2017. augusztus 04. 18:41 - Bence1997

MI LESZ A JÖVŐBEN?

Nos, mielőtt még belekezdek abba, hogy tkp. mi is fog történni a jövőben, addig egyvalamit megakarok említeni:

 

SAJNÁLOM! Az elmúlt 2-2,5 évben nagyon el lett hanyagolva ez az oldal, és ennek több oka is van:

1. suli: mindenkinek van fogalma arról, hogy milyen is a sulis élet. Iskolában tanulsz, hazajössz, tanulsz, majd még marad egy kis szabadidőd, és akkor már nem nagyon tudsz semmit se csinálni. Pláne, ha középiskolában tanul az ember. Míg az általános iskola itt volt a faluban, addig a középsuli már egy másik VÁROSBAN volt megtalálható. És ezzel együtt az utazás az, ami pláne lefáraszt. 

2. Kedv: igen, igen, a kedv. Amíg ment a TCW a TV-ben, addig jöttek az ötletek is, illetve amikor bemondták, hogy oké, mostantól nincsen, majd valamikor kiadjuk őket, akkor is még volt ihletem, de egyre kevesebb. Mindenfajta projektbe kezdtem bele '13-14 -ben (ld. SW Begins, ami az 1. rész előtti eseményekre fókuszált volna, SW The Rebel Alliance, ami az EpIV-V között játszódott volna, SW Origins, ami pedig kb. egy Rebels-klón volt félig-meddig :|), de ezek a projektek nem működtek. A TCW -nél is a 3. évad kicsit döcögősen indult, ám utána '12 nyarán megírtam 15 részt! Ezután viszont (vagyis a 17. részt követően) jöttek a kisebb-nagyobb bakik, ami után a 3. évad eltolódott, majd végül '13 tavaszán úgy döntöttem, hogy inkább haladok a 4. évadommal. Na ja, de az is sokat változott, mire belekezdtem, és az se ment zökkenőmentesen, hiszen 2 rész után az is meg lett állítva. :|

 

VISZONT!

Ihlet mindig is volt! Megvolt tervezve a TCW egészen az EpIII kezdetéig, aztán megint, majd megint és így tovább. Megannyi ötlet, megannyi rész, és mégsem volt kedvem ezeket írni. 

Most azonban nem ígérem, hogy vissza fogok térni 100% -os formában. Viszont be szeretném újra indítani ezt a blogot, hátha sikerül valamire vinnem majd. Mivel idén érettségiztem, ezért van egy kisebb fajta szabadidőm. Egyetemre csak jövőre megyek, addig lerakok egy rendszergazdai OKJ -t. :)

 

És akkor most, hogy mi is várható a jövőben?

 

  1. Folytatódik a TCW! Így van, nem fogytam ki, viszont ez elég sokáig fog tartani. Eddig csak a 4. évad elejéig van megírva, és megmondom nektek, hogy sok ide-oda tologatás, és variálás, újraalkotás után végül sikerült egy normális TCW sorit megterveznem: 9 évad lenne! Az utolsó évad mindössze 16 részből állna, ám ez a(z) (befejező) évad nem annyira összetett még, mint a többi. Hamarosan lesz egy újabb poszt, amiben SPOILERESEN elmondom, hogy ezekben mik fognak történni, de ezt csak azoknak ajánlott, akik szeretik a spoilereket.
  2. REBELS! Úgy van, a most futó (vagyis most épp nem, de ősszel elrajtol az utolsó, 4. évada is, ami t egyfelől sajnálok, de másrészt pedig örülök neki, mert így normális befejezése lesz ennek a sorozatnak, nem úgy, mint a TCW -nek volt.) sorozat a 3. és a 4. rész között. Itt is van 2 opció, amik közül az egyik kb. majdnem végleges (5 és fél évad van megtervezve!) míg a másik csak a 3. évadig van megtervezve - és még ez sem teljesen.
  3. Saját SW történetek: nos, ilyen rövidke történetekre kell gondolni. Ezeken kívül az én korábban megtervezgetett 3-4. trilógiám is tervben van. (ezzel nem akarom a mostani filmeket sérteni, ezek csak amolyan fanfiction -ök :))

 

Hamarosan újra találkozunk!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://theclonewarstortenetek.blog.hu/api/trackback/id/tr7712720756

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása