2013. június 18. 12:05 - Bence1997

TCW Half Show 1/4: Bence jövője

 Bence, mond, miket fogsz alkotni vagy csinálni a jövőben? 


Hát nem tudom még. A TCW -t még tervezem ami vagy 6 vagy 7 évad lesz. Itt is vannak hogy melyik évad hány részes vagy hány részes lesz:

1. évad: 22

2. évad: 22

3. évad: 17 ( ugye itt történt az a probléma vagy mi amit már leküzdöttem de már nyakamon volt a suli + a 4. évad is nagyon ki volt gondolva így hát az utolsó 5 részt nem írtam meg :D Sorry )

4. évad: 24

5. évad: 15 ( mivel ha megnézzük összeszámoljuk az eddigi részeket az 61 rész a 4. évaddal karöltve pedig 85 és az 5. évad befejezésével akarom megírni a 100. részt ami pont a 15. rész :P )

6. évad: 20

ha lesz 7. évad akkor az is 20. :D

+ továbbá ha így nézzük akkor ha 6 évad akkor 120 rész de ehhez jönne 10 bónusz epizód ami 2-3 történetet mesél el. Az egyik Appo parancsnokról szól aki már ebben az évadban ( 4 ) is megjelenik de nem annyira részletesen. Szóval ő róla szólna a történet, egy csatás is lehet majd de ez még nem tudom pontosan, és a lezárás lenne egy kvadrológia vagy egy 5 -s rész ami vagy a Gonosz útvesztőjét vezetné fel vagy azt írnám le. 


Rendbn van. Mondj még egy-két dolgot a jövődről!

Nos hamarosan estefele jön egy meglepetés amin már jó ideje dolgozok a TCW mellett. ( lehet találgatni ) 

A fogatverseny folytatódik egy-két hét múlva és már nagyon várom ezeket. ( remélem ti is )

Úgymond ennyi lenne, könyvírást már régen is csináltam de most nem annyira írok de tcw -t igen. :D

Köszönjük az infókat. Hölgyeim és uraim 13 óra körül jövünk vissza a tcw -s hírekkel és talán egy új jelenettel! Addig is vigyázzanak magukra! Jó napot!

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://theclonewarstortenetek.blog.hu/api/trackback/id/tr965367046

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hevdanaa 2013.06.19. 09:10:25

Jó lesz! De a fogatversenyen maradnak a versenyzők?
süti beállítások módosítása