2012. augusztus 27. 16:11 - Bence1997

3. évad 17. rész: Szabad fogoly

 Szabad fogoly ( Free prisoner )

 

' Menekülj a korrupciótól. '

 


Szökött. Durge a Kreater és Bane által kieszelt terv segítségével megszökött a köztársaságtól, és kiterjesztette hatalmát a galaxis bűnöző alvilágára. Az 1 éves háború azonban elég kemény megpróbáltatásokat ad a fejvadászoknak, így sok a veszteség. Miután Durge és Cad Bane Dooku gróf parancsára szétrobbantott egy köztársasági szállítmányt, lezuhantak a bolygóra. A köztársaság Anakin Skywalkert, és Ahsoka Tanot küldik a két fejvadász után.


                                                      Farmerek

 

 4 köztársasági cirkáló lép ki a hiperűrből. Csendesnek tűnik az űr. A köztársasági szállítmány szétrobban de a hajó romokban lebeg az űrben, távol Felucia légkörétől. A Resolute -ból kijön pár gunship és elindul a bolygó fele. A légkörbe érnek, végül egy tisztáson leszállnak. Anakin és Ahsoka kijönnek az egyikből, Rex és Ötös a másikból. ' Kerítsük elő a fegyenceket százados! ' mondja Anakin. ' Igenis. ' feleli rá Rex, és odamondja a többinek. ' Szakasz! Indulás! ' Azzal elindulnak a furcsa világító erdőbe.

 Egy feluciai farmert látunk, aki éppen növényt locsol amikor hirtelen megjelenik Durge és lelövi. Bane eközben egy másik farmert talál, aki erre elkezd futni, de Bane visszafogja, és a falhoz vágja. Durge odamegy, és megkérdezi tőle: ' Van itt egy hajó? ' A farmer csak nyel egyet, és dadogva válaszol: ' Niiincsssss......... ' Bane erre fegyvert fog a farmer fejére. ' Mondom van itt egy hajó? ' A feluciai újra nyel egyet, és végül kinyögi. ' Van. ' Bane erre lelövi, és odanéz Durge -ra. ' Látod? Fenyegetés kell ide. ' Durge elvigyorodik, és elindulnak a farmerek falujába. 

 Anakinék elérnek egy mocsarat. Ott pici lények vannak. Anakin oda megy az egyikhez, és megkérdezi tőle: ' Láttál erre fejvadászokat? ' A pici lény ránéz, és valamit mond: ' Kala ma csucsa, jade in groofn, leens o moona. ' Anakin felvonja szemöldökét: ' Oké! Valaki letudja fordítani nekem? ' Ahsoka odahajol a kis lényhez: ' Fleer csucsa in grofo? ' A lény bólint egyet. ' Mit mondott neked, és te mit mondtál neki? ' kérdezi tágra nyílt szemmel Anakin. ' Azt mondta ő, hogy mi újak vagyunk. És én azt mondtam hogy voltak itt mások is? erre ő bólintott egyet. ' ' Kérdezd meg tőle hogy fegyvereik is voltak? ' Ahsoka rábólint, és újra a pici lényhez fordul: ' Huuaka in rach in pope? Grofo pope? ' A kicsi lény újra bólint, és észak felé mutat. ' Voltak itt, és észak felé mentek! ' Anakin megköszöni a segítséget a kicsi lényektől, és elindul a klónok utána. ' Juana! ' mondja Ahsoka és mestere után indul.

                                                  Durge

 

 Durge lelövi az utolsó farmert. ' Készen vagyunk. Nincsen már bizonyíték. ' Bane rábólint. ' Már csak el kell hagynunk a bolygót. ' Durge rábólint, aztán elindul egy emelkedőn. Az emelkedő tetején van egy hangár. Bemennek oda. Éppen van egy üres hajó. Bane gyorsan benéz, addig Durge szétnéz. Néhány törött holmi és néhány szerszám van  a hangárban. Ekkor egy mozgolódást hall. Kijön Bane és elmondja, hogy nincs elég energia a hajóban. Durge csendre inti, és előveszi fegyverét. Ekkor újabb mozgolódást hallanak mind a ketten. Fentről. Durge ránéz Bane -re, aki bólint egyet, közben előveszi fegyverét. Durge elindul a létra fele, és felmászik. Fent körülnéz. Az egyik dobozból eközben egy újabb mozgolódást hallani. És ekkor a dobozból egy feluciai farmer ugrik elő, és rátámad Durge -ra a botjával. Durge kitér előle, és fejbelövi a farmert. Bane is lát kettőt, akik éppen elkezdenek menekülni. Kiakarnak ugrani az ablakon. Bane mindkettőt lelövi. Azok kiesnek az ablakon, és elterülnek a földön. Durge sóhajt egyet, leugrik, és odamegy Bane -hez. ' Ideje energiát szereznünk! '

 Egy kalózhajó lép ki a hiperűrből, és leszáll egy hegy tetején. Kijönnek belőle kalózok. Eközben Durge éppen távcsővel nézi a tájat, amikor a kalózhajót megpillantja. ' Bane! Hagyd abba a szerelést! ' Bane értetlenkedve néz, mire Durge elvigyorodik: ' Van egy feladat! '

 Az egyik kalóz egy ládát hoz le a rámpáról. A kalózfőnök ideges. Ekkor egy lövés végez az egyik emberével. A kalózfőnök körbenéz, majd egyszercsak megpillantja Durge -ot és Bane -t. ' Támadás! ' kiáltja, mire az emberei a két fejvadászra támadnak. Durge rögtön lelő egyet, majd egy másiknak kitekeri a nyakát, egy harmadik ütését blokkolja, lehajol, és tüdőn lövi. Bane eközben felszáll, és lángszóróval gazdagít kettő kalózt.

 Anakinék a falut elérik, és szétnéznek. Éppen Anakin és Ahsoka megnézik a hallotakat, amikor Rex odakiált nekik. A két jedi odafut, és megkérdezik hogy mi a gond. ' Nézzen oda fel uram! ' mondja Rex. Anakin és Ahsoka felpillant, és észreveszik a hegyen lévő csatát. ' Mindenki utánam! Nem engedjük meg nekik hogy elmeneküljenek! ' kiáltja Anakin, és Ahsoka -val elindulnak a hegy felé.

 Durge lelő egy újabb kalózt, majd kettő kalóz támad rá. Bane eközben végez az  egyikkel, így már csak az utolsó kalóz van hátra. Durge szépen ellöki, belelő egyet, aztán a két fejvadász odamegy a kalózvezetőhöz, és bevernek neki egyet-egyet. Végül amikor már könyörög, megjön Anakin és Ahsoka. Durge rögtön reagál. Lelövi a kalózvezetőt, és elkezd tüzelni a két jedire. Ahsoka gyorsan kivédi ezeket a lövéseket. Anakin eközben ráveti magát Bane -re, ám az felszáll és használva lángszóróját megégeti Anakin ruháját. A jedi rögtön az erővel maga felé húzza a fejvadászt, ám az pofonrúgja, és felszáll a rámpára. Durge még egy-két búcsúlövést ad a jediknek és végül a rámpa becsukódik majd a kalózhajó felszáll és elhagyja a bolygót. Kint hiperűrugrást végez.

 Gunshipek szállnak le. rex odamegy Anakinhoz és közli vele, hogy megszöktek a szökevények. Nem tudták őket elkapni. Ahsoka erre azt mondja hogy az ő hibája. Anakin a vállára teszi a kezét, és azt feleli: ' Nem a te hibád volt, hanem az enyém. ' Int Rex -nek aki rábólint, és beszállnak a gunship -be. Majd felemelkednek és elhagyják a bolygót. A Resolute -re leszállnak. Yularen odamondja a tiszteknek hogy induljanak. A köztársasági cirkálók ekkor hiperűrugrásra lépnek.

 

hogy tetszett?

 

Szerintetek: -%

10 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://theclonewarstortenetek.blog.hu/api/trackback/id/tr564735353

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

argu fisto 2012.08.28. 09:04:38

Szia! Tudnál nekem megint egy kicsit segíteni? Na már megint ezzel a videó beillesztéssel van bajom! Bemásolom a linket, de az előnézet nem jelenik meg! Nem tudom mi lehet a gond. Ja és látom megint vissza váltottál a régi kinézetre!

Bence1997 2012.08.28. 09:55:41

@argu fisto: hello. Na elmondom a lépéseket!!!
1. Bejegyzést akarsz írni! akkor ugye csinálsz egy bejegyzést!
2. Ott van hogy videó beillesztése!
3. Videó linkjét bemásolod!
4. Testre szabod a szélesség/magasságot!
5. Igazítod!
és kész!

argu fisto 2012.08.28. 11:12:39

Ezt a sima bejegyezésbe csináljam, mert van egy olyan is, hogy video bejegyzés

Bence1997 2012.08.28. 11:34:47

@argu fisto: hát ha a videó bejegyzést választod, akkor csak a bejegyzés címét kell megadni + a videó linkjét bemásolod!

argu fisto 2012.08.28. 12:02:09

@Bence1997: De videós bejegyzésbe hova másoljam be a linket?

Bence1997 2012.08.28. 12:21:36

@argu fisto: videó linkje vagy embed kódja...
a bejegyzés címe alatt van!!!
ha a linket bemásoltad, várj egy kicsit, majd aztán mentsd el!

argu fisto 2012.08.28. 18:20:44

@Bence1997: Jó majd valamikor kipróbálom, de ma már biztosan nem, mert ma volt a suliban a könyvosztás aztán nézem a könyveket meg van még dolgom, holnap meg nem nagyon leszek itthon! De majd jelzem, bhogy sikerrel jártam e. És nagyon köszönöm a segítséget!

argu fisto 2012.08.28. 18:27:12

Elolvastam ezt a részt! Meg kell mondjam, hogy igaz rövid volt, de nagyon tetszett! Jók voltak a harcok, a farmerek! Az egész! Volt benne akció, humor! Én erre a részre 100%-ot adok!

argu fisto 2012.08.29. 11:33:40

@Bence1997: Sikerült! Megpróbáltam a videoposztot és kin van a videó! Ja és van egy vidi is majd ha lesz időd nézd meg!
süti beállítások módosítása