2014. augusztus 05. 21:03 - barkó

Star Wars Stories

  Üdvözlök minden kedves bloggert. Barkó vagyok, bence új segédje. Előreláthatólag csak háttérmunkát fogok végezni mellette, és inkább tőle függetlenül fogom a saját SW történeteimet posztolgatni. Magamról annyit, hogy elég jártas vagyok az SW univerzumban (ezt inkább a régi trilógiára értendő, nem pedig az újra) és a történetírással kapcsolatban is van tapasztalatom. Sajnos a blogomról azóta törlődtek a fájlok, de általában egy-egy részt olyan száz-százhúsz letöltés jellemzett, ha kommenteket nem is írtak. Szóval erről lenne szó.
  Magáról a történetről annyit, hogy a Birodalom uralma idején játszódik, és egy Rig Larsen névre hallgató csempész a főszereplője. Előreláthatólag minimális eredeti szereplő fog nálam is szerepet kapni. Kronológiailag az utólagosan IV -ik résznek nevezett előtt illetve alatt fog játszódni. A tervem az, hogy kicsit a másik oldalról mutatom be a dolgokat, egy a Felkelők Szövetségével kapcsolatban szkeptikus gondolkodású ember szempontjából. És persze megpróbálok a Birodalom részére egy pozitív árnyalatot is kialakítani. Itt az első, bevezető rész is:
Íme.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://theclonewarstortenetek.blog.hu/api/trackback/id/tr626576187

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása