2011. november 05. 12:44 - Bence1997

1. évad 11. rész: Fogságban ( rövidke )

‘ A csata közben sosem látszik az igazi ellenség ‘

 

Bizonyíték. Miután elraboltak 3 db szenátort Corusantról,

Obi-van kenobi, és Windu mester kikereste a helyüket.

Amig Obi-van, és Windu ezalatt a Serenno -ra tart, hogy

körülnézzenek a bolygón, addig Anakin Skywalker, és

padawanja, Ahsoka Tano elindul a Mustafarra, hogy kiszabadítsa

a foglyokat. Ám az űrben Grievous tábornok várja az érkezőket.

 

Felhívás

A Resolute a hiperűrben megy. Anakin, és Ahsoka éppen beszélgetenk Obi-van-nal, és Windu -val. Elmondják, hogy nemsokára megérkeznek. Obi-van bólint, majd ő is elmondja, hogy hamarosan ők is megérkeznek Serenno köré. Ahsoka hozzáteszi, hogy ha netán megtalálnák a szenátorokat, és sikerülne kiszabadítani őket, akkor mit csináljanak. Windu elmagyarázza, hogy ha sikerül Anakinéknak, akkor jöjjenek Serenno -ra segíteni. Anakin bólint, majd szétkapcsolnak. Aztán megjelenik Yularen admirális, és azt mondja, hogy mindjárt megérkeznek a Mustafarra.

Grievous beszélget a hajóján Dooku -val. Elmondja, hogy készen állnak a csapataik. Dooku bólint, majd elmagyarázza, hogy törje szét a köztársasági csapatokat. Grievous bólint, majd amikor Dooku eltűnik, köhög egy-két sort, majd odamegy az ablakhoz. Majd meglátja, hogy kiértek a köztársasági cirkálók a hiperűrből, és kiadja a tüzelést. Eközben a Resolute -on Yularen odaszól Anakinnak, hogy lőnek rájuk. Majd keselyűk lepik el a cirkálókat. Anakin utasítja a többieket, hogy tüzeljenek, és hogy jöjjenek harcolni. Aztán kimegy a hangárba, beszáll a saját starfighter -ébe, majd kirepül az űrbe, egyenesen a keselyűknek. Aztán látjuk, hogy ARC-170 -es vadászok közelítenek. Majd egy kis csata folytatódik.

Leszállás, és a földi csata

Grievous egy kicsit parancsolgat a hídon, ám amikor Anakinék leszállnak a bolygóra, otthagyja a hídat, és repülőjével a bolygó felé indul. Anakin eközben csatázik lent. Szép lassan előrenyomulnak. Majd jönnek a légi droidok. Néhány perc után ki vannak nyiffanva, aztán Anakinék még előrébb mennek. Aztán Anakin megparancsolja a klónoknak, hogy legyenek itt, amíg ő kiszabadítsa a szenátorokat.

Menekülés

Az űrcsata nem jól fest. Az egyik vadász sorozatosan lövi a másikat, míg egy harmadik közéjük lő, így bumm. Yularen erősítést kér, ám a tiszt azt mondja, hogy nem tudnak erősítést küldeni. Az admirális felszisszen, majd a szeméhez rakja a kezét, mivel előtte egy nagy robbanás történik. Az egyik cirkálónak annyi. Yularen ekkor felhívja Anakint, és közli vele, hogy siessenek, mert már nem tudnak sokáig kitartani. Anakin biztatja őket, hogy még egy kicsit kell várni. Yularen végül beleegyezik, és teljes támadást rendel el.

Anakin, és Ahsoka a celláknál védekeznek, miközben Rex, és Ötös hátulról próbálnak benyomulni a foglyokhoz. Ahsoka levág egy-egy droidot majd odaszól Anakinnak, hogy biztos meg tudják -e menteni a szenátorok életét. Anakin biztos ebben. Eközben újabb droidok jönnek. Rex, és Ötös végre eléri a foglyok celláját, és elkezdenek dolgozni. Lyukat vájnak az ajtóba, majd sorozatosan kimenekítik a 3-4 szenátort. Ekkor egy osztag B1 -es droid észreveszi őket. ( 12-14 db ) Elkezdik a két klónt, és a futó szenátorokat lőni. Rex, és Ötös szépen védekezik, és végül találkoznak Anakin -kal. Anakin a droidok felé dob egy gránátot, és elkezdenek futni. Hamar kiérnek. Ekkor robban a létesítmény egyik folyosója. A klónok felujjongnak.

A gunship -ek megjönnek, és a szenátorok beszállnak. 1 gunship felszáll, benne 5 klónnal, és a három szenátorral. A másik gunship -ba beszáll Anakin, Ahsoka, Rex, Ötös, és még kettő klón, így a 2. gunship is felszáll.

 

____________________________________________________________________________________________________

Jól van, tudom, nagyon rövid. De azért izgalmas.

Szerintetek: 79%

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://theclonewarstortenetek.blog.hu/api/trackback/id/tr633355679

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hevdanaa 2012.08.25. 17:07:34

Ez a rész csalódás volt.
Igen rövid volt.Az előző meg hosszú. Nem volt sok akció, de nagyon izgalmas se volt. Maga a történetet jól kitaláltad, tetszett.Egyedül az űrcsate tetszett nem vagyok nagy űrcsata imádó, de ez itt jó volt. Ezt összecsaptad. Rem nem gond ha nagyon szigorú voltam, mert ez csak 79% Bocs...

Bence1997 2012.08.25. 17:50:50

@hevdanaa: bejegyezlek! Tom de nem tudtam jobbat írni, vagyis tudtam volna no mind1.

Bence1997 2013.01.18. 20:07:58

@hevdanaa: ja és csak most veszem észre! A vége vagyis a történet vége lemaradt!!!!!!
süti beállítások módosítása