2017. november 02. 23:36 - Bence1997

Hamarosan

Hamarosan közzé lesz téve, hogy hogyan is fog alakulni a TCW jövője! 

Szólj hozzá!
2017. augusztus 11. 16:20 - Bence1997

Átrendezés, felújítás, tervek

Mint látható, a TRA, Begins, vagy Origins nevű sorozataim törölve lettek, mivel azokra nem volt több ötlet. Maradt a TCW és egyéb dolgok. 

Felújítás alatt áll az oldal, megpróbálom ezt a hónapot erre szánni, de persze vannak terveim:

1. TCW folytatása: hogy mikor? az egy jó kérdés, egyelőre még tervben van, a suli illetve a magánélet fog majd ebben segíteni.

2. Rebels elkezdése: ez egy darabig biztos nem lesz, addig, amíg egy bizonyos TCW mennyiség nem lesz kész.

3. 3-4. trilógia - saját: lassan meglesz, és közlöm.

4. Saját SW történetek: ez is tervben van.

 

Egyelőre ennyi, sziasztok.

Szólj hozzá!
2017. augusztus 05. 22:36 - Bence1997

Milyen spin-off filmeket várnák a legszívesebben?

Üdv újra! Ebben a bejegyzésben arról fogok írni, hogy mik azok a Star Wars történetek, amiket szívesen látnék a filmvásznon. Ezek csak az én személyes véleményeim, így hát vessük is bele magunkat:

 

1. Kenobi - Egy Star Wars Történet

Erről a filmről már akkor beszéltek, amikor elmondták, hogy majd jönni fognak ilyen spin-off filmek. És én látnék is benne rációt. Persze Obi-wan -ról kicsit nehézkés filmet készíteni, mivel nem nagyon lehet tudni, hogy mi legyen benne. Íme néhány lehetőség:

 • Ep I előtt / Ep I - II között: ezekre nem lehetne jó történetet kitalálni, amit filmvászonra lehetne vinni. Persze Qui-Gon és Obi-wan kezdeti kapcsolata illetve Anakin és Obi tanítvány-mester kapcsolata is megérne egy-egy mozifilmet, de szerintem nem lehetne kellőképp elmesélni ilyen történetet Obi-wanról. Viszont más formában nagyon is szívesen látnám ezeket. (aprópó, Obi és Anakin már kaptak egy 5 részes minisorozatot képregény formájában :) )
 • Ep II - III között: nos, ott van a TCW, így nem érdemes, viszont:
 • Ep III - IV között: itt két lehetőséget vázolnék fel: 1. váltogatni fog a film a remete Kenobi illetve a klónháborúkban harcoló Obi-wan között, így kapnánk egy félig-meddig dinamikus, és félig-meddig elmerengő filmet. A klónháborúban látnánk Obi-wan egyik harcát a 212 -es osztaggal együtt, míg az öregedő Kenobit látnánk régi mesterével beszélgetni, és közben védelmezné a kicsi Luke -ot. Ebben látok egy működő koncepciót. 2. a klónháborúk kilőve, és marad a két trilógia közötti rész. Itt egy westerni hangulatot eltudnék képzelni, viszont nagyon jóra kellene megalkotni, mert nem hiszem, hogy Qui-gon -al való beszélgetése és a Luke -ra vigyázás elegendő lenne egy 2, vagy picivel hosszabb film elmeséléséhez. Persze ettől még kíváncsiam várom, hogy ha megvalósul a film, melyik ötlet lesz a nyerő.

 

2. Fejvadászok - Egy Star Wars Történet

Vagyis másnéven egy félig-meddig Boba Fett történet. Ő az elsők között volt, akiről pletykálták, hogy kapni fog egy spin-off filmet. Én kérdem: jó ötlet lenne? Ha Boba mellé rakunk néhány fejvadászt, akkor szerintem jöhetne, de CSAKIS ÍGY! Meg amúgy is, szeretném látni, hogyan lesz Bobából a Galaxis egyik legjobb fejvadásza a 3. és a 4. rész között. Mert azért valljuk be, a 2. részben még kisgyermek, a TCW -ben pedig csak az elején egy bosszúszomjas fiú,  a végefelé pedig egy kezdő fejvadász. Illetve az OT -ból se az jön le nekem, hogy ő most ilyen nagy fejvadász lenne. Csak a páncélja cool, ahhoz, hogy felérjen ahhoz a szinthez, ahova a legtöbb fan képzeli, odáig kell egy film, mert anélkül nem nagyon fog menni az ifjú Fettnek.

Lehetne a történet egy verseny két fejvadász-bandáról, akik versenyeznek vagy valami ilyesmi. Benne lennék.

 

3. Republic Commando - A Star Wars Story (igen, angolul írtam le, így jobbnak hangzik)

A TCW 3×14 -ben tűntek fel először a kánonban, szóval léteznek ők. És ha egy kicsit elszakadunk az OT - birodalom korszakától, akkor így vissza lehetne térni egy kis időre a TCW - PT korszakába. Láthatnánk a Delta osztagot egy küldetést végrehajtani, izgalmas lenne, hiszen mind a 4 karakter külön személyiség. Nagyon megnéznék egy ilyen filmet.

Azt hallkan jegyzem meg, hogy ha egy olyat megtennék, hogy a Delta osztag a Bad Batch -el akciózna, na azt nagyon adnám, de szólóban is nyomhatják felőlem. :)

 

4. Cassian & K-2SO - Egy Star Wars Történet

Nagyon vevő lennék rá. Ez a páros lehetne az új Han-Csubi. Na persze ebben a hónapban jönni fog egy képregény - amely csak egy részes lesz :( - ami befogja majd mutatni Cassian és 2SO találkozását. No de kérem szépen, én egy olyan filmet megnéznék, ahol ezek ketten a lázadásért tesznek meg valamit. Egy szimpla küldetés lenne, viszont remekül lehetne tovább szőni eme két karakter háttérsztoriját, és történetét. 

Ha még mielőtt megkérdeznéd, hogy miért ne lehetne a többi szereplőről is spin-off a RO -ból, erre az a válaszom, hogy nem működne annyira, valakinél pedig abszólúte nem:

 • Jyn Saw -al és csapatával van egy kb. hosszú ideig, és bár jó lenne viszont látni őket, nem érezném annyira kézenfekvőnek.
 • Bodhi az a figura, aki nem nagyon lopta még be magát a szívembe, és nem is érzem annyira kidolgozottnak a karakterét.
 • Chirrut és Baze pedig jók ott a Jedhán, nem kell nagyon foglalkozni velük.

 

5. Poe Dameron - Egy Star Wars Történet

Mit tudunk eddig róla? A 7. részben keveset szerepel, és bár a 8. és vélhetőleg a 9. részben több szerepe lesz, ezeken kívül vajmi keveset tudunk róla. Jó, a Poe Dameron képregény-sorozat még most is fut (17 számnál tart, ha jól tudom?), de az közvetlenül a 7. rész előfutára. Jó lenne látni egy olyan filmet, ahol Poe még az Új köztársaságban ügyködik, vagy hogyan alakul meg az osztaga, stb. Szóval ha már Han kap jövőre egy SW történetet, akkor Poe -nak is kijár az érdem.

 

Egyelőre ennyi lenne. Ezeket tartom úgymond tervezett filmeknek, ezek azok a filmek, amik szerintem működnének. Persze ezeken kívül is van még 2-3 ötlet, de azokat majd későbbre tartogatom.

Viszlát! :)

Szólj hozzá!
2017. augusztus 04. 18:41 - Bence1997

MI LESZ A JÖVŐBEN?

Nos, mielőtt még belekezdek abba, hogy tkp. mi is fog történni a jövőben, addig egyvalamit megakarok említeni:

 

SAJNÁLOM! Az elmúlt 2-2,5 évben nagyon el lett hanyagolva ez az oldal, és ennek több oka is van:

1. suli: mindenkinek van fogalma arról, hogy milyen is a sulis élet. Iskolában tanulsz, hazajössz, tanulsz, majd még marad egy kis szabadidőd, és akkor már nem nagyon tudsz semmit se csinálni. Pláne, ha középiskolában tanul az ember. Míg az általános iskola itt volt a faluban, addig a középsuli már egy másik VÁROSBAN volt megtalálható. És ezzel együtt az utazás az, ami pláne lefáraszt. 

2. Kedv: igen, igen, a kedv. Amíg ment a TCW a TV-ben, addig jöttek az ötletek is, illetve amikor bemondták, hogy oké, mostantól nincsen, majd valamikor kiadjuk őket, akkor is még volt ihletem, de egyre kevesebb. Mindenfajta projektbe kezdtem bele '13-14 -ben (ld. SW Begins, ami az 1. rész előtti eseményekre fókuszált volna, SW The Rebel Alliance, ami az EpIV-V között játszódott volna, SW Origins, ami pedig kb. egy Rebels-klón volt félig-meddig :|), de ezek a projektek nem működtek. A TCW -nél is a 3. évad kicsit döcögősen indult, ám utána '12 nyarán megírtam 15 részt! Ezután viszont (vagyis a 17. részt követően) jöttek a kisebb-nagyobb bakik, ami után a 3. évad eltolódott, majd végül '13 tavaszán úgy döntöttem, hogy inkább haladok a 4. évadommal. Na ja, de az is sokat változott, mire belekezdtem, és az se ment zökkenőmentesen, hiszen 2 rész után az is meg lett állítva. :|

 

VISZONT!

Ihlet mindig is volt! Megvolt tervezve a TCW egészen az EpIII kezdetéig, aztán megint, majd megint és így tovább. Megannyi ötlet, megannyi rész, és mégsem volt kedvem ezeket írni. 

Most azonban nem ígérem, hogy vissza fogok térni 100% -os formában. Viszont be szeretném újra indítani ezt a blogot, hátha sikerül valamire vinnem majd. Mivel idén érettségiztem, ezért van egy kisebb fajta szabadidőm. Egyetemre csak jövőre megyek, addig lerakok egy rendszergazdai OKJ -t. :)

 

És akkor most, hogy mi is várható a jövőben?

 

 1. Folytatódik a TCW! Így van, nem fogytam ki, viszont ez elég sokáig fog tartani. Eddig csak a 4. évad elejéig van megírva, és megmondom nektek, hogy sok ide-oda tologatás, és variálás, újraalkotás után végül sikerült egy normális TCW sorit megterveznem: 9 évad lenne! Az utolsó évad mindössze 16 részből állna, ám ez a(z) (befejező) évad nem annyira összetett még, mint a többi. Hamarosan lesz egy újabb poszt, amiben SPOILERESEN elmondom, hogy ezekben mik fognak történni, de ezt csak azoknak ajánlott, akik szeretik a spoilereket.
 2. REBELS! Úgy van, a most futó (vagyis most épp nem, de ősszel elrajtol az utolsó, 4. évada is, ami t egyfelől sajnálok, de másrészt pedig örülök neki, mert így normális befejezése lesz ennek a sorozatnak, nem úgy, mint a TCW -nek volt.) sorozat a 3. és a 4. rész között. Itt is van 2 opció, amik közül az egyik kb. majdnem végleges (5 és fél évad van megtervezve!) míg a másik csak a 3. évadig van megtervezve - és még ez sem teljesen.
 3. Saját SW történetek: nos, ilyen rövidke történetekre kell gondolni. Ezeken kívül az én korábban megtervezgetett 3-4. trilógiám is tervben van. (ezzel nem akarom a mostani filmeket sérteni, ezek csak amolyan fanfiction -ök :))

 

Hamarosan újra találkozunk!

 

Szólj hozzá!
2017. augusztus 04. 18:14 - Bence1997

SPOILER!!!!!! - AZ EP VII TÖRTÉNETE!!! - Saját elképzelés --> BEFEJEZETLEN!!!

EZ AZ ALÁBBI SZÖVEG MÉG 2015 SZEPTEMBERÉBEN ÍRÓDOTT, AZÓTA PEDIG MÁR LÁTTUK A 7. RÉSZT! :)

 

 Nos elmélkedtem egy kicsit, és arra a következtetésre jutottam, hogy megosztom veletek az egyik elméletemet, ami a 7. epizóddal kapcsolatos. Jelen esetben a történetről van szó, mert már volt annyi pletyka, annyi hír hogy csak fogtuk a fejünket. Ugye emlékszünk arra hogy ,Vader visszatér!, Flashback -ek!, stb, stb...' és itt néhányunknál kiverte a biztosítékot. DE!!!

 3 hónap múlva PREMIER!!! És mink van? 

 1. 2014. novembere: Teaser! - erről egy bejegyzést is készítettem.
 2. 2015. április: Teaser 2! - erről nem, de annyira lenyűgözött engem, hogy azt nem lehet leírni :)
 3. 2015. július: Behind the scenes! - betekintést tehettünk a film forgatásába. Sok dolgot láttunk, de semmi fontos nem volt benne szerintem, jó volt néhány dolog, de két-három igazán jó pillanat mellett olyan.... hogyis fejezzem ki magam.... valahogy nem volt igazi. Mármint, tetszett, NAGYON tetszett, de csak a különböző karaktereket mutatták meg, meg egy-két dolgot!
 4. 2015. augusztus: Koreai tv spot! - egy új jelenetet tartalmazott!!!!!! A legelsőt!!!! És ekkor kb. 4,5 hónapra voltunk a premiertől!!!!
 5. 2015. augusztus vége: Teaser 3! - két új jelenet. 1. Rey és BB-8 egy dzsungeles bolygón, és 2. Finn fénykarddal!!!!!! WTF??? És kb. 4 hónappal a premier előtt ennyi.

Most 3 HÓNAPPAL A PREMIER ELŐTT VAGYUNK ÉS KB. ENNYI!!!!!! 

Han Soló és Csubakka 1 jelenetben szerepelt, és a BTC ( Behind the scenes :) ) -ben is csak 2 -szer szerepelt asszem :((( A Millenium Falcon mindkét teaser -ben szerepelt.... JAKKUN!!!!!!! WTF 2???????

Leia Organa ( Solo? ) a BTC - ben egyszer!!!! és a Teaser 2 -ben a kezét látjuk(?)!!!!!!!!!! 

Luke Skywalker......... SEMMI!!!!!! Oké, ezt megtudom érteni, tuti hogy valami nagy turpisság lesz még itt, de 3 hónappal a premier előtt még egy kép sincs róla!!!!!! :((((((

R2-D2 & C-3PO: Mindketten keveset szerepeltek... R2 a 2. teaser -ben, míg C-3PO csak a BTC -ben látható! És még annyi megjegyzek hogy BB-8 is keveset látható. Szerepel kb. 5 jelenetben pl.!

Szóval valamit nagyon jól csinál J.J.Abrams, mert azt tudni róla hogy a filmjeit jól titkolja, de az SW -nél tulajdonképpen megszokhattuk azt, hogy kb. fél évvel a premier előtt már van egy igen részletes előzetesünk!!!! Jó, a PT előzmény volt, forgatókönyv is kijött, de azért remélem a többi film egy kicsit többet mutat meg nekünk :)

 

Nade most jöjjön a történet ami egy EpIV co-repair lesz vagy mi. Figyeljétek, mert hasonló lesz az EpIV -hez, az biztos ( mármint az EpVII ) Íme:

 Mint minden film, úgy ez is a beúszó szöveggel fog indítani. Ebből megtudhatjuk, hogy van az Első Rend, és van az Ellenállás ( párhuzam az OT -val: Birodalom - Első Rend; Lázadók Szöv. - Ellenállás )

 A szöveg végén pedig az áll, hogy Leia Organa (Solo?) aki az Ellenállók (egyik?) vezetője, megkéri egyik leghűségesebb emberét, Poe Dameront, hogy menjen el a Jakkura, és találja meg Rey -t, aki természetese n Han és Leia lánya :) A film elkezdődik, látjuk, hogy egy X-wing érkezik meg Jakku fölé. Az X-wingben Poe, és a droidja BB-8 található!!!!!! ( BB-8 Poe droidja lesz ez szerintem tuti, hogy miért???? Majd lentebb ecsetelem )

 Az X-wing -el Poe leér Jakku felszínére, és kiszáll. Pont egy eldugott helyen eltudja rejteni a vadászát. Megpillant a távolban egy kis tábort. ( ami az előzetesben is benne volt - amit felgyújtottak ) Megparancsolja BB-8 -nak, hogy maradjon a helyén, ő addig elmegy a kunyhóhoz.

 Eközben megérkezik Jakku felé egy csillagromboló. A hajón a hídon ( értelmes szavak egymás mellett :D ) van Hux tábornok és Phasma kapitány. Jelentik Hux -nak, hogy itt látták leszállni Poe hajóját. Hux értékesnek találja, hogy elkapják Poe -t, ezért leindítványoz egy csapatot Kylo vezetésével. 

 Picit később egy osztag rohamosztagos várja Kylo Rent, aki lassan megérkezik. Elviharzik a katonák előtt, és beszáll a hajóba. A többiek követik őt. Mindenki felszáll, és a hajó elindul a Jakku felé.

 Poe eléri a kunyhót, amiből két honos faj: egy nő és egy férfi jelenik meg. Itt egy beszélgetést láthatnánk, ahogy kérdik Poe -tól hogy mi járatban, Poe pedig elmagyarázza, hogy egy lányt keres. Ezután beinvitálják a házba. ( itt lenne egy újabb párhuzam: kunyhóban élő nő = Beru néni; kunyhóban élő férfi = Owen bácsi ) 

 A kis hajó beméri Poe helyzetét, és leérnek a kunyhóhoz. Eközben Poe csatlakozik a két személyhez egy kis vacsorára. ( újabb EpIV -es helyzet: Luke a nevelőszüleivel ebédel = Poe ismeretlenekkel vacsorázik ) A vacsorát félbeszakítja az Első Rend megjelenése. Kylo parancsára felgyújtsák a kunyhót, megölve a két Jakkui lakost. Poe nem adja fel magát, és harcolni kezd. Meglövi az egyik rohamosztagost. Míg a többiek Poe -ra támadnak, addig az egyik rohamosztagos, Finn letérdel elesett barátja mellé, és végighúzza rajta a kezét. Szétnéz, és látja az égő kunyhót, a halott Jakkui -akat. Végül sikerül elfogniuk Poe -t. Kylo elé viszik, akivel egy kis beszélgetésbe keveredik. ( Ep IV -es párhuzam: Vader-Leia = Kylo-Poe ) Ezután Poe -t felviszik a hajóra, és együtt elindulnak vissza a csillagrombolóra.

 BB-8 várja gazdáját, ám nem jön. A kis droid elhatározza, hogy megkeresi. Kijön az X-wingből, és Poe keresésére indul. ( EpIV párhuzam: R2 kereste Obi-want = BB-8 keresi Poe -t ) Ám végül elkapja őt egy guberáló. ( hálóval )

 A hajó megérkezik a csillagrombolóra. Poe -t elvezetik a cellájába. Finn eközben rádöbben, hogy a rossz oldalon áll. Kis idő múltán felkeresi Poe celláját. Elmondja neki, hogy megszökteti, de Finnel kell együtt dolgoznia. Ezután látjuk, hogyan érik el együtt a hangárt. Beszállnak egy Tie-vadászba. Ekkor észreveszik, hogy a rab eltűnt. Riadóztatnak. Megtudják, hogy egy katonával menekül. Finn és Poe zűrzavart okozva a hangárban sikerül elhagyniuk a hajót. Ám Tie-vadászok ragadnak rájuk, végül megsérül a vadász, és újra lezuhannak Jakku -ra. ( vagy az lesz b megoldásként, hogy nem zuhannak le Jakkura, hanem Poe visszaakar menni a bolygóra, mert ott van az X-szárnyúja. Így belépve az atmoszférába túl nagy a nyomás és így lezuhannak, vagy kilövik őket és így zuhannak le. )

 Ezt nem látnánk, de Poe kimentené Finn -t majd eltűnne. Finn felkel, mint az előzetesben, és szétnéz Jakku sivatagján. Nem tudja mit csináljon, így leveti a páncélt, és elindul valamerre.

 Ezek után végre megpillanthatjuk a 3. főhősünket is: Reyt. Rey éppen a házából ( az az AT-AT ház ) jön ki, és elmegy a legközelebbi faluhoz, és ott a piacra. Szétnéz ott, beszélget a helyiekkel. Majd észreveszi, hogy egy guberáló visz magával egy droidot, BB-8 -at. Odemegy, és elbeszélgetnek. Végül Rey megveszi a droidot, mondván jó lesz munkára. Ezek után mindketten megismerkednek egymással.

 Finn beér abba a faluba, ahol Rey és BB-8 is található. Finn elér egy társaságot, és természetesen mivel kívülálló, elkezd kérdezgetni. Ez addig fajul, míg verekedés nem lesz belőle. Finnt Rey és BB-8 menti meg. Az incidens után Finn követi a lányt, aki elmondja, hogy befogadja a házába, mert nem idevalósi, és nem ismeri a környéket. Finn megköszöni.

 A csillagrombolón eközben Kylo, Hux és Phasma beszélgetnek Poe -ról és az Ellenállásról. Végül arra jutnak, hogy TIE-vadászokat és katonákat küldenek le a bolygóra.

 Este van. Rey lakásánál vagyunk. Pont egy beszélgetést látunk Rey és Finn között. Finn elmondja, hogy az Első Rend üldözi őt, de nem mondja el hogy rohamosztagos volt. Rey elmagyarázza Jakku történetét, és hogy hogyan került ide. ( itt egy kis ferdítést használ, és nem nevez meg senkit ) Ezek után BB-8 -ra is rákerül a sor. Majd végül elaludnak.

 Másnap Rey felkel, de hűlt helyét látja Finnek és BB-8 -nak. Mérgelődik, és elindul a motorjához. Felszáll rá, és elindul a faluba. Útközben észreveszi, hogy az Első Rend katonái a bolygóra érkeztek.

 Finn és BB-8 eközben a faluban tengetik idejüket. Finn hajót keres magának. Ám megjelennek a rohamosztagosok. Azonosítják Finn -t és üldözőbe veszik őt és a droidot. Finn és BB-8 elbújik. Eközben Rey is megjelenik a faluban. Megtalálja őket, és együtt menekülnek. Rey kéri őket, hogy kövessék őt.

Szólj hozzá!
2015. augusztus 22. 15:58 - Bence1997

Star Wars The Clone Wars: Hogyan folytatódhatott volna?

 Az elmúlt hónapok híreiből kiszedtem az információkat ami a TCW -hez volt köze. Íme, hogyan folytatódhatott volna a sorozat:

 

 Elsőnek is az 5. évad:

 • Elsőként így nézett ki a TCW 5. évada: ( 2012. május környéke )
  • 1. rész: War in two fronts
  • 2. rész: Front Runners
  • 3. rész: Soft war
  • 4. rész: Tipping Points
  • 5. rész: An old friend
  • 6. rész: Rise of Clovis
  • 7. rész: Crisis at the heart.
 • majd később további részcímeket kaptunk: ( 2012. június-július )
  • 9. rész: Secret Weapons
  • 10. rész: A sunny day in the void
  • 11. rész: Missing in action
  • 12. rész: Point of no return
  • 13. rész: Eminence
  • 14. rész: Shades of Reason
  • 15. rész: The Lawless
  • ( 1. rész: Revival )
 • Majd a premier után ( 1. rész: Revival ; 2012. szept. 29 ) vártuk az Onderoni szálat, ám kiderült hogy a Clovis szál előtt lesz egy jedi tanoncos szál ( The Gathering, A Test of Strenght, Bound for Rescue, A Necessary Bond ) így a Clovis végül kikerült az évadból, és végezetül 20 részes lett az 5. évad :)

 

 Ám íme hogyan folytatódhatott volna:

 Ha bejelentették volna a 6. évadot is, és a további folytatást a TCW részére, így képzelném el:

 Leadták volna a Clovis szálat a Disney Weekend -en vagy a Celebration Germany -n :) 

 Ezután íme a 6. évad sorrendben, 22 résszel:

 • Fives/66 -os történetszál: #5.12 - 5.15
  • 1-4. rész lett volna, de a BC -ben is 1-4 rész :) Remek történet, a 66 - os parancsot jól megmagyarázzák, sőt még szegény Ötös történetét is jól befejezik :(
 • Jar-Jar/Windu/Bardotta történetszál: #5.16 - 5.17
  • 5-6. rész :) E történetszál a BC leggyengébb története, de még így is erős. Jobban tetszett, mint az első 2-3 évad JJ -s akciói. Talzin pedig ... Winduval való párbaja nagyon tetszett, csak rövid volt :/
 • Syfo-Dyas/Yoda történetszál: #5.18 - 5.21
  • 7-10. rész. MESTERMŰ!!! Egyszerűen lenyűgöző történet. Syfo-Dyas történetét is kibontják, Yoda és Qui-Gon pedig.... Yoda utazása Dagobah -ra, és az Élet Bölcsője :) :) :) Moraband, Papnők, Sidius vs. Yoda, Yoda MINDENT TUD!!! MINDENT!!! Number 1. történetszál. Ezt eddig nem überelték a Rebels -ben! :/ No de ez egyszerűen fantasztikus volt. Remek élmény :)
 • Fejvadász történetszál: #5.22 - 5.25
  • A Yodás történetszál után gondolom elmentünk volna szünetre, és 2014 -re visszatértünk volna a második szakaszra. 11 - 14. rész. A Bounty Hunters rc nagyon jó... lett volna :( Elméletileg két fejvadász-csapat lett volna, akik egy feladatot teljesítettek volna. Bane és Boba együtt, Aurra ellenségük ( gondolom ) Tuskan sámánok, Tatooin, Bane hajója... ahhh!!!!!!! Mennyei történetszál lehetett volna. A Slave I is megjelent volna újra, Hondo is szerepelt volna ( azt hiszem ) meg Sugi, Dengar és Bossk stb.! Remélem, hogy a jövőben úgy fog kijönni mint az Utapau vagy a Bad Batch arc, vagy ha nem akkor csak is képregényben akarom. Úgy egy kicsit érdekesebb :)
 • Crystal Crisis on Utapau történetszál: #6.01 - 6.04
  • 15 - 18. rész. Megkaptunk tavaly szeptemberben. Lassan egy éve :) Nagyon jó történetszál lehetett volna... ha teljes egészében megkapjuk. De így is jó volt, mi több remek! :) :) :) 
  • Megismertük Utapau fajait, Anakin Ahsoka távozásával kapcsolatos álláspontját, sőt még Anakin és Obi-wan testvérisége is itt tükröződik. Ebben a történetszálban eddig a legjobb a dinamika a két karakter között. A kiber kristály pedig ismerős nemde? Palpi, te mocsok g*rény :D
  • Aprópó, új modell lett itt volna. Anakin és Obi-wan is már tiszta olyan, mint az EpIII -ban.
 • Ahsoka történetszál: #6.05 - 6.08
  • Jap. Ahsoka szerepelt volna a 6. évadban. Új modellt kapott volna ő is, egy bike -ja is lett volna. A furcsa az hogy Corusanton volt abban a clippben amit mutattak az áprilisi Celebration -ön. Fura :/
  • Erről a történetről sokat nem tudni. De ha megkapjuk a közel, s távoli jövőben akkor könyv vagy animáció legyen :)

 Íme ilyen lett volna eredetileg a 6. évad. Number 1 évad lett volna, elég csak az olyan történetszálra gondolni, mint a 66 -os, a Yoda vagy a Fejvadászos, meg az Utapau, meg az Ahsoka.... Szóval az összes hiánypótló lett volna. :)

 Itt pedig a 7. évad:

 • Bad Batch történetszál: #6.09 - 6.12
  • 1-4. rész. Az Áprilisi Celebration Anaheim -en megkaptuk, és ez az osztag kemény volt az biztos. Nagyon tetszett :) Vadász és Tech, de még Zúzó és Célkereszt(?) is vagány volt. Rex és az osztag interakciója mennyei volt, meg Anakin beszólása is a 2. részben ( Padmé :) ) 
  • Anaxes, Skiko Minor, a Techo ( Szeparatista ) Unió, Wat Tambor ( nocsak kiszabadult a féreg ) Echo, a Skiko Minor -i faj... ahhh, ha ez kész lett volna teljes animációval, akkor nagyot üthetett volna. Évadnyitóként pedig egyenesen fantasztikus. Tetszett amúgy a szál. 
 • (SPOILER!!!!)Dark Disciple/Assaj/Vos történetszál pt 1.: #6.13 - 6.16
  • 5-8. rész. Könyvben megkaptuk, Filoni szerint 8 rész története, de animációban két részre bonthatjuk. ( D.D pt 1. - DM: SoD - D.D pt 2. ) Ez a történetszál annyi, hogy Dooku elfoglal egy újabb ( semleges? ) bolygót, így a Jedi tanács ki akarja iktatni a grófot, ezért megkéri Vost hogy szövetkezzen Ventress -el. Pantorán lettünk volna, Vos és Ventress Mustafarra is ment volna hogy megmentsenek valakit, sőt Raxus megint itt lett volna. Dooku kap egy díjat!!!!!! ( Anyám, ez a kígyó what the f*ck -ért kap díjat emberek??????? ) 
  • Raxus -on a kaland úgy végződik, hogy Vost elkapják :( 
  • Ventress és Vos kapcsolatára kíváncsi lettem volna. Ez a szál nagyon nagyon nagyon.... nagyon jó lett volna :( 
 • Darth Maul: Son of Dathomir történetszál: #6.21 - 6.24
  • 9 - 12. rész. Na igen. Itt azt csináltam volna Filoniékkal, hogy leadom a 9-10. részt, majd elmennék szünetre. Visszatérve leadnék két részt, és kis szünet ( 1-2 hét ) és a maradék történetszálak :)
  • Erről már korábban írtam, leírtam a teljes történetszálat :) Eme szál nagyon jó volt. Képregényben tökéletes (fél)lezárást kapott a Maul szál, de még szerintem 1-2 szál lett volna a későbbiekben.
 • (SPOILER!!!!!!!)Dark Disciple/Assaj/Vos tsz. pt 2.: #6.17 - 6.20
  • 13 - 16. rész. 
  • Hol hagytuk abba? Vos elfogva. Nos, Dooku -nak kijár a szabadság nemde? Így elugor Maulhoz, aki elfogja, majd végül Talzin halála után és Dathomir megszálása után visszatér Serenno -ra. 
  • Ez a befejezés méltó lett volna Ventress -hez. Vos elfogva ugye. Ventress Boba segítségét kéri ( szép gesztus a 4×20 -hoz képest ) Boba és néhány fejvadász pedig elmegy a Serenno -ra, ahol elakarják fogni Dookut. Szép harc lett volna. ( Van erről egy klipp, ami szintén a CA -n vetítettek )
  • Ezután Vos Dooku mellé áll. ( Titokban ) Ventress Obi-wan -nal és Anakinnal együtt akarják megállítani Dooku -t, a Vanqor -i lehallgatóbázist(?) is megsemmisítik Vos beépített ügynök segítségével. A vége pedig a 2. CHRISTOPHSIS -I CSATA!!!!!! Ventress halála engemet elszomorított. Sok potenciál rejlett még benne ( képzeljük el, ha Ventress feltűnt volna a Rebels -ben :) ) 
  • Szép lezárás ez a történet. Boba amúgy itt már a Mandalore -i páncélban tündökölt volna.
 • Kasshyyyk/Yoda történetszál: #7.xx - 7.xx
  • 17 - 20. rész.
  • Nem tudjuk erről, hogy hol helyezkedik el, de hogy a DM és a Ventress után, az biztos. 
  • Yodával kezdünk, Yodával végzünk itt is nem? A történet annyi, hogy ugye a Trandoshan -ok és a Wookie -k közt nem jó a viszony ( ez már a 3×22 -ből is látszik ) így egy Trandoshan -i a szepikkel együttműködve próbálja meg lerohanni Kasshyyyk -ot. Yoda elmegy segíteni a Wookie -knak, és a Bad Batch is szerepelt volna ebben a szálban. ( erről is van videó )
  • E szál bemutatta volna Yoda és a Wookie -k kapcsolatát. ( így érthető, hogy miért megy el Yoda a Kasshyyykra és mért nem más ) 
  • Ugye így is Yodával végeztünk az Erős szállal, de így lehetett volna még kerekebb :)

 

 Így a 7. évad is méltóképpen befejeződhetett volna. Mi lett volna még:

 A 8. évad szerintem:

 • Rex/R2-D2 szál: Ha jól értettem ebben a történetszálban Rex megsebesül, vagy Rexék megsebesülnek és R2 -ra hárul a feladat, hogy segítsen rajtuk. Ezt nem tudom pontosan. Mindenesetre ebben a szálban szerepelt volna megint WAC :)
 • Mon Calamari szál: Visszatértünk volna Dac -ra :) Többet nem tudok.
 • Jedi templom alatt levő sith szentély(?) szál: Erről csak annyit tudok, már amennyit megértettem a csöpke angol tudásommal, hogy Filoni mindig is akart egy olyan sztorit, ami szerint a Jedi templom alatt egy sith szentély van. Vagy valami hasonló. 
 • Darth Maul szál: Még régebben Filoni megköszönte a TCW rajongóknak, hogy eddig követték a showt. Az egyik képen Maul már köpenyt viselt volna. Sőt Maul harcolt volna Vos -sal :) 
 • Grievous szál: Valamikor mintha Filoni mondta, hogy a tábornok szerepelt volna egy olyan történetben ahol ő van a központban.
 • Yuuzang Vong szál(?): A CA -n egy rajzot mutattak, ahol egy Yuuzang Vong hajó volt és egy Yuuzang Vong(?). Nem tudni biztosat.

 

Ennyi lett volna. Többről most nem tudok. Köszönöm hogy elolvastad. Szép napot! :)

Szólj hozzá!
2014. december 24. 15:30 - Bence1997

MEGLEPETÉS!!! EP VII TRAILER ELEMZÉS!

Jó fél hónapja mindenki az EpVII első előzetesének örült(köztük én is) és vagy csalódott vagy k*rvára várós kategóriás lett a film(ez utóbbiba kerültem én :D). Na de nézzük is hogy mivel kedveskedtek J.J. -ék nekünk:

 

November 28. -án robbant a youtube, és mostmár a legnézettebb trailer -nek számít az EpVII TEASER trailer -re! Nem hiába írtam naggyal a teasert, mivel még nem láttunk sokat a filmből csak néhány kockát. Pontosan 7 -t, ezzel gondolom jelezve hogy a 7. epizód jön. No de nézzük szép sorjában az előzetest:

 

Elsőként is egy sivatagi képet kapunk, ami gondolom a Tatooin - mivel más nem nagyon volna, de így a fantázia kicsit leszűkűl. - és a narrátort is halljuk aki Andy Serkis - aki természetesen olyan nagyszerű alkotásokban szerepelt, mint a GYU ( Gollam szerepe volt az övé ) vagy a Kig Kong 2005 -ös újrafeldolgozásában, illetve Christopher Nolan Tökéletes trükk -jében - aki azt mondja hogy egy ősi erő támadt föl. Érzed? Ezután Boyega karaktere jeleik meg, aki rohamosztagos páncélban van. Ez nekem furcsa volt mivel régen pletykáltak ezt-azt, de nem hittem volna hogy igaz. Ha viszont a többi baromság is igaz, akkor ez számomra még az első résznél is szarabb lesz. Már bocsánat.

( Andy Serkis ) Szerintem itt már rejtély hogy ki lehet ő, de sokan egy ősi sithként emlegetik. Szerintem is az lehet, mert igaz hogy 2 szereplőt fog alakítani ( egy emberi lényt, illetve egy motion capture -rel megalkotottat ) DE valahol azt olvastam hogy csak egyetlen egy szereplő megformálására jelentkezett. Majd idővel kiderül.

Ezután egy droidot látunk, ami kicsi, kerek, és vicces. Számomra abszolút Disney -es fogásnak érzem, mivel ált. a Disney csinál ilyen családi dolgokat. ( pl. kedves kisállat vagy valami [ na jó, Jar-jar is hasonló volt de ő róla most nem :D ] ) De a kis droid nagyon jól néz ki, és mi több nem CGI -al megalkotott droid ami azért figyelemre méltó. 

A droid után pár villanásnyira a rohamosztagosok is megjelennek. Számomra nagyon hangulatos az a pár kép, amin szerepelnek. Igazi baljós hangulata van. ( khm..... Baljós árnyak, khm......... ) És tetszik ez az új fejlesztés. 

Mintha a Tatooin -ra érkeznének meg a romik. Talán nem Boyega miatt? Érdekes lenne látni annyi szent.

Aztán Daisy karaktere látható akiről azt pletykálják sokan hogy ő Han -ék lánya. De akkor mit keres ő itt a Tatooin -en? Érdekes, bár Luke eltűnése is ehhez fogható nem? Ezek mind pletykák, de Luke eltűnése úgytűnik h igaz.

X-wingek!!!!!!!! X-wingek, méghozzá újabbak, fejlettebbek. Oscaar karaktere is itt tűnik fel, tehát akkor megvan az új triónk ( PT-trió: Padmé-Anakin-Obi-wan; OT-trió: Han-Leia-Luke; ST-trió: Finn(?)-Rey(?)-Poe(?) ) És hozzátenném, hogy ez a víz feletti repülés k*rvára bejön nekem!

A keresztkardos alak! Na igen, nálam ez vegyes érzéseket táplál. Egyrészt, nem örülök, mert nekem nagyon furcsa volt ez a kard, és pár nappal ezelőtt ( a trailer kiadása előtt ) volt egy kép, ahol ez a kard látszott, és ki volt a gazdája: Revan! Vagy egy olyan hapsi aki pont Revan sisakját hordta. Na ez nálam k*rvára kiveri majd a biztosítékot ha ez így egésztől-mindenestől igaz. Revan maradjon meg csak a Legendsben, nem nagyon rajongtam a régi köztársaságos, 3-5.000 évvel ezelőtti történetekért. Valahogy számomra idegennek hat. De másrészt jó ötletnek tartom, mert ez a kard....... te jó ég. K*rvára jól néz ki!!!

És a vége!!!! Millenium Falcon!!!!!! Emberek, ez valami hihetetlen! Libabőrös lettem ettől a jelenettől. És a végén a zene, és ahogy a logó megjelenik: Star Wars The Force Awakens. 

 

Összegezve:Nagyon jól sikerült darab. Ha ilyen lesz a film is, akkor le a kalappal, DE!!! Vannak benne olyan elemek amik furcsák nekem! 

Hamarosan újabb meglepi következik!

Szólj hozzá!
2014. december 18. 20:46 - Bence1997

FELTÁMADÁS!!!

Na jó most bevallom.......... nem nagyon foglalkoztam a bloggal, de ez csak azért van, mert:

1. Lazítok, persze tanulni is kell, sok az anyag így 10. -es osztályban természetesen.

2. Annyira nem voltak megfelelőek a körülmények, és a feltételek hogy írjam a részeket.

 

 

De most végre ( remélhetőleg ) visszatérek, és továbbviszem a blogot. Folytatni fogom a TCW -t és 2015 -ben jön az Origin is ami az EpIV-V között játszódik. 

A TCW -nél ( ott is a 4. évadnál ) már megvan minden egyes rész történeti felépítése ( kívéve az Alderaan tsz. -t, ami csak vázlatozva van :D ) azaz, hogy melyik percben mi történik, ki mit csinál, ki mit mond ( mondjuk ez nem annyira 100% ) 

Az Origin -t most kicsit hanyagoltam, és hanyagolni is fogom az elkövetkezendő 2-3 hétben, mivel most 100%-ban a TCW-re próbálok koncentrálni. Remélem hogy sikerül, mivel szilveszter tájékára már be akarom fejezni a klónos történetszált és végre a chiss tsz. -hez hozzákezdeni. 

Egyenlőre ennyi. Holnap meglepivel jövök, és talán karácsony előtt jönni fog a 3. rész ami a Nyomozás címre hallgat!

Helló

Szólj hozzá!
2014. augusztus 21. 19:13 - Bence1997

STAR WARS THE CLONE WARS [ HOGYAN IS LETT VOLNA TOVÁBB? ] PART 2

FOLYTATOM AZ ÍRÁST, HOGY HOGYAN IS FOLYTATÓDOTT VOLNA A TCW!

 

Nos a 6. évadot kitárgyaltam, ami kb. így nézett volna ki ha a Clovis szálat nem számítjuk:

1. 66 -os/Fives történetszál [ p.k: 5.12-5.15 ]

2. Bardotta/Windu/Jar-jar/Talzin t.sz. [ p.k.: 5.16-5.17 ]

3. Yoda történetszál [ p.k: 5.18-5.21 ]

4. Fejvadász történetszál [ p.k: 5.22-5.25 ]

5. Anakin/Obi-wan/Jedi történetszál [ p.k: 5.26-6.03 ]

6. Darth Maul történetszál ( Son of Dathomir ) [ p.k: 6.04-6.07 ]

 

Nos akkor folytassuk a 7. évaddal:

A 7. évad szerintem egy megint csak egy nagyon jó évad lett volna. Mint a 6. évad :) No de milyen sztorikból is állhatott eme 7. szezon. Íme:

1. Rex/Echo/klón kommandós történetszál [ p.k: 6.08-6.11 ]

Brent Friedman mondta hogy ez a szál 4 részes lett volna. Az első rész címe: The Bad Batch. ( idézet: A legjobb védekezés a támadás ) Eme történetszálban Rex egy liberális gondolkodású klónkommandót vezetett volna, egy különleges egységet. Eme szál amolyan Umbara stílusú lehetett volna, és két új bolygó is szerepet kapott volna: Anaxes és a Skato Minor. A 2. rész címe: A Distant Echo. ( idézet: A háborúkat nem szuperfegyverekkel nyerik, hanem szuper stratégiával. )

Eme történetszál nagyon kellett volna még. Esküszöm, egy újabb klóncentrikus történetszálat akartam volna még látni a BC -ben, és ha még félig meddig meg is kaptam ( 66-os/Fives arc ) de mégis ez is kellett volna melléje nem? Továbbá ez a 7. évad nyitánya lett volna, így gondolom itt lett a helye.

 

2. Kasshyyyk/Wookie/Yoda történetszál [ p.k: 6.12-6.15 ]

Na igen. Ez a szál lett volna ( állítólag ) a másik Yodával foglalkozó történet. De persze Wookie -kal körülvéve. E történet is 4 részes lett volna. 

Olyan sok dolgot sajna nem tudok erről, viszont volt tavaly egy olyan kezdetleges animációs jelenet, ami eme történetszálból mutatott egy jelenetet, és abban wookie harcosok harcoltak ilyen sáska kinézetű szörnyekkel. Nos annyi szent, érdekes történetszál lehetett volna. :(

 

3. Mon Calamari/Padmé/Anakin történetszál [ p.k: 6.16-6.18 ]

Visszatérés Mon Calamari -ra. :D Anakin is visszatér, mivel ha jól nézem, úgy-ahogy 3 történetszálat kihagyott. ( Darth Maul, Rex/Echo és a Yoda/Wookie ) Erről ennyit. Erről se lehet sokat tudni, csak annyit hogy Padmé és Anakin valami ügy miatt megint Mon Calan.

 

4. Ahsoka/Bo-Katan/Mandalore történetszál [ p.k: 6.19-6.22 ]

Eme szál is 4 részes lett volna. Állítólag a sztori az, hogy Ahsoka segít Bo-Katan -nak helyreállítani Mandalore -t. Gondolom ez lett volna a lezárása a mandiknak. Almec is gondolom visszatért volna így utoljára. + a jedi tanács összegyűlt és egy hologramon nézik Ahsoka -t és Bo-Katant.

Várós szál lehetett volna.

 

5. Rex/R2-D2 történetszál [ p.k: 6.23-6.25 ]

Szóltak régen olyan pletykák/infók hogy eme két karakter egy kis kalandot is megél majd. És hát gondolom ilyenkor van a kaland. Erről sokat nem tudok.

 

6. Assaj Ventress/Quilan Vos történetszál [ p.k: 6.26-7.03 ]

És ez a 2015. júl. 4. -én megjelenő novella. A szinopszis szerint ( ami a napokban jelent meg ) a jedik tudják hogy Dooku Darth Tryanus néven van, így a volt ex-sith tanítványtól, Assaj Ventress -től kérnek segítséget. Quilan Vos és Assaj Ventress egy küldetésen vesznek részt, Ez állítólag felbolydítja az erőviszonyokat a két fél között vagy valami ilyesmi.

 

És ennyi lenne. Ezek után egy Grivi történet is van gondolom, mert Filoni mondta. + Maul lezáró szála is van még mivel volt olyan kép ahol Maul tiszta olyan mint az Ep 1 -ben, mármint olyan ruhát visel. Ja és Quilan Vos vs. Darth Maul is van ott.

 

Szóval ennyi volna. További hírek hamarosan!

Szólj hozzá!
2014. augusztus 21. 17:21 - Bence1997

STAR WARS THE CLONE WARS [ HOGYAN IS LETT VOLNA TOVÁBB? ] PART 1

NOS EZ MOST A RENDES SOROZATRÓL SZÓL, NEM AZ ENYÉMRŐL!

 

Nos lement 6 évad, 121 rész + a mozifilm és véget ért a The Clone Wars. Viszont vannak még elmesélendő cuccosok úgy bizony. A Darth Maul: Son of Dathomir például. Vagy a jövő év júliusában ( pontosabban: 2015. júl. 4 ) megjelenő Assaj Ventress/Quilan Vos történetszál ami novella lesz. Ez mind szép és jó de hogyan is lett volna tovább? Nos erre talán rájöttem az egyéb hírekből!

 

A 6. évad meglett volna 22 rész, ha a Clovis szálat kivennénk, és a 10 rész mellé 3 kvadrológiát beraknánk. Bizony.

Nos akkor jelen esetben így nézett volna ki a 6. évad a Clovis szál kihelyezésével:

1. 66 -os/Fives történetszál [ prod. kód: 5.12-5.15 ]

2. Bardotta/Windu/Jar-jar/Talzin t.sz. [ prod. kód: 5.16-5.17 ]

3. Yoda történetszál [ p.k: 5.18-5.21 ]

 

Nos  innen kell továbbmennünk!

4. Fejvadász történetszál [ p.k: 5.22-5.25 ]

Hogy miért? Mert készítettek egy ilyet is csak ez valamiért nem került bele a BC -be. Ebben a történetszálban Bane, Aurra, Boba és Bossk + Hondo, Sugi és esetleg asszem Dengar szerepét zárták volna le, vagy ha nem is, de továbbvitték volna. A CEII -ön ( 2013. július ) láttuk Cad Bane hajójának concept art -ját. + buckalakókat vagy valamilyen más élőlényeket. Idén márciusban pedig Filoni megosztott pár képet, amiket az utolsó TCW konferencián rajzolt(ak). És két kép volt ebből a sztoriszálból. Az egyiken Bane és Boba, hátuk mögött két IKERNAPPAL ÉS EGY FALUVAL! Nos innen már tudni lehetett hogy a szál tulajdonképpen Tatooine -on játszódott volna. Egy másik képen pedig magát Embot, Sugit(?), Bobát, Bane -t, Bossk -ot és egy IG -86(?) -ost látunk sétálni Tatooine -n. Szóval ez a történetszál nagyon de nagyon kellett volna. 

Remélem hogy idővel ez a kvadrológia képregény vagy regény formában megérkezik!

 

Menjünk tovább:

5. Anakin/Obi-wan/Jedi történetszál [ p.k: 5.26-6.03 ]

Hát igen! Eme történetszál is kellett volna mint egy falat kenyér. MIVEL ebben a történetben Anakin és Obi-wan már tisztára olyan mint az EpIII -ban. Konkrétan azt hiszem elmondták hogy ez is 4 részes lett volna + mutattak még 2012 -ben ( 2012 augusztus, Celebration VI :) ) egy kezdetleges animációt, zene és hangok nélkül, amiben Anakin és Obi-wan egy tábortűznél beszélgetnek. Alá pedig ez volt írva: cw_602_campfire! 602=6.02 ( p.k. )

Eme történetszál gondolom azzal is foglalkozott volna, hogy Anakin miképpen viseli azt hogy Ahsoka eltávozott a Rendtől, és a jedik most gondolom hogyan viselkednek. Remek történetszál lehetett volna ez is szerintem. Ennek is meg kell majd jelennie egyszer!

6. Darth Maul t.sz. ( Son of Dathomir ) [ p.k: 6.04-6.07 ]

Ö, hát igen. Pont ma fejeztem be az utolsó részét is a képregénynek és hát azt kell hogy mondjam......... fantasztikus volt! Darth Maul sztorija tovább folytatódott! És még hogy hogyan te jó ég!!!!!! 

SPOILER AKI MÉG NEM OLVASTA EL ŐKET!!!!

SoD 1: Darth Maul a Stygeon -on raboskodik Sidius és Dooku felügyelete alatt. Sidius elakarja érni, hogy Maul előbb-utóbb kapcsolatba lépjen Talzin anyával, és majd akkor közbelépnek és szétzilálják az egész bagázst. Eközben Mault megszöktetik a Árnyék Kollektíva emberei. Elviszik Mault Zanbar -ra. Ott visszakapja a fekete ardot, miközben Almecnek megköszöni Maul hogy kimentette. Almec erre csak annyit mond, hogy Maul is megmentette őt. 

Eközben Dooku megkéri Grievoust hogy győzze le Maul csapatát hogy majd kutyaként meneküljön el. Ez végül is sikerül Grievousnek. Maul viszont lebombázza a kiborg tábornok csapatait. Griveous a csata után felhívja a grófot hogy sikerült, és hogy miféle haszna lehet Talzinnak Maul, mire Dooku erre csak azt mondja: Mindent a maga idejében tábornok, mindent a maga idejében.

SoD 2: Maul kapcsolatba lép Talzinnal, aki azt parancsolja hogy menjen el csapataival az Ord Mantell -re, és ott várja meg Dookut és Grievoust hogy majd leszámolhassanak velük. Dooku és Grievous eközben megtudják hogy Maul az Ord Mantell -en van. Grievous megkérdezi Dookut hogy mi köze Talzinhoz Maulnak. Dooku elmondja hogy a mestere Sidius Talzintól tanult egyet-mást. Viszont Talzin öregebb és gonoszabb mint azt ők tudják. Így likvidálni kell. A taktikai droid jlenti hogy Ord Mantellre egy Dathomiri hajó érkezett. Dooku tudja hogy Talzin odatart, és megkéri a tábornokot hogy Talzint bízza rá.

Ám a hajó ami Dathomirről jött az Viscus testvéré, és azt mondja Maulnak hogy Talzin parancsolta nekik, segítsenek Maulnak a csatában. Eközben Dookuék is megérkeznek. A Mandi harcosok fele, és az Árnyék Kollektíva próbálja meg feltartóztatni a droidsereget, miközben Maul a Gauntlet -kel az űrben harcol. Dooku eközben lejön a bolygóra hogy szembeszálljon Talzinnal ám végül az éjfivérekkel kell leszámolnia. 

A Végkifejlet az lesz, hogy Dookut és Grievoust elkapják, és Maul kapcsolatba lép Talzinnal. Elmondja hogy sikerült és a két hadvezér a kezükben van. Talzin ennek örül és elmondja: közeleg a bosszú pillanata. Sidius hamarosan el fog bukni!

SoD 3: Maul Sidius -szal beszélget. Elmondja hogy hamarosan találkozik vele, és hogy a két hadvezér elesett. Sidius annyit mond hogy végezzen velük ha akar, mert már van hamarosan utód. Maul ezután kikéreti Grievoust, és kettesben marad Dooku -val. 

A jedik Ord Mantell -en a csatát vizsgálják. Találnak egy mandi sisakot így Obi-wan megtudja hogy Maul és serege csapott össze a szakadárokkal. Hamar rájönnek hogy hol lehetnek Maul -ék és elindulnak. Windu eközben jelenti ezt Palpatine -nak.

Megérkeznek Winduék az aszteroidákhoz, miközben Maul megidézi Talzint. Maul és Talzin azt kéri hogy Dooku lépjen szövetségre velük. Dooku hezitál mivel nem akarja a galaxis legnagyobb urát cserbenhagyni. Talzin ekkor elkezdi mondani hogy Sidius nem az akinek mondja magát. Mindenkit átvert. Elmeséli, hogy régen egymástól tanulták meg a technikákat. A sötét oldal erejét éjnővér mágiával keverték. Ám egyszer Siduus elárulta őt, és elvette a fiát: Darth Mault. Dooku erre ledöbben hogy Maul Talzin gyermeke. Melléjük áll, amikor a jedik megtámadják őket. Megjelenik Maul és Dooku Obi-wan, Windu, Aayla Secura és Tiplee előtt. Windu ekkor elmondja hogy akkor igaz, és Dooku a sith mester Maul pedig a tanítványa. ( Nomármost akkor Yoda nem árulta el nekik a kalandját, talán csak egy nagyon pici részét :) ) Ja és Grievous megszökik.

Párbajozni kezdenek. Tiplee meghal, Maul és Dooku a többiekkel elmenekül. Windu a végén jelenti ezt Palpatine -nak, hogy immár tudják hogy ki a mester és ki a tanítvány. ( Yoda ekkor tuti fogja a szobájában a fejét, Sidius/Palpi meg röhög a markába :D ) Palpatine elmondja hogy most már lépnie kell valamit mert ez szörnyű tragédia lehet a köztársaságnak, a jedik pedig már megtették a tőlük telhetőt.

SoD 4: Maulék megérkeznek Dathomirre, ahol Viscus már várja őket. Elmennek egy helyre, ahol egy tábla van ( ? ) és ott Maul életre kelti Talzin alakját. Dooku testében végre újjászülethet Talzin anya! Elkezdődik a ceremónia!

Dathomir felett megjelenik Grievous és Sidius. Láthatatlanul ( ? ) érkeznek meg oda ahol Maul -ék a ceremóniát csinálják. Berobbantanak, és elkezdődik a végső csata!

Talzin megszálja Dooku testét, és Sidius ellen megy, míg Maul Grievoust támadja. Sidius elmondja Talzinnak hogy hiába Dooku teste, az ő képességeit nem tudja igazán használni. Majd elkezd villámozni Talzinre. Végül Dooku teste összerogy, míg Talzin teljesen visszatér. Villámpárbaj kezdődik a két személy között. Eközben Dooku is felkel, és ő is villámozni kezd. Maul pedig miután ellöki Grievoust odamegy anyjához, és segít neki.

Az űrben az Árnyék Kollektíva felborulni látszik, mivel a Fekete Nap és a Pykes elhagyja Mault. 

A csata vége az lesz, hogy Talzin megkéri Mault hogy menjen, és egy suhintással a hajóra löki. Maul ordítva kiáltozik, miközben a két sith még mindig támadja az éjnővért. Grievous megjelenik és leszúrja Talzint aki erre meghal. Maulék elmenekülnek. Sidius pedig elmondja, hogy Talzin nagyravágyó volt, semmi több. Ő csak hatalmat akart, álmodott a hatalomról míg ő, Sidius hatalmas volt. Végül látjuk hogy Dathomirt elárassza a szakadár flotta.

SPOILER VÉGE!!!

Eme történetszálnak meg kellett volna jelennie. Ennek a 3 TÖRTÉNETSZÁLNAK meg kellett volna jelennie még. Így kerek lett volna némiképp a 6. évad.

Igaz, Maul, Rex és egyéb fejvadászok története még nem ért volna véget ( bár a fejvadászosban sztem meghalhatott Bane és Hondo de rem hogy nem ) de akkor is.

Nos ennyi is lenne elsősorban a part 1. Hamarosan jövök a part 2 -vel ami a 7. évadot hozza föl!

Szólj hozzá!
2014. augusztus 05. 22:38 - Bence1997

Új cím!

Átneveztem az oldal nevét. Mivel már azóta gondolkodtam a név átváltásán mióta elkezdtem dolgozni egyedül a TRA -n, ám mostantól ha minden jól megy, akkor nem egyedül hanem Barkó -val fogok együtt munkánkodni. Mivel ő jobban ismeri a régi korszakot ebben tud segíteni + ha jól sikerül, akkor felváltva írhatjuk a részeket :)

 

Addig is az új cím:

STAR WARS TÖRTÉNETEK

Szólj hozzá!
2014. augusztus 05. 21:03 - barkó

Star Wars Stories

  Üdvözlök minden kedves bloggert. Barkó vagyok, bence új segédje. Előreláthatólag csak háttérmunkát fogok végezni mellette, és inkább tőle függetlenül fogom a saját SW történeteimet posztolgatni. Magamról annyit, hogy elég jártas vagyok az SW univerzumban (ezt inkább a régi trilógiára értendő, nem pedig az újra) és a történetírással kapcsolatban is van tapasztalatom. Sajnos a blogomról azóta törlődtek a fájlok, de általában egy-egy részt olyan száz-százhúsz letöltés jellemzett, ha kommenteket nem is írtak. Szóval erről lenne szó.
  Magáról a történetről annyit, hogy a Birodalom uralma idején játszódik, és egy Rig Larsen névre hallgató csempész a főszereplője. Előreláthatólag minimális eredeti szereplő fog nálam is szerepet kapni. Kronológiailag az utólagosan IV -ik résznek nevezett előtt illetve alatt fog játszódni. A tervem az, hogy kicsit a másik oldalról mutatom be a dolgokat, egy a Felkelők Szövetségével kapcsolatban szkeptikus gondolkodású ember szempontjából. És persze megpróbálok a Birodalom részére egy pozitív árnyalatot is kialakítani. Itt az első, bevezető rész is:
Íme.

Szólj hozzá!
2014. augusztus 03. 20:57 - Bence1997

Társíró jön!!!!!!!!!

Sziasztok!

Ma társírót vettem fel szerkesztőként barkó személyében. 

Majd a következő héten fogok vele beszélni hogy neki majd mi lesz a feladata :)

Most hogy már ketten vagyunk, így ha netán én nem érnék rá ( és ez sztem sokszor fog előfordulni a suli miatt :( ) akkor barkó fog helyettem írni.

 

Nos egyenlőre ennyi lenne!

Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása