2014. augusztus 21. 19:13 - Bence1997

STAR WARS THE CLONE WARS [ HOGYAN IS LETT VOLNA TOVÁBB? ] PART 2

FOLYTATOM AZ ÍRÁST, HOGY HOGYAN IS FOLYTATÓDOTT VOLNA A TCW!

 

Nos a 6. évadot kitárgyaltam, ami kb. így nézett volna ki ha a Clovis szálat nem számítjuk:

1. 66 -os/Fives történetszál [ p.k: 5.12-5.15 ]

2. Bardotta/Windu/Jar-jar/Talzin t.sz. [ p.k.: 5.16-5.17 ]

3. Yoda történetszál [ p.k: 5.18-5.21 ]

4. Fejvadász történetszál [ p.k: 5.22-5.25 ]

5. Anakin/Obi-wan/Jedi történetszál [ p.k: 5.26-6.03 ]

6. Darth Maul történetszál ( Son of Dathomir ) [ p.k: 6.04-6.07 ]

 

Nos akkor folytassuk a 7. évaddal:

A 7. évad szerintem egy megint csak egy nagyon jó évad lett volna. Mint a 6. évad :) No de milyen sztorikból is állhatott eme 7. szezon. Íme:

1. Rex/Echo/klón kommandós történetszál [ p.k: 6.08-6.11 ]

Brent Friedman mondta hogy ez a szál 4 részes lett volna. Az első rész címe: The Bad Batch. ( idézet: A legjobb védekezés a támadás ) Eme történetszálban Rex egy liberális gondolkodású klónkommandót vezetett volna, egy különleges egységet. Eme szál amolyan Umbara stílusú lehetett volna, és két új bolygó is szerepet kapott volna: Anaxes és a Skato Minor. A 2. rész címe: A Distant Echo. ( idézet: A háborúkat nem szuperfegyverekkel nyerik, hanem szuper stratégiával. )

Eme történetszál nagyon kellett volna még. Esküszöm, egy újabb klóncentrikus történetszálat akartam volna még látni a BC -ben, és ha még félig meddig meg is kaptam ( 66-os/Fives arc ) de mégis ez is kellett volna melléje nem? Továbbá ez a 7. évad nyitánya lett volna, így gondolom itt lett a helye.

 

2. Kasshyyyk/Wookie/Yoda történetszál [ p.k: 6.12-6.15 ]

Na igen. Ez a szál lett volna ( állítólag ) a másik Yodával foglalkozó történet. De persze Wookie -kal körülvéve. E történet is 4 részes lett volna. 

Olyan sok dolgot sajna nem tudok erről, viszont volt tavaly egy olyan kezdetleges animációs jelenet, ami eme történetszálból mutatott egy jelenetet, és abban wookie harcosok harcoltak ilyen sáska kinézetű szörnyekkel. Nos annyi szent, érdekes történetszál lehetett volna. :(

 

3. Mon Calamari/Padmé/Anakin történetszál [ p.k: 6.16-6.18 ]

Visszatérés Mon Calamari -ra. :D Anakin is visszatér, mivel ha jól nézem, úgy-ahogy 3 történetszálat kihagyott. ( Darth Maul, Rex/Echo és a Yoda/Wookie ) Erről ennyit. Erről se lehet sokat tudni, csak annyit hogy Padmé és Anakin valami ügy miatt megint Mon Calan.

 

4. Ahsoka/Bo-Katan/Mandalore történetszál [ p.k: 6.19-6.22 ]

Eme szál is 4 részes lett volna. Állítólag a sztori az, hogy Ahsoka segít Bo-Katan -nak helyreállítani Mandalore -t. Gondolom ez lett volna a lezárása a mandiknak. Almec is gondolom visszatért volna így utoljára. + a jedi tanács összegyűlt és egy hologramon nézik Ahsoka -t és Bo-Katant.

Várós szál lehetett volna.

 

5. Rex/R2-D2 történetszál [ p.k: 6.23-6.25 ]

Szóltak régen olyan pletykák/infók hogy eme két karakter egy kis kalandot is megél majd. És hát gondolom ilyenkor van a kaland. Erről sokat nem tudok.

 

6. Assaj Ventress/Quilan Vos történetszál [ p.k: 6.26-7.03 ]

És ez a 2015. júl. 4. -én megjelenő novella. A szinopszis szerint ( ami a napokban jelent meg ) a jedik tudják hogy Dooku Darth Tryanus néven van, így a volt ex-sith tanítványtól, Assaj Ventress -től kérnek segítséget. Quilan Vos és Assaj Ventress egy küldetésen vesznek részt, Ez állítólag felbolydítja az erőviszonyokat a két fél között vagy valami ilyesmi.

 

És ennyi lenne. Ezek után egy Grivi történet is van gondolom, mert Filoni mondta. + Maul lezáró szála is van még mivel volt olyan kép ahol Maul tiszta olyan mint az Ep 1 -ben, mármint olyan ruhát visel. Ja és Quilan Vos vs. Darth Maul is van ott.

 

Szóval ennyi volna. További hírek hamarosan!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://theclonewarstortenetek.blog.hu/api/trackback/id/tr1006624103

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása