2013. június 20. 16:17 - Bence1997

TCW Half Show 3/4: Egy újabb jelenet!!!

Évad: 4

Rész: X

Részcím:  Hatalmak csatája / Battle of the powers

A képen most azt látjuk hogy pár mandalore –i és pár droid egymásnak esik. Eközben máshol egy éjnővér lelő egy mandalore –i harcost aki elesik és meghal. Anakin kivéd pár lövést, hátraugrik a bunkerba és azt mondja hogy van egy terve: ’ Mi lenne ha ők harcolnának és mi beosonnánk a kastélyba? ’ Obi-wan megrázza a fejét. ’ Nem lehet Anakin. Ez nem jó terv. ’ Ebben a pillanatban felettük egy Y szárnyú vadász lezuhan a fák közé. Anakin kifújja magát és egyetért.

 Dooku elküldi Trippe –t, hogy intézkedjen a kinti csatáról valamilyen módon. Trippe elmegy, Dooku pedig az ablakhoz megy ami már kivan törve a Bobával történt incidens óta. Látja hogy három alvilági bűnöző előremegy és próbál lelőni pár klónt és droidot. De a mandalore –i harcosok megállítják őket. Dooku megfordul, és ekkor megdöbben: Az ajtó kinyílik és bejön rajta Darth Knoxwn. ’ Üdvözletem Knoxwn újra. Úgy tűnik, a polgárháború elkerülhetetlen. ’ Darth Knoxwn megáll és az ajtó mögötte becsukódik. Dooku elkezdi mondandóját és miközben mondja hátul látjuk hogy néhány mandalore –i harcos jackpack –el és pár klón is szintén jackpack –el elkezd egymásnak esni, közben egy arc vadász suhan el az erdő felett, lebombázva azt. ’ A háború véget ért. Hamarosan győzni fogunk. ’ Ekkor az egyik mellékajtó kinyílik és bejön rajta Sidius sötét köpenéyben. Az áruló sith megdöbben mestere érkezésekor, majd észbe kap és megszólal: ’ Megöllek benneteket, és az új birodalmam is győzedelmeskedni fog a kinti lények fölött. ’ Sidius megrázza a fejét és megáll Dooku asztala előtt. Knoxwn fele fordul és azt mondja: ’ Hát elfelejtetted mit tanítottam régi tanítványom. A hatalom nagy felelősség. És te még nem állsz készen rá. ’ Knoxwn mérges lesz és aktiválja a fénykardját. ’ Sokat fejlődtem régi mesterem. És a tervem következő szakasza: A ti elpusztításotok! ’ Ekkor előrelendül. Sidius kapcsol, bekapcsolja fénykardját és hárítja az áruló sith csapását. Eközben Dooku is aktiválja kardját, és Sidius újra megszólal: ’ Ideje a játéknak véget vetni! ’

STAR WARS THE CLONE WARS SEASON 4 RISE OF THE EMPIRES

HAMAROSAN

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://theclonewarstortenetek.blog.hu/api/trackback/id/tr155370968

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása