2011. november 05. 16:11 - Bence1997

2. évad 7-8. rész: Frontattack + Retort

Íme a 7. rész, ami hasonló lesz az umbarai csatához, ám sokkal másabb lesz, és egyszerűen csatadúsnak kell majd elképzelni. Addig is itt a rész:

 

Front attack

( Fronttámadás )

 

’ A győzelemhez ne legyél vert helyzetben ’

 

Súlyos konfliktus. Miután a szeparatisták behatoltak Bqoouen légkörébe, a miniszter elutasította Dooku gróf ajánlatát, miszerint álljanak melléjük. Ezt követően a gróf háborúba vitte a Bqoouen bolygót is. Így a miniszter, és népe a köztársaságtól kérnek segítséget. A legutóbbi csatából hazatérni látszó Anakin Skywalkert, és padawanját, Ahsoka Tano –t kérik arra, hogy utazzanak el a Bqoouen –re, és védjék meg a szeparatistáktól…

 

Megérkezés

Egy koréliai korvett megy ebben a pillanatban az űrben. Majd elér egy bolygót. Azt megkerüli, és meglát három köztársasági cirkálót a Bqoouen felett. Odamegy, majd leszáll a hangárjában. Kiszáll belőle néhány klón, akik felderítők. Elindulnak a hídra. A hídhoz érve odamennek a holoasztalhoz, ahol Anakin, Rex, Ahsoka, és még három klón áll. Elmondja, hogy átnézték a peremet, de nem találtak szepi fregattokat, se ellenséges vonalakat. Anakin bólint, majd látjuk, hogy megjelenik az asztalon a főváros, ami persze lebeg. Anakin elkezdi magyarázni, hogy milyen a bolygó. Lebegni lehet benne. A droidok biztos a fővárost fogják támadni, mivel ez egy egyszerű támadás lehet. Ezt fogják védeni. Ekkor Rex megszólal, és azt mondja, hogy veszélyes lesz, de ha sikerül, akkor ellentámadásra kell készülniük. Anakin erre tökéletesen egyetért. Majd elbocsátja őket. Amikor ő is menne, megjelenik régi mestere hologramja. Üdvözli Anakint, majd azt mondja, hogy ő is jön. Anakin vállat von, majd végül csak ennyit mond, hogy érje be őket, ha tudja. Majd elindul Ahsokával az oldalán.

Megjelenik még egy cirkáló a többi háromhoz. A hangárjában Obi-wan egy gunship –be megy be, majd megkapaszkodik. Elindulnak kifele. Anakin felhívja Obi-want, hogy vigyázzanak, mert lehetséges, hogy rossz oldalon fognak leszállni. Obi-wan megnyugtatja erre Anakint, majd kikapcsolja a hívást. Eközben látjuk Anakinék csoportját is, amik már a légkörben mozognak. Anakin azt mondja a pilótának, hogy egy kicsit gyorsítson. Az bólint rá.

Anakinék hamarosan megérkeznek a fővároshoz. Leszállnak, majd kiszállnak a gunship –ből. Odaállnak a miniszterhez. Köszöntik őt, majd megkérdezik, hogy mi a probléma. Erre a miniszter elmondja, hogy Dooku gróf támadást akar intézni a főváros ellen. Anakin erre ökölbe szorítja a kezét, majd azt mondja, hogy megállítják a támadást, és ha lehet, akkor a grófot is elfogják majd. A miniszter köszöni ezt, majd elmegy. Eközben megérkeznek Obi-wanék. Obi-wan megkérdezi Anakin –kat, hogy mi a helyzet, mire Anakin azt feleli, hogy gondban állnak a népek itt a Bqoouen –en. Majd elindulnak egy felderítő csoport felé.

Előkészület, majd ATTACK!!!!!!!!

Eközben a fővárostól távol egy lebegő szeparatista bunkiban, és annak is egy zugában egy félig gép, félig Bqoouen –i lény beszélgetett Dooku –val. Lény: ’ Számításaim szerint most érkeztek meg a köztársasági csapatok. ’ Dooku: ’ Legyenek is itt. Ám ütött az órájuk. Tyson! Maga fogja vezetni a támadást! ’ Majd kilép. Tyson meghajol, majd elindul az ajtó felé. Később a hangárban sorakoznak fel az újfajta turbó droidok. Illetve itt vannak a légi droidok is. Tyson elmondja, hogy ez az akció sikeres lesz, még ha a köztársaságot kell széttipornia. Majd elindul. A többi kb. 20.000-30.000 droid követi.

Anakin, és Obi-wan egy holoasztal körül állnak. Anakin elmondja régi mesterének, hogy ez kemény dió lesz, mivel nem dooku fogja vezetni a támadást. Ekkor Ahsoka is belép a terembe. Obi-wan ekkor azt mondja, hogy megnézi, hogy készen vannak –e a csapatok odakinn. Anakin bólint, majd látjuk, ahogy Obi-wan távozik. Ahsoka megkérdezi, hogy mit kell tennie. Anakin erre azt mondja, hogy ő mellette lesz, mint segéd. Anakin: ’ Kell nekem egy kis segítség, mivel ha netán bajba jutok, akkor hát… ’ Majd elindul a kijárathoz. Ahsoka követi. Ezalatt kijutnak egy folyosóra. Anakin befordul balra, majd arra megy Ahsoka is. Ahsoka: ’ Miért kellene megvédeni téged? Hisz megtudod védeni magadat egyedül is. ’ Anakin megáll, majd azt mondja: ’ Csak azért leszel mellettem, mert én azt mondtam, érted? ’ Majd elmegy. Ahsoka vállat von, majd csak azt mondja: ’ Te tudod, mester. ’

Ahsoka megjelenik egy csoportnál. Odamegy a pilótához, majd megkérdezi, hogy nem észlelt –e valamit, mire a pilóta megrázza a fejét. Ekkor megjelenik Anakin is. Ahsoka odamegy hozzá, és azt mondja, hogy nincsen veszély. Anakin bólint, majd hívja Obi-want, aki Cody –val beszél. Felveszi. Ám ekkor robbanás történik ott, ahol Obi-wanék vannak. Ekkor látjuk, hogy Tyson átjön a kék buborékon, és utasítja a droidokat a támadásra: ’ Támadás!!! ’ Obi-wan ezt észlelve bekapcsolja a fénykardját, és elindul a droidok felé. Cody, és a 212 –es légió követi. Eközben a droidok elkezdenek lőni minden hova. A lakosok bemenekülnek a házakba. Anakinék is észlelik a támadást, majd elkezdenek előrenyomulni. Beszállnak a gunship –be, és elindulnak. Eközben a kikészített lövegek elkezdenek tüzelni. Rex, és az 501 –es osztag egy kicsit el van tévedve, ám rájuk talál az ellenség. Elkezdenek harcolni. Eközben Tyson megragad egy klónt, és a kezével megöli. Máshol egy klón lelő egy droidot, ám egy lebegő droid eltalálja őt. Ezalatt látjuk, hogy Obi-wan levág egy droidot, majd utasítja Cody –t, és az osztagot, hogy vonuljanak vissza. Cody bólint erre. Ezalatt Anakin –k majdnem földhöz érnek, ám ekkor fölrobban egy löveghajó. Így máshol kell leszállniuk.

Az egyik löveghajó felrobban, míg egy másik sikeresen landol. Kiszáll belőle Ahsoka, és Anakin. Ahsoka rögtön előreindul, és levág egy droidot, majd visszavonul. A klónok addig előrenyomulnak. Anakin eddig elindul egy ponthoz, ahol rex, és az 501 -es osztag védekezik. Rex dupla pisztolyával biztatja a klónokat, hogy maradjanak életben, majd lelő egy droidot. Anakin végre megérkezik, majd odaszól rex -nek, hogy induljanak, majd ő visszatartja a droidokat. Rex bólint, majd elindul osztagával egy másik csatába. Addig Anakin levág egy droidot, majd elindul a klónok után. Ezalatt Ahsoka utoléri mesterét, majd kérdezi, hogy mi a terv. Anakin azt mondja, hogy először visszatámadnak, majd jöhet az ellentámadás. Addig elindul a kamera egy másik helyre, ahol egy csata folyik. A klónok éppen előrenyomulnak, majd elindítják a lebegő At-rt -ket. ( ezek olyanok, mint a azok, amik vannak, de ezeknek nincsen lábuk, hanem ilyen lebegő izéjük van ) A lebegő at-rt -k elindulnak egy szeparatista tér felé. Közben néhány elhull, de azért odaérnek, és megkezdődik a támadás. Látjuk, ahogy letámadják őket. Az egyik at-rt -ből ötös kiszáll, majd rögtön lelő egy droidekát. Anakin, és Ahsoka rex -el, és az 501 -es légióval megérkezik. Ötös odamegy, majd megmondja, hogy van egy másik út, hogy a szepik háta mögé kerüljenek. Elindulnak. Eközben látjuk, hogy az egyik torony felrobban. A rajta lévő klónok leugranak róla. Eközben gunship -ek érkeznek a segítségükre. A klónok beszállnak, majd elindulnak egy hely felé.

Anakin –k majdnem megérkeznek a célhoz, ám rajtuk ütnek. Lebegő droidok tucatjai. Anakin védekező állást rendel el. A lebegő droidok túl sokan vannak. Rex lelő egy droidot. Majd a klónok előrenyomulnak, ám a droidok túl sokan vannak. Anakin, és Ahsoka levág egy-egy droidot, majd megkérdezik ötöst, hogy merre található a kijárat. Ötös lő néhányat, majd azt feleli, hogy felfele kell menni. Anakin ekkor kivéd egy lövést, és elindul felfele. A többiek utánamennek. A droidok közé azért bedobnak egy-egy bombát, és bumm. Felrobbannak a droidok. Eközben egy másik helyen Obi-wan, és Cody a 212 –es osztaggal előrenyomul egy osztaghoz, akik épp egy központot védenek. Obi-wan elmagyarázza nekik, hogy fontos épségben kimenekíteniük a bentlakókat, és addig kell távol tartani őket innen, míg vége nem lesz a csatának. A klónok bólintanak, majd elindulnak. Addig lebegő droidok közelednek a központhoz. Obi-wan előremegy, és levágja az egyik droidnak a fejét, a testét pedig odahúzza egy másik droidhoz. Eközben Cody is lelő egy droidot. Néhány droid elpusztul, ám sikerül a kis csapatot bevenniük a droidoknak. Ám ekkor segítségük érkezik Kenobi –nak: A központ mögül néhány lebegő At-rt jelenik meg, amik lelövik a droidokat, és előremennek a következő droidokhoz. A lebegő At-rt –k után megjelennek Anakin –ék. Obi-wan megköszöni a segítséget, majd azt mondja, hogy a klóncsapatok szét vannak szóródva. Kéne kitalálni egy tervet. Ahsoka ekkor megszólal: ’ Nem lehetne a droidokra támadni elterelő hadműveletként, hogy aztán összegyűjtsük a klónokat? ’ Anakin megrázza a fejét, ám Obi-wan elgondolkodik rajta, és végül egyetért Ahsoka –val, aki erre elmosolyodik.

Tyson egy szobában van, és megint beszél Dooku –val. A gróf megvan elégedve Tyson munkájával. Ezért odamegy. Már ki is van készítve a csillagszlúpja. Tyson ezen meglepődik, de azért várja a grófot. Dooku elmosolyodik, majd kilép. Ekkor belép az ajtón egy droid, aki megmutatja egy holoasztalon a csata állását. Mindenhol droid, ám mindenhol klón is, és persze jedik. Tyson erre rájön a megoldásra, majd elindul. A droid rákérdez, hogy miért megy el, mire Tyson ennyit felel, hogy már megvan, hogy hogyan fogja a jediket legyőzni.

A droidok visszavonulnak. Obi-wan még levágja a közelében lévő utolsó droidot, majd elgondolkodik a szeparatisták módszerén. Ahsoka eközben odamegy a miniszterhez, és megmondja neki, hogy nem kell aggódnia, mivel elintézik ezt az ügyet hamar. A miniszter hálásan megköszöni, majd elmegy. Eközben Tyson elindul egy fúrószerkezettel. Behatol a fővárosba. A klónok elkezdik lőni a szerkezetet, ám az csak tovább megy, míg végül be nem csapódik egy központba. A szerkezetből ezután egy csomó droid jön ki, és legvégül Tyson, aki elindul a miniszter után. A klónok eközben védekeznek a túlnyomóan sok droiddal szemben. Anakin, és Obi-wan az osztagaikkal megtámadja a szerkezetet, mivel ha az felrobban, akkor a droidoknak annyi. El is kezdik lőni, ám nem sikerül, így bemennek, ahol egy csomó rohamdroidot pillantanak meg. Elkezdődik ottan egy harc. Végül továbbindulnak. Eközben Tyson eléri a minisztert, ám Ahsoka védi őt. Tyson erre odahív maga mögé három droidot, és azokkal támadja a jedit, míg ő a miniszterrel foglalkozik. Ahsoka levágja a droidokat, majd rátámad fénykard nélkül Tyson –ra. Tyson hasba rúgja Ahsokát, aki erre szaltót nyom, és fejberúgja Tysont, aki erre felüvölt, ám később eldobja a lányt, ám ő visszafordul, és ellöki Tysont. Sokáig mardossák egymást, mikor leesik egy gömb. Ahsoka elindul a miniszterelnök után, Tyson, mivel semmit sem tehet már, visszahívja a megmaradt csapatokat, és elhagyják a fővárost.

Anakin, és Obi-wan jelent a tanácsnak. Elmondják, hogy megvédték a fővárost, ám vissza fognak támadni. Arra nagyon fel lesznek készülve. Yoda erre bólint, majd Windu azt mondja, hogy a védelemhez sok árat fognak fizetni, majd kilépnek. Eközben bejön Ahsoka, és a miniszterelnök. A miniszter köszöni a segítséget, és mondja, hogy Ahsoka nélkül ő már halott lenne. Anakin erre rábólint, Obi-wan pedig elmondja, hogy néha bizony még a legkisebb tanácstag is segíthet, és ezt most egy olyan padawan tette, aki már egy éve padawan. ( tom, ez hülye mondat volt, de hát ) A miniszter még egyszer köszöni, majd utolsó szavául azt mondja, mielőtt kilépne, hogy az ellentámadást siker fogja majd koronázni. A három jedi bólint, és együtt hagyják el a termet.

+

 

Retort

( Visszavágás )

 

’ Értelem nélkül nem ér a győzelem ’

Támadás alatt a Bqoouen. Miután Dooku megtámadta leghűségesebb segédjével, Tysonnal a fővárost, A miniszter segítséget kért a köztársaságtól, akik így Anakin Skywalkert, és padawanját: Ahsoka Tanot küldték a feladatra. Obi-wan kenobi is csatlakozott hozzájuk. Egy heves csata után a köztársaságnak sikerült visszaverni a droidok támadását, majd elindítanak egy ellentámadást.

 

Ellentámadás

Anakin, és Ahsoka egy zászlósrajhoz közeledik. Megállnak, majd megkérdik a pilótát, hogy vigye el őket Rex -hez. A pilóta bólint, majd látjuk, hogy a gunship elindul.

Rex eközben egy központot véd a közeledő droidoktól. Megszólal, mire egy klón előretör, és minigummal írtja a droidokat. A droidok hullanak. Eközben Anakin -k megérkeznek. Rex lelő egy droidot, majd odamegy hozzájuk. Megmondja, hogy áttörték a droidok vonalát, és ellentámadásra készülnek. Anakin bólint, majd megmondja Ahsoka -nak, hogy vigyen négy klónt az egyik szakaszhoz, és támadja oldalba a droidokat. Ahsoka bólint, majd elindul négy klónnal az egyik szakaszhoz. Anakin eközben előveszi a fénykardját, aktiválja, majd kivéd néhány lövést. Aztán látjuk, hogy ráugrik egy lebegő járőrdroidra, ami ettől elkezd meghibásodni, és össze-vissza kezd lőni. A droidokat szétlövi. Rex ezt látván elkiáltja magát, majd látjuk, hogy a klónok, és a lebegő At-rt -k elindulnak, és elkezdik lőni a lebegő droidokat. Rex le is lő néhány droidot, majd elindul. Eközben látjuk, hogy kereszttűz alakul ki a klónok, és a droidok között.

Eközben látjuk, ahogy Ahsoka eléri a pontot, amit mestere mondott neki. Anakin végül levágja a járőrdroidot, majd utasítja a klónokat a támadásra. Majd jelez Ahsoka –nak, hogy támadhat. Ahsoka ekkor előretör a klónokkal, majd szépen oldalba támadja a droidokat. Azok hősiesen védekeznek. Rex eközben már vagy harminc droiddal végzett, majd azt mondja a lebegő At-rt –nek, hogy támadják hátba őket. Így majd be lesznek a droidok kerítve. Az egyik klón bólint, majd látjuk, hogy bekerítik a droidokat. Eközben heves tűzharc alakul ki közöttük. Látjuk, hogy azért néhány klón is elhull, ám végül az összes droidnak annyi. Ekkor azonban megjelenik egy droidcsoport, ami átmegy a klónokon, és a központokat támadja. Ám nem sejtik, hogy Obi-wan is ott van, így váratlanul a klónok megtámadják a droidokat. Hamarosan azokból is egy martalék lesz. Ekkor Anakin, és Ahsoka odamegy Obi-wan –hoz, és azt mondják neki, hogy máskor nem is jöhetett volna. Obi-wan csak vállat von, majd elmondja, hogy most más probléma is felütötte a fejüket. Anakin megkérdezi, hogy mi, mire Obi-wan csak ennyit mond: ’ A gróf itt van. ’

Üzenetadás

Egy csillagszlúp érkezik meg a szeparatista bázisra. Kiszáll belőle Dooku. Tyson már nagyon várta a grófot, hogy elújságolja neki a legjobb híreket. Amikor Dooku leül, Tyson elkezdi mondani, hogy kezdetben jól támadtak, ám később odaveszett egy fontos álláspontjuk. Most megtámadták őket, ám a droidok azt mondták, hogy nem sikerült a támadás. Dooku erre megrázza Tysont, aki bocsánatot kér Dooku –tól. Dooku ekkor abbahagyja, majd megkérdezi, hogy tud-e csöndben maradni, mire Tyson lassan bólint. Dooku ennek örül, majd benyom néhány gombot. Erre előtte megjelenik Sidius nagyúr. Megkérdezi, hogy miért hívta, mire Dooku azt mondja, hogy a Bqoouen –n tartózkodik. A híreket elmondja, hogy milyen rossz helyzetben vannak. Sidius megkérdezi, hogy itt van-e Skywalker. Dooku ránéz Tyson –ra, aki köhög egy sort, majd odamegy Dooku mellé. Dadogva elmondja, hogy itt van, sőt nemcsak ő, hanem még kettő jedi is. Sidius erre elmosolyodik, majd elmondja, hogy a két jedit el kell terelni más felé, míg Skywalkert ide csalják. Dooku ekkor azt mondja, hogy van egy terve. Sidius ennek örül, majd látjuk, hogy szólal egy hang, miszerint gyűlése van. De csak kintről hallatszik. Sidius Palpatine –s hangjával válaszol, hogy minjárt megy, majd még odaszól Dooku –nak, hogy váljon be a terv, majd kilép. Dooku ekkor megrázza erősebben Tysont, majd miután látja, hogy Tyson már sírva könyörög neki, abbahagyja, majd elmegy.

Anakin, Obi-wan, Ahsoka, és még pár klón egy holoasztal körül vannak. A holoasztalon van a csata térképe. Ám néhány másodperc múlva a csata helyén maga Dooku áll. Anakin megkérdezi tőle, hogy mit akar. Dooku csak annyit mond, hogy csak találkozni akar vele, azaz Skywalkerrel a bázison. De egyedül jöjjön. Anakin erre nem tud mit mondani, de mire válaszolt volna, a gróf eltűnik, és helyette újra a csata térképe van. Rex megkérdezi Anakint, hogy mit tesz, mire Anakin elmondja magabiztosan, hogy találkozik a gróffal, ha valami fontosért is. Azzal elindul a csatába.

Párbaj a bázison, végső csata a fővárosban

Lássuk, hogy néhány klón előremegy, majd nekitámad a droidoknak. Látunk egy nagyon jó kis tűzharcot. Eközben Anakin, és Ahsoka elindul a szeparatista bázis felé. Ottan Anakin, és Ahsoka megáll. Anakin elindul, ám Ahsoka megszólal: ’ Vigyázz mester! ’ Anakin ránéz, majd bemegy a bázisba. Ekkor Rex is megjelenik mellette, vagyis Ahsoka mellett, és elmondja, hogy droidok támadták meg őket. Le is lő egy droidot. Ahsoka ezt látva előveszi fénykardját, majd levág egy droidot. Parancsba adja, hogy maradjanak itt, míg a mestere vissza nem tér. Rex bólint, majd utasítja az 501 –es osztagot, hogy védik a bejáratot. Ötös ekkor odamegy Rex –hez, és elmondja, hogy dél felől újabb droidok jönnek. Rex erre odaszól Ahsoka –nak, aki elindul a droidok felé, és le is vág rögtön kettő droidot. Néhány droid azért kitér a padawan támadásától, majd a klónokat elkezdik lőni. Rex szoros alakzatot rendel el, majd együttes erővel elkezdik lőni a droidokat. A droidok közül néhányat eltalálnak, de még így is közelednek. Eközben Ahsoka újabb kettő droiddal végez.

Obi-wan utasítja Codyt, és az osztagot, hogy várjanak, míg meg nem érkeznek Anakin –ék. Eközben egy hatalmas droidhadsereg érkezik a fővárosba. Obi-wan előremegy, majd elkiáltja magát: ’ Előre ’ Ezt hallván a klónok elindulnak, és lövik a droidokat. Tűzharc alakul ki.

Anakin szép lassan lépked befele, majd egyszercsak egy magnaguard rátámad. Anakin aktiválja fénykardját, majd kivédi a magnaguard támadását. Az pedig újra támad. Anakin ezt is kivédi, majd levágja a droid fejét. Ám ekkor egy újabb magnaguard jelenik meg mellette, aki megrázza Anakint. Anakin erre nem számított, így összeroskad. Ekkor megjelenik Dooku, és Tyson. Tyson felnevet, ám Dooku csak leseperi a ruhájáról a port, majd kijelenti, hogy végzett Tyson munkájával. Majd látjuk, hogy leszúrja Tysont. Az erre összeroskad, majd meghal. Anakin feláll, majd ráront Dooku –ra, aki erre kivédi, majd ellentámadásba lendül. Anakin kivédi a gróf támadásait, majd hátralép egyet, és egy erőhúzással elhúzza a grófot. A gróf ekkor hátraesik, ám megfogja magát, és rátámad Anakin –ra, aki a csapását védi, majd néhány kardsorozatot látunk. Az utolsó kardsorozat után a két kard összeér, és Dooku, és Anakin farkasszemet néz egymással. Aztán látjuk, hogy droidok masíroznak be a terembe. Anakin ekkor kivéd néhány lövést, majd rátámad a grófra, aki ezért a dologért hátramegy, majd utasítja a droidokat a tüzelésre. A droidok ekkor tüzelnek Anakin –ra, aki nem tud mit csinálni, mint hogy lerázza a droidokat. Látjuk, hogy Anakin levág néhány droidfejet, majd rátámad a készenlétben álló grófra. Dooku ellöki ekkor magától Anakint, aki erre feldühödik. Rátámad újra a grófra, miközben a droidok tüzelnek rájuk. Anakin végül lefegyverezi Dooku –t, ám nem tudja elfogni, vagy megölni, mivel sok a droid. Így menekülnie kell. Sikerül is neki, majd eltűnik a toronyból. Dooku ekkor felkel, megtöröli a ruháját, majd kilihegi magát. Aztán felhívja a droidparancsnokot, hogy visszavonulnak. Aztán elindul a csillagszlúpjához, és beszáll.

Anakin kijön a tornyból. Ahsoka értetlenkedve nézi a droidokat, akik visszavonulnak. Anakin megszólal, hogy elszökött a gróf. Majd látjuk, hogy egy csillagszlúp indul el egy hangárból, és később elhagyja a bolygót, és hiperűrugrásra lép. Obi-wan eközben felhívja Anakint, majd elmondja, hogy győztek. Anakin ennek örül, majd felszállnak egy gunship –re, és elindulnak a fővárosba. Ott kiszállnak, és köszöntik a minisztert. A miniszter is köszönti őket, majd elmondja, hogy öröm volt a köztársasággal dolgozni. Majd elindul a palotája felé. Obi-wan odamegy Ahsoka –hoz, miközben Anakin felszáll a gunship –re. Majd megkérdezi tőle, hogy mi van Anakinnal. Ahsoka csak annyit mond, hogy csatáztak a gróffal, majd a gróf elmenekült. Aztán beszállnak a gunship –be, ami elindul a cirkálók felé.

Dooku a serenno –n hívja mesterét, és elmondja, hogy a Bqoouen –t elvesztették, nem tudták megszerezni. Sidius ennek örül. Dooku: ’ De mester, minek örülsz ennyire? ’ . Mire Sidius csak ennyit mond: ’ A köztársaság azzal a bolygóval nagyon nagy haszont fektet be, ami nekünk kedvezhet. ’ Dooku meghajol a mestere előtt, majd Sidius kilép. Dooku pedig odafordul az ablakhoz, és felsóhajt.

 

Vége, és főcímdal

__________________________________________________________________________________________________________________

Íme a 8. rész.

Szerintetek:-%

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://theclonewarstortenetek.blog.hu/api/trackback/id/tr63356208

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása