben Ötös és Appo mellette megy. ’ Ha valóban hozzám osztottak be akkor tudnod kell hogy nem lesz itt semmi féle jópofizás. ’ mondja Rex. Appo rábólint: ’ Értettem uram. ’ Ötös odasúgja Rexnek: ’ Már most kedvelem a srácot! ’ Azzal elkezdi mesélni Appo –nak az egyik legnagyobb kalandjukat, miközben a hangár fele tartanak.

 Serenno –n Dooku palotáját látjuk. Dooku épp mesterével beszélget. Dooku: ’ Miért akarsz velem beszélni mester? ’ Sidius gonoszan elmosolyodik: ’ A jedik tudomást szereztek arról hogy hol tartod fogva Tyr jedi mestert. 2 klónosztagot küldtek a kimentésére. ’ Dooku elképed: ’ kettő klónosztag? ’ Sidius rábólint: ’ Igen, pontosan kettőt. Értesítsd a kémet hogy szóljon Tambornak az akcióról! ’ Dooku meghajol mestere előtt: ’ Ahogy kívánod nagyuram! ’ Mielőtt még megszakadna a kapcsolat, Sidius közbeszól: ’ És még valami: a klónos ügyet most kell kihasználnunk! ’ ’ De mester, azt hittem hogy majd a jediket fogjuk azzal elpusztítani! ’ Sidius felnevet: ’ Tyr jedi mester elpusztítása a fő cél most, mivel nem szabad véget érnie a háborúnak. Még túl korai. Még legalább 1 évet adnunk kell! ’ Dooku meghajol újra. Sidius újra megszólal: ’ Mivel hamarosan teljesül a saját tervem, elrendelem majd a 66 –os parancsot. De még kell idő! ’ Azzal eltűnik. Dooku feláll, és megfordul, kinéz az ablakon. Gondolkozni kezd.

 A jedi templom hangárjában egy új fajta klónszállítót készítenek elő. Rex, Cody, Ötös és Visszhang egy kis kört alkotnak, és úgy beszélnek. Rex: ’ Baljós érzetem van a küldetéssel kapcsolatban. ’ Cody: ’ Ó, nyugodj meg Rex, ez csak egy ngyon fontos mentőakció! ’ Ötös leveszi a sisakját: ’ Így van. Ha egy jedi élete a tét, akkor mi mindent beleadunk. ’ Cody: ’ Na és ha a miénk lenne? ’ Ötös viccesen odamondja: ’ Akkor természetesen jedi segítséget hívunk. ’ Majd elköszön tőlük, és odamegy Dix, Jacob, és Typer társaságához. Azok éppen nézik ahogy Appo és Brow segítenek az ügyetlenkedő asztromech droidoknak. ’ Na hogy alakul a mi kis barátunk? ’ Dix válaszol: ’ Eléggé instabil természete van. De ez igaz a többi újoncra is. ’ Typer: ’ Olyan mintha magamat látnám, de persze én inkább a fegyvereket szeretem, nem a droidokat. ’ Erre mindenki elkezd nevetni. Appo lerakja az egyik dobozt a rámpa aljára, és kíváncsian nézi Ötös –éket, ahogy nevetnek. Ötösék még mindig nevetnek, ám amikor megjön Rex és Cody, Ötös rögtön odaszól a többieknek: ’ Khm, a parancsnokok! ’ Erre mindenki abbahagyja a nevetgélést. Rex elsétál mellettük. Cody ezt mondja: ’ Indulás katonák! Elkezdjük a küldetést. ’ Ő is elsétál mellettük. Typer azt mondja: ’ Ha majd egyszer én leszek az osztag vezetője, elrendelem az egyhetes szüneteket! ’ Dix nevetve háton ütögeti és csatlakozik Ötöshöz, aki Rex és Cody után indul. Idő előtt mindenki felszáll a klónszállítóra. Jacob beül a vezérlőpult elé. Hawk beül a pilótafülkébe. Pár pillanat múlva a klónszállító felszáll, és elhagyja a hangárt, majd Corusantot, és hiperűrugrást hajt végre.

 

Akció kezdete

 Kesselen Tambor utasítja az egyik taktikai droidot, hogy kapcsolja be a kamerákat. ’ Ha az a két klónosztag idemerészkedik, le lesznek lőve. ’ A taktikai droid parancsot ad a droidoknak, és aztán odalép Tambor elé: ’ Uram. Honnan tudja, hogy két klónosztag jön? ’ Tambor: ’ Onnan, hogy egy kém mondta! ’ Azzal feláll, és odamegy az egyik kamerához, ami Tyr jedi mester celláját mutatja: ’ A jedi nem megy innen sehova, és ha netalántán a klónok bejutnak, akkor ők sem. ’

 A klónszállító tör előre a Kessel felé. A hajóban Rex, Cody, Ötös, Visszhang, Dix, Brow, Typer, és még sokan mások. Jacob, a műszerész éppen egy leszállási képletet csinál, amikor melléje megy Rex: ' Jacob, mennyi idő míg a Kesselre érünk? ' Jacob felnéz rá, majd keres valamit. Megtalálja: ' Kb. 5 perc és a légkörbe érünk uram. ' ' Az jó. ' Rex ezzel visszamegy Cody -hoz aki éppen Visszhang és Ötös készülődését nézi. ' 5 perc. ' Cody bólint, majd látjuk hogy a klónszállító hamar eléri a légkört és átlép azon. ' Enyhe rázkódást észlelünk pár szekundum múlva. ' mondja Jacob. ' Mekkorát? ' kérdezi Ötös. Visszhang gyengén vállon üti elmosolyodik majd kinéz a kicsi ablakon. Rex felveszi a sisakját és az ajtóhoz lép. ' Figyelem katonák! Azért vagyunk itt, hogy kiszabadítsunk egy jedit, akinek a neve: Tyr. ' ' Egy újabb mentőakció? Hisz a Quill nevű akciónk után azt hittem nem lesz több ilyen. ' nyögi Typer. ' Ez fontos küldetés Typer. ' mondja Visszhang és kilép egyet: ' Remélem sikerrel járunk. ' Rex és Cody rábólint. Jacob benyom egy gombot és azt mondja: ' Indul a menet! ' Az ajtó Rex mögött kinyílik. Dix odalép melléje, a jetpack a hátán, és kiugrik a hajóból majd bekapcsolva hátizsákját egy íves kanyarral elindul lefele. Miután majdnem mindenki kiugrott a gépből, Rex és Cody elbúcsúznak Jacob –tól: ’ Találkozunk a találkozási ponton! ’ mondja Jacob, és nézi ahogy a két klón kiugrik. Aztán a klónszállító egy íves kanyarral megfordul, és egy hegy felé megy.

 Tambor épp visszaülne a székbe, ám az egyik droid megszólal: ’ Uram, azonosíthatatlan jármű lépett be 5 perccel ezelőtt a légkörbe. Azonosítsuk? ’ ’ Nem kell. – mondja Tambor. – A klónok azok. ’ Majd odafordul a taktikai droidhoz: ’ Indítsátok a csapatokat! ’ A droid bólint, és intézkedik. Ezután látjuk ahogy a kapu kinyílik és B1 –es, B2 –es droidok özönlenek ki Droidekákkal a nyomukban.

 Rex és Cody is leérkezik majd a csapathoz mennek, akik már készítik elő a fegyvereiket. ’ Nos, kezdődhet az akció! Csak elsőnek egy kis egyeztetés! ’ mondja Cody. Rex ledob a földre egy holovetítőt, ami azon nyomban életre kel. A hologram éppen a barlangot mutatja. ’ Na szóval. Ez itt a barlang. Tyr jedi mester itt van bent. Hogy bejussunk a jedik tervére kell hagyatkoznunk. ’ Rex megmutatja a szellőzőnyílást a barlang tetején. ’ Pontosan ide kell eljutnunk! Hogy ezt megtehessük, mindenkinek fel kell másznia a hegyen. ’ Ötös előrelép: ’ Uraim, lenne egy kérdésem: Ha netalántán megtámadnának útközben, akkor mit csináljunk? ’ Erre több klón is ugyanezt mondogatja. Cody megszólal: ’ Szólunk Jacob –nak hogy segítsen! ’ Rex rábólint, és komlinkjén megszólítja a klónt: ’ Jacob, hall engem? ’ ’ Tisztán és érthetően! ’ Rex folytatja: ’ Lenne egy kis melója! Segítsen nekünk………. ’ Droidok támadnak rájuk. ’ Mindenki fedezékbe! ’ kiáltja Ötös. Dix fejbelő egy droidot, és beugrik egy kiálló szikla mögé. Rex, Cody és Ötös is ugyanezt teszi. Elkezdik lőni a droidokat.

 Dix elugrik egy robbanástól aztán szétlő esése közben egy droidot. Rex lő párat és hátrakiált: ’ Typer! ’ A megszólított klón előremegy közben kitér pár lövés elől. Rexhez érve megkérdezi hogy miben állhat szolgálatára. ’ Menj előre, és tereld el a droidekák figyelmét! ’ Typer rábólint és elindul. Cody és Visszhang érkezik Rex mellé fedezékbe bújnak, majd Visszhang megszólal: ’ Uram, a kesseli körülmények nem alkalmasak egy mentőakcióra. Tyr jedi mestert viszont minél előbb ki kéne szabadítani. ’ Cody bólint: ’ Így van Rex. Kifogyunk az időből. ’ Rex szétnéz: látja hogy Ötös és Brow fedezékbe vonulnak, majd Brow eldob egy gránátot ami a B2 –sek közé landol. Majd felrobban és a B2 –sek elpusztulnak. ’ Rendben van. ’ Azzal előjön lő párat, és azt kiáltja mindenkinek. ’ Minden katonának, előre! ’ Dix előretör, és lelő egy droidot majd gurulva odaér 3 B2 –s droidhoz és lelövi őket. Visszhang is kimozdul helyéről és elkezd futni az egyik torony felé. Útközben csatlakozik hozzá Appo is.

 A főkancellár szobájában Palpatine mélyen gondolatba van esve, majd megjelenik mellette Mas Amedda. ’ Hívatott kancellár? ’ Palpatine megfordul a székében. ’ Igen. Van egy feladatom a számodra. ’ ’ Mi lenne az? ’ A főkancellár visszafordul, és mély tekintettel nézi az ablakon kint nyüzsgő éjszakai tájképet, ahogy sok sikló, gép suhan el a Szenátus előtt. A távolban színes füstök, színpompák világítják meg a Corusanti házakat, miközben aurebesh betűkkel van kiírva pár szó. ’ Menj el arra a koordinátára amit odaadok neked ( ezalatt az erővel egy kis cuccot lebegtet Amedda felé, aki megfogja és elteszi ) és mondd el nekik, hogy ha végeztek, szóljanak Tryanus nagyúrnak, hogy intézkedjen! ’ Amedda meghajol, és már menne is, de Palpatine megállítja: ’ És még valami. A kódsorozatot el kell tüntetned onnan Amedda. ( miközben gonoszan nézi az ablakon túli tdolgokat ) A játék őrületes sebességgel pereg lefele. ’

 Amikor végeztek a droidíirtással, Rex és Cody a többi klónnal a hegy egyik oldalához megy. Typer: ’ Biztos hogy ez a terv uram? ’ Cody rábólint: ’ Igen katona. Kenobi tábornok határozottan azt mondta, hogy ez az az út, amin keresztül megtudjuk szöktetni Tyr jedi mestert is! ’ Azzal egy kábelköteget rak a pisztolya aljára, és fellövi. Majd elkezd mászni felfele. Rex: ’ A többiek utánam! Ötös, ( azzal odafordul hozzá ) maga a legutolsó lesz! ’ Ötös bólint, majd látjuk ,hogy mindenki elkezd felmászni.

 Tambor idegesen járkál össze-vissza. A taktikai droid odalép hozzá: ’ Uram, Dooku gróf akar magával beszélni! ’ Azzal lerak egy holokivetítőt majd pár pillanat múlva Dooku hologramja látható: ’ Tambor! Hogyan állunk? ’ Az említett egy kicsit félve elmondja: ’ Gróf! ööööööööö, sajnos az előcsapatoknak annyi! Kész, vége. A többit viszont még……. ’ ’ Tambor! Maga féleszű! ’ Azzal elkezdi fojtogatni őt hologramon keresztül. Tambor a nyakához rakja kezeit: ’ Uram……. bocsásson meg! ’ Dooku elengedi. ’ Ez az utolsó hibája tábornok! Legyen minden szinten több ezer droid! A jedi mestert pedig öljék meg! ’ ’ Igenis gróf úr! ’ Dooku eltűnik.

Kimenekítés

 Rex és Ötös kinyitja a szellőzőt. Mindenki bemászik. Később a fegyverraktárnál jönnek ki. Typer szétnéz, hátha talál valami érdekeset. ’ Typer! Mit csinálsz? ’ kérdezi tőle Brow. ’ Jól van na! Csak nézelődtem! ’ Rex csöndre inti a többieket. ’ Droidok vannak odakint! ’ Azzal az ajtóhoz simul. Hallgatózik. Kettő droid éppen az ajtó előtt megy el. ’ Te hallottál valamit? ’ ’ Nem. ’ A másik droid így válaszol: ’ Én sem. Gyerünk a jedi mesterhez. ’ ’ Hol is tartsuk őt? ’ A droid válaszol: ’ A 3 –as szinten te féleszű. ’ Azzal eltűnnek a sarkon. Rex kinyitja az ajtót. Körülnéz. ’ Tiszta a terep. ’ Majd óvatosan kijön. A többiek is így tesznek. ’ Ezek a droidok mennyire hülyék! ’ jelenti ki Dix. ’ Ja. ’ mondja Appo. Cody fegyvert vesz a kezébe: ’ Jól van. Ellenséges területen vagyunk! Most jön a lopakodás. Elmegyünk a 3. –ra, és kiszabadítjuk a mestert. Értették? ’ A klónok rábólintanak. Azzal elindulnak.

 Amikor eljutnak a 3. emeletre, Dix elővesz egy távcsövet, és megnézi a droidok ügyetlenkedéseit. Cody megszólal: ’ Mit lát? ’ Dix jobban előrehajol: ’ Két droid megy be az egyik cellába. Két magnaguard is ott van. ’ Typer feláll, és előveszi a fegyverét. ’ Várjatok! Látok valakit! Ez a jedi mester! ’ Valóban. A jedi mestert a két droid kiviszi a cellából és odaadják a magnaguardoknak. Azok három B2 –es droid kíséretében elindulnak. ’ Nyomás! ’ mondja Cody. Eztuán, nekitámadnak a droidoknak. A B2 –esek rögtön elkezdik lőni a klónokat. Kettő el is hull. Ám Appo le is tud lőni egy B2 –est, majd mégegyet. Rex megdicséri. Visszhang elbotlik, ám feláll, és ráugrik az utolsó B2 –re. Az elkezd összevissza lövöldözni, miközben riadót kezdenek el fújni. Appo, Dix és Ötös rögtön leszedik a B2 –est, és Cody odarohan az elterülő Visszhanghoz. ( A 2. résztől kezdve Echo –nak fogom nevezni ok? ) Az morcosan felkel, és félrerántja Cody kezét. Cody leszólja: ’ Visszhang! Ezt többé ne csináld! Mégis mi ütött beléd? ’ ’ Semmi uram, csak….. ’ Rex azonban félbeszakítsa őket: ’ A mester! ’ Azzal elkezdenek futni. A magnaguardok éppen a liftbe szállnának be, amikor megjelennek a klónok. A guardok rögtön előveszik botjukat, aktiválják, majd kivédik a klónok lövéseit. Az egyiket mégis sikerül szétlőniük. A másik azonban nehezebb préda. Ugyanis felugrik és rögtön letámad egy klónt. Átszúrja a klón páncélzatát. Ezzel megölve őt. Rex azonban fejbelövi az utolsó magnaguardot is. Majd a lift elé mennek. Ott találják meg a jedit ájultan. ’ Rögtön el kell őt vinnünk. ’ Cody megfogja és a hátára rakja. ’ Menjünk! ’ Miután elindulnak, kinyílik az egyik oldalt az ajtó, és pár B1 –es, és pár B2 –es droid masírozik be az ajtón. Elkezdik lőni a klónokat. Dix egy bombát dob közéjük és elkezdenek hátrálni. ’ Nem tudunk a fegyverraktárhoz menni. Más utat kell találnunk! ’ mondja Rex. Appo odasiet a lifthez, miközben kikerüli a lövedékeket: ’ Uram, menjünk le a liften. A földszintre majd kimegyünk a kapun! ’ ’ jó ötlet de rízikós! ’ Ötös besiet a liftbe: ’ Most az egyszer igazat kell adjak ennek a zöldfülűnek. Sietnünk kell! ’ Rex és Cody vonakodva, de bemásznak a liftbe. Ezalatt egy klónt lelőnek. Amikor a többiek is bepréselődtek, elindul a lift lefele.

 Tambor leül a székbe, majd megnézi a kijelzőket. Erre az egyik droid szól hogy a klónok a földszintre tartanak. ’ Nem szabad őket elengednünk! Minden droidot aki csak az épületben tartózkodik, küldjétek a bejárathoz! ’ A droidok nyugtázzák.

 A liftben vannak a klónok. Rex élesíti a fegyvereket. ’ Figyelem! Hamarosan kiérünk, és hívjuk Jacob –ot. A megbeszélt terv alapján ő biztos hogy a hegyekből fog érkezni! ’ Brow: ’ És ha nem? ’ Cody átveszi a szót: ’ Akkor más taktikát választunk. ’ Erre megérkeznek. Rögtön elkezdenek futni a kijárat felé. Egy nagy csarnokon keresztül futnak, ám ekkor a csarnok emeletéről droidok ezrei jelennek meg, és zúdítanak lézertüzet a klónokra. ’ Menjenek! ’ ordítja Ötös, és megáll Typer –rel és Appo –val. Cody megáll, ránéz Ötösre, és rábiccent: ’ Remélem élve jön ki! ’ Ötös vállat von, kikerülve pár lövést: ’ Csak menjen! ’ Rex hátranéz, közben viszonoz pár lövést a droidok felé, akik persze szünetmentesen lövik a klónokat. Typer egy gránátot dob közéjük, ám még így is túl sok a droid. Ötös lelő két droidot, ám ekkor Appo ellöki, és ő is elugrik onnan. Ugyanis egy bombát dobtak oda. Ötös nagy nehezen felkel, fedezékbe vonul. Appo követi közben lelő egy B2 –es droidot. ’ Kösz kölyök. ’ mondja Ötös. Appo leveszi a sisakot: ’ Semmiség. Mégis csak a testvérem vagy! ’ Ötös rábólint. Rexék –re néz, ám azok már a kapun kívül vannak. ’ Nyomás a kapu fele! ’ kiáltja Typer –nek és elkezd futni. Appo és Typer utána. A droidok hevesebben kezdik el lőni őket. Typert el is találják de csak a vállpáncélját. Amikor a 3 klón is kisiet, Rex rájuk néz és felhívja Jacob –t. ’ Jacob hallasz? Jacob, veszed az adást? ’ Semmi. Ám ekkor droidekák gurulnak ki eléjük. Aktiválják pajzsukat, és a klónokra kezdenek el lőni. Rexék fedezékbe vonulnak. ’ Jacob! Jacob, veszed az adást? ’ ismétli meg Rex. Jacob erre már válaszol: ’ Itt vagyok uram, csak kisebb technikai gondunk akadt. Hol vannak? ’ ’ Sajnos nem a megbeszélt terv alapján jöttünk ki. A bejáratnál vagyunk. Siessen katona! ’ Azzal kikapcsol és rögtön lelő egy droidot. Ekkor a hegyek között megjelenik a klónszállító. Megsorozza a droidekákat. Azok megfordulnak, ám végül roncsok lesznek belőlük. A klónszállító leszáll, a klónok pedig beszállnak. Ám légi droidok támadnak rájuk. A klónszállító felszáll, és elindul. A légi droidok utána. Brow a lövészfülkébe rohan, és beül a székbe. Megfogja a kormányt, és becélozza a droidokat. Elkezd tüzelni rájuk. Azok ügyes manőverekkel kikerülik a lövedékeket 1-2 kivételével, akiket eltalál Brow. Cody odaszól a pilótának: ’ Gyorsítson! ’ ’ Igenis. ’ Azzal a klónszállító egy íves kanyarral az űr felé kezd menni. A légi droidok egyszerre megállnak, és a klónszállító felé lőnek, de hiába. Majd visszafordulnak.

Furcsa vége

 Tambor felhívja Dookut, és elmondja neki hogy a klónok megszöktek, és magukkal vitték a jedit. Dooku dühében elkezdi újra fojtogatni Tambort: ’ Maga nem végzi jól a dolgát Tambor! Ezért készüljön fel a következményekre! ’ Azzal egy újabb fojtást végez, végül a hologram elenyészik. Tambor elkezd hevesen köhögni, majd gyorsan leül és a kijelzőre nézve elkezd gondolkodni.

 A hipertérben a klónszállítóban a klónok nézik ahogy a jedi mester felkel. ’ Kik vagytok? ’ Rex előrelép egyet: ’ Mi az 501 –es és a 212 –es légiótól vagyunk. A jedi tanács megkért minket hogy mentsünk ki téged! ’ Tyr jedi mester körbenéz, ám mindenhol csak klónt lát. ’ Köszönöm! ’ Azzal az egyik szobába tart. A klónok szétözönlenek, mindenki a saját kis szobájába. ( amik nagyon szűkek, igazából van egy kis rész, egy szekrény, és az ágy. ) Visszhang megrázza a fejét, és a jedi szobája felé menne ám Cody visszahívja: ’ Mi történt veled a szakadárok bázisán Visszhang? ’ Visszhang megrázza a fejét: ’ Nem tudom uram, én csak…… elvesztettem az eszem. Bocsásson meg! ’ Azzal bemegy a jedi szobájába. Rex és Ötös odamegy Cody –hoz. ’ Furcsán viselkedik Visszang. Mi  a baja? ’ kérdezi Rex Cody –tól. ’ Nem tudom. Nem mondja el. ’ Ötös elkezd menni a jedi szobájába: ’ Megnézem. ’

 Visszhang Tyr jedi mesterrel beszélget. ’ Uram, nem tudom hogy mi van velem. Amikor a droidok ellen harcoltunk, akkor egyszerűen elmegy az eszem és amikor magát jediket látom, egyszerűen gyűlölet jön úrrá rajtam és nem tudom hogy mit tegyek mert……… ’ Ám ekkor szemei megkeményednek, furcsán kezdenek el mozogni. Visszhang előveszi a fegyvert és a jedire tartja: ’ Katona! Mit művel? ’ kérdezi megdöbbenten Tyr. ’ Maguk a köztársaság árulói! Ezért meg kell ölnöm magát. Ez a parancs! ’ Ám ekkor belép Ötös. Meglepődik és rögtön előveszi a fegyverét, Visszhang felé tartva. ’ Visszhang mit csinálsz? ’ Ám a klón leveszi a sisakját és mérgesen rálő a jedire, ám az kitér előle, és felemeli az erővel. Visszhang elkezd kaparászni de végül feladja. Tyr nekilöki a falnak, mire a klón lezuhan. Ötös odarohan, és felsegíti őt. Visszhang megrázza a fejét, és körülnéz: ’ Mi….. mi történt? ’ Ötös értelmetlenül nézi a klónt: ’ Hát nem tudod? ’ ’ Mit? ’ ’ Majdnem megölted Tyr jedi mestert! ’ Visszhang ránéz a jedire, és zavarba jön: ’ Ez nem lehet. Én sose…… sohase ölném meg a jediket! ’ Ekkor bejön Rex és Cody. Visszhang felveszi a fegyverét és zavarodottan kimegy a szobából. Rex és Cody utánanéz és aztán kíváncsian Ötösre.

 A Serenno –n Dooku mesterével lép kapcsolatba. ’ Uram sikerült beférkőznöm a klónok irányításába. A kémünk jó munkát végez. Ám sajnos még mindig érzem Tyr jedi mester jelenlétét. Még mindig él. ’ Sidius elgondolkodik: ’ Akkor más módszerekhez kell folyamodnunk. De elsősorban a klónt kell eltűntetni. Talán egy támadással. ’ Dooku meghajol. ’ És még valami Tryanus nagyúr: támadást szervezz a jedi templom ellen, hogy ne tudjanak nyomozni ez ügyben! ’ Dooku: ’ Úgy lesz ahogy kívánod mesterem! ’ Majd kívülről látjuk őket.

 

Remélem tetszik nektek! Én nekem nagyon dehát minek mondom ezt, hiszen én írtam :XD

Na mind1. Értékeljétek bő mondatokban!

 

Szerintetek: -%

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://theclonewarstortenetek.blog.hu/api/trackback/id/tr285864478

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása