2012. január 31. 17:33 - Bence1997

The clone wars történetek: Híradó V.

Jó estét, kedves olvasók. Megjött az 5. számunk, amiben a 3. évadról beszélgetünk. Szombaton vége lett a 2. évadnak, és eközben már ki is jött egy előzetes a 3. évadról, amit lejjebb ,vagy inkább ezen a linken nézhettek meg: előzetes I

Aztán egy új hírt is kaptunk, vagyis inkább híreket. Bence információkat adott a 3. évadról. Ezeket tudjuk eddig:

- Az évad egy fejvadászos, akciós részel indul, amiben visszatér az évadzáróban szerepeltett Kreater, és Bane. A vadászrend is visszaköszön utolsó útjára, akik az 1. évadban domináltak.

- Ebben az évadban kapják meg Anakin -ék a mostani kinézetüket.

- Az első évad 4. résznek folytatása is lesz.

- A helyszínek közül előjön a Dathomir, és egy új bolygó is szerepet kap: Qewro. Ez egy az előzetesben látott dimenziós bolygó.

- És ami  a legfontosabb, hogy az évad alcíme: Mysterius Evils/ Titokzatos gonoszok. Illetve egy újabb trailerrel gazdagított minket Bence. Ezt itten alább tekinthetjük meg: Előzetes II

 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://theclonewarstortenetek.blog.hu/api/trackback/id/tr474036295

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása