2017. augusztus 04. 18:14 - Bence1997

SPOILER!!!!!! - AZ EP VII TÖRTÉNETE!!! - Saját elképzelés --> BEFEJEZETLEN!!!

EZ AZ ALÁBBI SZÖVEG MÉG 2015 SZEPTEMBERÉBEN ÍRÓDOTT, AZÓTA PEDIG MÁR LÁTTUK A 7. RÉSZT! :)

 

 Nos elmélkedtem egy kicsit, és arra a következtetésre jutottam, hogy megosztom veletek az egyik elméletemet, ami a 7. epizóddal kapcsolatos. Jelen esetben a történetről van szó, mert már volt annyi pletyka, annyi hír hogy csak fogtuk a fejünket. Ugye emlékszünk arra hogy ,Vader visszatér!, Flashback -ek!, stb, stb...' és itt néhányunknál kiverte a biztosítékot. DE!!!

 3 hónap múlva PREMIER!!! És mink van? 

  1. 2014. novembere: Teaser! - erről egy bejegyzést is készítettem.
  2. 2015. április: Teaser 2! - erről nem, de annyira lenyűgözött engem, hogy azt nem lehet leírni :)
  3. 2015. július: Behind the scenes! - betekintést tehettünk a film forgatásába. Sok dolgot láttunk, de semmi fontos nem volt benne szerintem, jó volt néhány dolog, de két-három igazán jó pillanat mellett olyan.... hogyis fejezzem ki magam.... valahogy nem volt igazi. Mármint, tetszett, NAGYON tetszett, de csak a különböző karaktereket mutatták meg, meg egy-két dolgot!
  4. 2015. augusztus: Koreai tv spot! - egy új jelenetet tartalmazott!!!!!! A legelsőt!!!! És ekkor kb. 4,5 hónapra voltunk a premiertől!!!!
  5. 2015. augusztus vége: Teaser 3! - két új jelenet. 1. Rey és BB-8 egy dzsungeles bolygón, és 2. Finn fénykarddal!!!!!! WTF??? És kb. 4 hónappal a premier előtt ennyi.

Most 3 HÓNAPPAL A PREMIER ELŐTT VAGYUNK ÉS KB. ENNYI!!!!!! 

Han Soló és Csubakka 1 jelenetben szerepelt, és a BTC ( Behind the scenes :) ) -ben is csak 2 -szer szerepelt asszem :((( A Millenium Falcon mindkét teaser -ben szerepelt.... JAKKUN!!!!!!! WTF 2???????

Leia Organa ( Solo? ) a BTC - ben egyszer!!!! és a Teaser 2 -ben a kezét látjuk(?)!!!!!!!!!! 

Luke Skywalker......... SEMMI!!!!!! Oké, ezt megtudom érteni, tuti hogy valami nagy turpisság lesz még itt, de 3 hónappal a premier előtt még egy kép sincs róla!!!!!! :((((((

R2-D2 & C-3PO: Mindketten keveset szerepeltek... R2 a 2. teaser -ben, míg C-3PO csak a BTC -ben látható! És még annyi megjegyzek hogy BB-8 is keveset látható. Szerepel kb. 5 jelenetben pl.!

Szóval valamit nagyon jól csinál J.J.Abrams, mert azt tudni róla hogy a filmjeit jól titkolja, de az SW -nél tulajdonképpen megszokhattuk azt, hogy kb. fél évvel a premier előtt már van egy igen részletes előzetesünk!!!! Jó, a PT előzmény volt, forgatókönyv is kijött, de azért remélem a többi film egy kicsit többet mutat meg nekünk :)

 

Nade most jöjjön a történet ami egy EpIV co-repair lesz vagy mi. Figyeljétek, mert hasonló lesz az EpIV -hez, az biztos ( mármint az EpVII ) Íme:

 Mint minden film, úgy ez is a beúszó szöveggel fog indítani. Ebből megtudhatjuk, hogy van az Első Rend, és van az Ellenállás ( párhuzam az OT -val: Birodalom - Első Rend; Lázadók Szöv. - Ellenállás )

 A szöveg végén pedig az áll, hogy Leia Organa (Solo?) aki az Ellenállók (egyik?) vezetője, megkéri egyik leghűségesebb emberét, Poe Dameront, hogy menjen el a Jakkura, és találja meg Rey -t, aki természetese n Han és Leia lánya :) A film elkezdődik, látjuk, hogy egy X-wing érkezik meg Jakku fölé. Az X-wingben Poe, és a droidja BB-8 található!!!!!! ( BB-8 Poe droidja lesz ez szerintem tuti, hogy miért???? Majd lentebb ecsetelem )

 Az X-wing -el Poe leér Jakku felszínére, és kiszáll. Pont egy eldugott helyen eltudja rejteni a vadászát. Megpillant a távolban egy kis tábort. ( ami az előzetesben is benne volt - amit felgyújtottak ) Megparancsolja BB-8 -nak, hogy maradjon a helyén, ő addig elmegy a kunyhóhoz.

 Eközben megérkezik Jakku felé egy csillagromboló. A hajón a hídon ( értelmes szavak egymás mellett :D ) van Hux tábornok és Phasma kapitány. Jelentik Hux -nak, hogy itt látták leszállni Poe hajóját. Hux értékesnek találja, hogy elkapják Poe -t, ezért leindítványoz egy csapatot Kylo vezetésével. 

 Picit később egy osztag rohamosztagos várja Kylo Rent, aki lassan megérkezik. Elviharzik a katonák előtt, és beszáll a hajóba. A többiek követik őt. Mindenki felszáll, és a hajó elindul a Jakku felé.

 Poe eléri a kunyhót, amiből két honos faj: egy nő és egy férfi jelenik meg. Itt egy beszélgetést láthatnánk, ahogy kérdik Poe -tól hogy mi járatban, Poe pedig elmagyarázza, hogy egy lányt keres. Ezután beinvitálják a házba. ( itt lenne egy újabb párhuzam: kunyhóban élő nő = Beru néni; kunyhóban élő férfi = Owen bácsi ) 

 A kis hajó beméri Poe helyzetét, és leérnek a kunyhóhoz. Eközben Poe csatlakozik a két személyhez egy kis vacsorára. ( újabb EpIV -es helyzet: Luke a nevelőszüleivel ebédel = Poe ismeretlenekkel vacsorázik ) A vacsorát félbeszakítja az Első Rend megjelenése. Kylo parancsára felgyújtsák a kunyhót, megölve a két Jakkui lakost. Poe nem adja fel magát, és harcolni kezd. Meglövi az egyik rohamosztagost. Míg a többiek Poe -ra támadnak, addig az egyik rohamosztagos, Finn letérdel elesett barátja mellé, és végighúzza rajta a kezét. Szétnéz, és látja az égő kunyhót, a halott Jakkui -akat. Végül sikerül elfogniuk Poe -t. Kylo elé viszik, akivel egy kis beszélgetésbe keveredik. ( Ep IV -es párhuzam: Vader-Leia = Kylo-Poe ) Ezután Poe -t felviszik a hajóra, és együtt elindulnak vissza a csillagrombolóra.

 BB-8 várja gazdáját, ám nem jön. A kis droid elhatározza, hogy megkeresi. Kijön az X-wingből, és Poe keresésére indul. ( EpIV párhuzam: R2 kereste Obi-want = BB-8 keresi Poe -t ) Ám végül elkapja őt egy guberáló. ( hálóval )

 A hajó megérkezik a csillagrombolóra. Poe -t elvezetik a cellájába. Finn eközben rádöbben, hogy a rossz oldalon áll. Kis idő múltán felkeresi Poe celláját. Elmondja neki, hogy megszökteti, de Finnel kell együtt dolgoznia. Ezután látjuk, hogyan érik el együtt a hangárt. Beszállnak egy Tie-vadászba. Ekkor észreveszik, hogy a rab eltűnt. Riadóztatnak. Megtudják, hogy egy katonával menekül. Finn és Poe zűrzavart okozva a hangárban sikerül elhagyniuk a hajót. Ám Tie-vadászok ragadnak rájuk, végül megsérül a vadász, és újra lezuhannak Jakku -ra. ( vagy az lesz b megoldásként, hogy nem zuhannak le Jakkura, hanem Poe visszaakar menni a bolygóra, mert ott van az X-szárnyúja. Így belépve az atmoszférába túl nagy a nyomás és így lezuhannak, vagy kilövik őket és így zuhannak le. )

 Ezt nem látnánk, de Poe kimentené Finn -t majd eltűnne. Finn felkel, mint az előzetesben, és szétnéz Jakku sivatagján. Nem tudja mit csináljon, így leveti a páncélt, és elindul valamerre.

 Ezek után végre megpillanthatjuk a 3. főhősünket is: Reyt. Rey éppen a házából ( az az AT-AT ház ) jön ki, és elmegy a legközelebbi faluhoz, és ott a piacra. Szétnéz ott, beszélget a helyiekkel. Majd észreveszi, hogy egy guberáló visz magával egy droidot, BB-8 -at. Odemegy, és elbeszélgetnek. Végül Rey megveszi a droidot, mondván jó lesz munkára. Ezek után mindketten megismerkednek egymással.

 Finn beér abba a faluba, ahol Rey és BB-8 is található. Finn elér egy társaságot, és természetesen mivel kívülálló, elkezd kérdezgetni. Ez addig fajul, míg verekedés nem lesz belőle. Finnt Rey és BB-8 menti meg. Az incidens után Finn követi a lányt, aki elmondja, hogy befogadja a házába, mert nem idevalósi, és nem ismeri a környéket. Finn megköszöni.

 A csillagrombolón eközben Kylo, Hux és Phasma beszélgetnek Poe -ról és az Ellenállásról. Végül arra jutnak, hogy TIE-vadászokat és katonákat küldenek le a bolygóra.

 Este van. Rey lakásánál vagyunk. Pont egy beszélgetést látunk Rey és Finn között. Finn elmondja, hogy az Első Rend üldözi őt, de nem mondja el hogy rohamosztagos volt. Rey elmagyarázza Jakku történetét, és hogy hogyan került ide. ( itt egy kis ferdítést használ, és nem nevez meg senkit ) Ezek után BB-8 -ra is rákerül a sor. Majd végül elaludnak.

 Másnap Rey felkel, de hűlt helyét látja Finnek és BB-8 -nak. Mérgelődik, és elindul a motorjához. Felszáll rá, és elindul a faluba. Útközben észreveszi, hogy az Első Rend katonái a bolygóra érkeztek.

 Finn és BB-8 eközben a faluban tengetik idejüket. Finn hajót keres magának. Ám megjelennek a rohamosztagosok. Azonosítják Finn -t és üldözőbe veszik őt és a droidot. Finn és BB-8 elbújik. Eközben Rey is megjelenik a faluban. Megtalálja őket, és együtt menekülnek. Rey kéri őket, hogy kövessék őt.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://theclonewarstortenetek.blog.hu/api/trackback/id/tr447803918

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása