2012. augusztus 09. 17:56 - Bence1997

3. évad 11. rész: Küldetés Mustafaron

Megjött a 11. rész és ezzel a 3. évad elérkezett a feléhez!

Küldetés Mustafaron ( Mission on Mustafar )

' A feladatok nem mindig teszik vezérré az illetőt. '

 

 Háború. A két fél egymásnak esik. A szeparatisták újabb megmozdulásai arra késztetik a köztársaságot, hogy egyre több jedit küldjenek harcba. Ám nem tudják, hogy ki terveli ki ezeket. A Dathomiri dolog után Dooku gróf visszatér a Serenno -ra, míg a két jedi lovag, Anakin Skywalker és Obi-wan kenobi elindul Ahsoka Tanoval a Mustafarra, hogy kikergesse a droidokat onnan. Dooku ekkor Sidius parancsára megparancsolja Darth Trippe -nek, hogy menjen el a bolygóra, és végezze el küldetését: Ölje meg Obi-wan Kenobi jedi lovagot.

 

                                                     Harc a bolygón + megérkezés

 

 Trippe hajója kilép a hiperűrből, és elindul a Mustafar felé. Közben kitér a lövedékek elől. Eközben látjuk hogy néhány tri vadász elindul az arc -k felé, és egy nagy csata alakul ki. Az egyik szeparatista cirkáló letüzeli az egyik köztársasági rajt, majd egy másikat. Trippe megnézi a koordinátákat, aztán elkerül egy lövéssorozatot. Ezután belép a légkörbe.

 Klónok és droidok lövik egymást. Az egyik lávafolyamnál néhány klón, köztük Cody és Visszhang éppen visszaszorítja az ellenfelet. A droidok közben egy-két klónt lelőnek. Obi-wan és Anakin ekkor érkeznek meg. Aktiválják fénykardjukat. Anakin rögtön ellök három droidot, aztán leszúr kettőt. Obi-wan szintén. Cody fejbelő kettő droidot, aztán előreszaladva lelő még egyet mellkasba. Visszhang eközben előrelendül, lebukik egy droidlökés elől, amit Obi csinált, és lelő egy droidot. Eközben kettő tri vadász suhan el felettük. Hamarosan már csak néhány droid van, akiket elpusztítanak. Anakin leereszti a kardját, és felsóhajt. Elmondja, hogy valami zavar van az erőben. Obi-wan is érzi. Itt ezen a bolygón lehet. Rex jön ekkor oda hozzájuk. Megmondja, hogy Ahsoka kapott egy üzenetet.

 A hajót hirtelen eltalálják. Trippe felnéz, és ekkor meglát kettő arc -s vadászgépet, akik elsuhannak mellette. Az ifjú sith felmordul egyet, majd látjuk, hogy a csillagszlúp elkezd zuhanni. Hamar elér egy droid/klón csatateret, és aközé bezuhan. Hatalmas por keletkezik. Néhány klón meghal, és néhány droid is elpusztul. Egy osztag odamegy, és egy osztag klón is. Ekkor látjuk, hogy az egyik klón odamegy, és kiakarja nyitni az ajtót, ám az hirtelen kitörik. A klón és az ajtó elrepül, és a csillagszlúpból kiugrik Trippe. Aktiválja két fénykardját ( ugye olyan van neki mint Krell -nek csak piros szín. ) és elkezdi kaszabolni a klónokat. Azok védekezni próbálnak, ám végül az utolsó klónt is utoléri a halál. Trippe a mészárlás után odamegy a droidokhoz, és megparancsolja nekik, hogy indítsanak támadást a klónok bázisa ellen. A droid vettem-vettemezik, majd elindulnak. Trippe eközben előhorgászik egy robogót a szlúpból, felül rá, és elindul.

 Egy torony előtt klónok pihennek. Trippe robogója ekkor megérkezik. A klónok elkezdenek tüzet lőni felé. Trippe a lövések elől kitér, majd miután kellő távolságba ér, leugrik a robogóról, ( ami egy lávafolyamba megy ) és leérkezik a klónok közé. Mindegyik klón odamegy, ám ekkor Trippe egy erőlökéssel vagy 20 db klónt lök el, vagy éppen fojt meg. A maradék ellenfél elkezd lőni rá, ám Trippe hárítja a lövéseket, majd lekaszabolja a klónokat.

                                                Üzenet + ostrom


  Anakin, Obi-wan, Cody, Visszhang, Rex, és Ötös belép a terembe. Ahsoka már ott van, és egy hologram, amin Dooku található. Obi-wan megkérdezi, hogy mi történt, mire Ahsoka válaszol: ' Fogtunk egy adást. ' Azzal benyom egy gombot, mire Dooku hologramja megszólal: ' A Mustafar egy igen értékes bányászati bolygó. A megszerzése nagy jutalom bármelyik félnek. Tudod a feladatod Trippe? ' ' Igen mesterem. ' ' Ne feledd tanítványom. A fejét hozd el nekem. ' majd megszakad a kép. Anakin elgondolkodik, ám Obi-wan meglepődik hogy a grófnak van egy új tanítványa. ' Lehet hogy Ventress nem volt már elég jó neki, és ezért lecserélte. ' veti fel Anakin. ' Lehet. ' mondja Ahsoka. ' De mi lehet a feladata? ' Obi-wan ezen elgondolkodik, majd megszólal: ' Valamelyikünk likvidálása. ' Ahsoka meglepődik ezen, ám Anakin nem. ' Hát persze. Azt mondta Dooku ennek a........ Trippe -nek hogy hozza el valamelyikünk fejét. ' ' Szerintem nem a tiédet akarja Anakin. ' ' Miért nem Obi-wan? Hisz tőlem akar megszabadulni a gróf. ' vágja rá Anakin. Obi-wan leteszi mind a két kezét a holoasztalra. ' Nem azt mondtam, hogy te nem vagy célpont. De személy szerint Ahsoka sem lehet, mivel........ ő még padawan. ' Ahsoka ekkor közbeszól. ' De ha nagy leszek, akkor talán veszélyes is lehetek rájuk nézve. ' ' Ez igaz. ' mondja Anakin. Obi-wan megrázza a fejét. ' Nem. Szerintem Dooku engemet akar eltakarítani. Mivel ha én meghalok, akkor könnyebb lesz titeket megszerezni, vagy éppen kiiktatni. ' Anakin nem hiszi el, de azért megnézi még egyszer a felvételt. Ekkor jön hozzájuk kettő klón, akik elmondják hogy a droidok ostrom alá akarják venni a bázist. Obi-wan rámondja, hogy minden klónt harckészültségbe! Majd kiindulnak.

 A droidok valóban ostromolnak. Amikor Obiék kiérnek odajön hozzájuk egy klón, és elmondja hogy az egyik utánpótlási tornyukat szétrobbantották. Anakin mérgesen összeszorítja kezét, majd kiadja a parancsot a támadásra. A klónok eközben hősiesen küzdenek. Néhány droidot lelőnek, de az egyik droidtank szétlövi a klónok egyik oldalát. Ahsoka rögtön odamegy, és leszed három droidot. Anakin is melléje megy. Obi-wan eközben Codyhoz megy, hogy megkérdezze a csata állását. Cody kitér egy lövés elől, lő néhányat, majd így válaszol: ' Ha így folytatják a droidok, akkor ez a bolygó senkié se lesz. ' ' Szóval egyenlően állunk. ' Cody ismét lead egy-két lövést. ' Talán uram. ' odafordul Visszhanghoz. ' Hé Visszhang. Menj a bal oldali tankhoz, és robbantsd fel. Gyerünk! ' Visszhang rábólint, és elindul. Kikerüli a feléje küldött lövéseket. Majd mikor odaér, rárakja a bombát, és elfut onnan. A tank felrobban. A körülötte lévő droidok is elpusztulnak. Cody megdicséri a visszatérő Visszhangot, és előretör Obi-wannal. 

 Ahsoka átszúr egy droidot, majd fedezékbe megy. Ötös eközben Rex -el hősiesen védik a bal szárnyat. Anakin a togruta mellé érkezik, kivéd néhány lövést, majd az erő segítségével ellök vagy 6 db droidot, amik a hátul lévő tankoknak lökődnek. Ahsoka megkérdezi, hogy nyerési esélyeik mikor voltak. Anakin elvigyorodik, és úgy válaszol: ' Most talán itt lesz az az esély Ahsoka. ' A lány megrázza a fejét, aztán aktiválja két fénykardját, és előremegy Anakinnal. Levágnak egy-egy droidot, aztán az erővel ellöknek néhány gépezetet.

 Trippe robogójával megérkezik a bázis mögé. Leszáll a gépről, és a fénykardját belemélyeszti a falba. Egy szabályos kört ír le a kardjával, aztán amikor készen van vele, berúgja. Éppen pár klón garázdálkodik ott. Észreveszik a belépő chisst, és tüzet nyitnak rá. Trippe gyorsan kivédi a lövéseket, aztán mindegyik klónt lekaszabolja mind egy szálig. Amikor végez a klónokkal, elindul a bázis főtermébe. Hamar odaér, és benyit. Ott éppen néhány tiszt van, és egypár klón. Gyorsan lemészárol ott mindenkit, de ezt nem látjuk, mivel becsukódik az ajtó.

 Anakin átugrik egy tankot, aztán ellök néhány droidot, majd megfojt négy-öt gépet. Ahsoka eközben Rexet menti meg néhány szuperharci droidtól. Rex megköszöni a segítséget. Ekkor egy robbanás történik. Az utolsó droidtank is megsemmisül. Obi-wan odamegy Anakinékhoz, és elmondja, hogy győztek, ám nem biztos, hogy teljesen. Anakin is így érzi, mivel az erőben lévő zavar itt van közel. Ahsoka ekkor rájön valamire és elkezd szaladni a bázis felé. A két jedi utánakiált, ám mivel a lány már bement, utánamennek.

                                                Fénykardpárbaj(ok)

 Trippe kifújja magát, hörög, amikor megérkezik Ahsoka. Szétnéz, majd rögtön kinyitja fénykardját. Trippe lassan megfordul, aztán lecsap Ahsoka -ra. A togruta lány hárítja a chiss csapásait. Trippe néhány csapás után egy hatalmasat ráüt Ahsoka -ra, ám ő elugrik az ütés pillanatában onnan. Majd ellöki Trippe -t, ám ő újra lecsap, és majdnem eltalálja Ahsoka -t, de a lány elugrik onna, és a földre ugrik. Trippe újabb támadást intéz, ám eközben Ahsoka elkezd futni a kijárat felé. Trippe utánafut. Ahsoka betér egy mellékfolyosóra, és végül a leszállópályán találja magát. Trippe is hamarosan megérkezik, és rácsap Ahsoka -ra, de ő a csapást hárítja.

 Anakin és Obi-wan megérkezik a főterembe, ahol Trippe és Ahsoka elkezdték a párbajt. Szétnéznek, ám csak halott tiszteket és klónokat látnak. Obi-wan behunyja a szemét, és ekkor érzékeli Ahsoka -t. ' A leszállópálya! ' feleli végül. Anakin rábólint és elkezdenek a leszálló felé futni.

 Ahsoka elugrik egy csapástól, majd átugrik Trippe felett, aztán egy támadást intéz a chiss ellen, ám az elkezdi fojtogatni őt. Egy kis másodperc után Ahsoka elájul, és a földre esik. Anakin és Obi-wan akkor érkezik meg, amikor Trippe az ájult Ahsoka -hoz lép, és felemeli a fénykardját. Anakin felkiált: NEEEEEEEEEEEEEEEEE! Majd előreszalad, és rátámad Trippe -re. A chiss harcos rácsap Anakinra, majd egy újabb támadást intéz. Obi-wan ránéz Ahsoka -ra, és beleszól a komlinkjébe, hogy néhányan jöjjenek ide a leszállóhoz. Majd ő is ráveti magát Trippe -re. Az a két jedit letámadja, Anakint elrepíti az erővel, majd rácsap Obi-wanra, aki kitartóan védi a csapást. Kenobi ekkor egy cselt választ. Felugrik, majd hátraérve jobbra, aztán balra csap, végül átszaltózik az ifjú sithen, és rácsap. Trippe megtántorodik, és hirtelen ellöki a falnak Obi-want. Az a reakciót váratlanul kapja. Anakin eközben feláll, és rátámad Trippe -re, és elkezdi támadásokkal ostorozni őt. Trippe mindet kivédi, majd egy ügyes mozdulattal elkezdi fojtogatni Anakint, és egy kis idő után Anakint elrepíti Ahsoka mellé.  

 Obi-wan lassan feláll, és körülnéz. Csak ő van és a bérgyilkos. Trippe pontosan ő rá néz, és elindul feléje. Amikor már csak 1 méter köztük a különbség, Obi-wan rátámad Trippe -re, ám ő hárítja azt. Obi-wan ekkor megszólal: ' Dooku bérelt fel igaz? Hogy engem megölj! ' Trippe rábólint, aztán egy nagy csapást intéz Obi-wan ellen, de sikertelenül. Obi-wan a hátára akar csapni, ám Trippe az egyik kardjával blokkolja a támadást. Ránt egyet, és Obi-wan is elrepül. De földhöz ér időben, és egy újabb támadást intéz a chiss ellen. Trippe kitér az egyik támadás elől, majd egy csapást intéz, de Obi-wan hárítja. Ekkor érkeznek meg a klónok. Trippe félrelöki Obi-want és rátámad a klónokra. Amikor az utolsó klónnal akar végezni, Obi-wan kivédi a végső csapást. ( tudjátok hogy ) Trippe ekkor dühösen ránéz, aztán csap egyet Obi-wanra, és elővesz egy bombát. Azon 1 perc van, és most elkezd visszafele menni. Trippe behajítja a bázisba, és egyet a leszállóra rak, aztán rácsap néhányat Obi-wanra, és végül ellöki. Kenobi ránéz, ám Trippe elugrik a leszállóról és elindul a robogója felé. Obi-wan a két barátjára néz, és elkáromkodja magát. Ránéz a bombára: 0:28. ' Hát ez egyre jobb! ' mormogja, ám ekkor megérkeznek a klónok. 0:20.

 Trippe a robogójával eléri a ( mostmár ) megjavított csillagszlúpot, és az ajtóhoz megy. Visszanéz a bázisra. Ránéz a kezén lévő kis szerkezetre, amin a bomba száma jelenik meg. 0:01. Aztán hallani lehet egy 0 hangot, ám semmi sem történik. Trippe felmordul, majd bemegy a hajóba, és elindul az űrbe. A csatának eközben vége van, és a köztársaság megnyerte.

 Obi-wan beszél a tanáccsal. Elmondja nekik az egész történetet. Yoda ezen elgondolkodik, Mace kijelenti: ' Veszélyes időket élünk Obi-wan. Gyertek vissza a templomba, és kiderítjük hogy hogyan tudnánk megállítani ezt a két sithet. ' Obi-wan rábólint. Yoda megrázza a fejét, és így szól: ' Zavar....... Háború....... Érzem. ' ' Mi az mester? ' kérdezi Obi-wan. Yoda felpillant Obi-wanra, majd Mace -re és így válaszol: ' Zavart érzek az erőben. De nagyon nagyot. Az erő hamarosan ki fog billenni egyensúlya ingadozásából. Háború készül valahol. És úgy érzem, hogy a sithek változnak majd. ' 

 

Szerintetek milyen a kvadrológia kezdő része. A kövi rész is izgalmas lesz amit majd holnapra fogok hozni!

 

Szerintetek:-%

 

 

 

   

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://theclonewarstortenetek.blog.hu/api/trackback/id/tr884698663

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása