2014. augusztus 21. 17:21 - Bence1997

STAR WARS THE CLONE WARS [ HOGYAN IS LETT VOLNA TOVÁBB? ] PART 1

NOS EZ MOST A RENDES SOROZATRÓL SZÓL, NEM AZ ENYÉMRŐL!

 

Nos lement 6 évad, 121 rész + a mozifilm és véget ért a The Clone Wars. Viszont vannak még elmesélendő cuccosok úgy bizony. A Darth Maul: Son of Dathomir például. Vagy a jövő év júliusában ( pontosabban: 2015. júl. 4 ) megjelenő Assaj Ventress/Quilan Vos történetszál ami novella lesz. Ez mind szép és jó de hogyan is lett volna tovább? Nos erre talán rájöttem az egyéb hírekből!

 

A 6. évad meglett volna 22 rész, ha a Clovis szálat kivennénk, és a 10 rész mellé 3 kvadrológiát beraknánk. Bizony.

Nos akkor jelen esetben így nézett volna ki a 6. évad a Clovis szál kihelyezésével:

1. 66 -os/Fives történetszál [ prod. kód: 5.12-5.15 ]

2. Bardotta/Windu/Jar-jar/Talzin t.sz. [ prod. kód: 5.16-5.17 ]

3. Yoda történetszál [ p.k: 5.18-5.21 ]

 

Nos  innen kell továbbmennünk!

4. Fejvadász történetszál [ p.k: 5.22-5.25 ]

Hogy miért? Mert készítettek egy ilyet is csak ez valamiért nem került bele a BC -be. Ebben a történetszálban Bane, Aurra, Boba és Bossk + Hondo, Sugi és esetleg asszem Dengar szerepét zárták volna le, vagy ha nem is, de továbbvitték volna. A CEII -ön ( 2013. július ) láttuk Cad Bane hajójának concept art -ját. + buckalakókat vagy valamilyen más élőlényeket. Idén márciusban pedig Filoni megosztott pár képet, amiket az utolsó TCW konferencián rajzolt(ak). És két kép volt ebből a sztoriszálból. Az egyiken Bane és Boba, hátuk mögött két IKERNAPPAL ÉS EGY FALUVAL! Nos innen már tudni lehetett hogy a szál tulajdonképpen Tatooine -on játszódott volna. Egy másik képen pedig magát Embot, Sugit(?), Bobát, Bane -t, Bossk -ot és egy IG -86(?) -ost látunk sétálni Tatooine -n. Szóval ez a történetszál nagyon de nagyon kellett volna. 

Remélem hogy idővel ez a kvadrológia képregény vagy regény formában megérkezik!

 

Menjünk tovább:

5. Anakin/Obi-wan/Jedi történetszál [ p.k: 5.26-6.03 ]

Hát igen! Eme történetszál is kellett volna mint egy falat kenyér. MIVEL ebben a történetben Anakin és Obi-wan már tisztára olyan mint az EpIII -ban. Konkrétan azt hiszem elmondták hogy ez is 4 részes lett volna + mutattak még 2012 -ben ( 2012 augusztus, Celebration VI :) ) egy kezdetleges animációt, zene és hangok nélkül, amiben Anakin és Obi-wan egy tábortűznél beszélgetnek. Alá pedig ez volt írva: cw_602_campfire! 602=6.02 ( p.k. )

Eme történetszál gondolom azzal is foglalkozott volna, hogy Anakin miképpen viseli azt hogy Ahsoka eltávozott a Rendtől, és a jedik most gondolom hogyan viselkednek. Remek történetszál lehetett volna ez is szerintem. Ennek is meg kell majd jelennie egyszer!

6. Darth Maul t.sz. ( Son of Dathomir ) [ p.k: 6.04-6.07 ]

Ö, hát igen. Pont ma fejeztem be az utolsó részét is a képregénynek és hát azt kell hogy mondjam......... fantasztikus volt! Darth Maul sztorija tovább folytatódott! És még hogy hogyan te jó ég!!!!!! 

SPOILER AKI MÉG NEM OLVASTA EL ŐKET!!!!

SoD 1: Darth Maul a Stygeon -on raboskodik Sidius és Dooku felügyelete alatt. Sidius elakarja érni, hogy Maul előbb-utóbb kapcsolatba lépjen Talzin anyával, és majd akkor közbelépnek és szétzilálják az egész bagázst. Eközben Mault megszöktetik a Árnyék Kollektíva emberei. Elviszik Mault Zanbar -ra. Ott visszakapja a fekete ardot, miközben Almecnek megköszöni Maul hogy kimentette. Almec erre csak annyit mond, hogy Maul is megmentette őt. 

Eközben Dooku megkéri Grievoust hogy győzze le Maul csapatát hogy majd kutyaként meneküljön el. Ez végül is sikerül Grievousnek. Maul viszont lebombázza a kiborg tábornok csapatait. Griveous a csata után felhívja a grófot hogy sikerült, és hogy miféle haszna lehet Talzinnak Maul, mire Dooku erre csak azt mondja: Mindent a maga idejében tábornok, mindent a maga idejében.

SoD 2: Maul kapcsolatba lép Talzinnal, aki azt parancsolja hogy menjen el csapataival az Ord Mantell -re, és ott várja meg Dookut és Grievoust hogy majd leszámolhassanak velük. Dooku és Grievous eközben megtudják hogy Maul az Ord Mantell -en van. Grievous megkérdezi Dookut hogy mi köze Talzinhoz Maulnak. Dooku elmondja hogy a mestere Sidius Talzintól tanult egyet-mást. Viszont Talzin öregebb és gonoszabb mint azt ők tudják. Így likvidálni kell. A taktikai droid jlenti hogy Ord Mantellre egy Dathomiri hajó érkezett. Dooku tudja hogy Talzin odatart, és megkéri a tábornokot hogy Talzint bízza rá.

Ám a hajó ami Dathomirről jött az Viscus testvéré, és azt mondja Maulnak hogy Talzin parancsolta nekik, segítsenek Maulnak a csatában. Eközben Dookuék is megérkeznek. A Mandi harcosok fele, és az Árnyék Kollektíva próbálja meg feltartóztatni a droidsereget, miközben Maul a Gauntlet -kel az űrben harcol. Dooku eközben lejön a bolygóra hogy szembeszálljon Talzinnal ám végül az éjfivérekkel kell leszámolnia. 

A Végkifejlet az lesz, hogy Dookut és Grievoust elkapják, és Maul kapcsolatba lép Talzinnal. Elmondja hogy sikerült és a két hadvezér a kezükben van. Talzin ennek örül és elmondja: közeleg a bosszú pillanata. Sidius hamarosan el fog bukni!

SoD 3: Maul Sidius -szal beszélget. Elmondja hogy hamarosan találkozik vele, és hogy a két hadvezér elesett. Sidius annyit mond hogy végezzen velük ha akar, mert már van hamarosan utód. Maul ezután kikéreti Grievoust, és kettesben marad Dooku -val. 

A jedik Ord Mantell -en a csatát vizsgálják. Találnak egy mandi sisakot így Obi-wan megtudja hogy Maul és serege csapott össze a szakadárokkal. Hamar rájönnek hogy hol lehetnek Maul -ék és elindulnak. Windu eközben jelenti ezt Palpatine -nak.

Megérkeznek Winduék az aszteroidákhoz, miközben Maul megidézi Talzint. Maul és Talzin azt kéri hogy Dooku lépjen szövetségre velük. Dooku hezitál mivel nem akarja a galaxis legnagyobb urát cserbenhagyni. Talzin ekkor elkezdi mondani hogy Sidius nem az akinek mondja magát. Mindenkit átvert. Elmeséli, hogy régen egymástól tanulták meg a technikákat. A sötét oldal erejét éjnővér mágiával keverték. Ám egyszer Siduus elárulta őt, és elvette a fiát: Darth Mault. Dooku erre ledöbben hogy Maul Talzin gyermeke. Melléjük áll, amikor a jedik megtámadják őket. Megjelenik Maul és Dooku Obi-wan, Windu, Aayla Secura és Tiplee előtt. Windu ekkor elmondja hogy akkor igaz, és Dooku a sith mester Maul pedig a tanítványa. ( Nomármost akkor Yoda nem árulta el nekik a kalandját, talán csak egy nagyon pici részét :) ) Ja és Grievous megszökik.

Párbajozni kezdenek. Tiplee meghal, Maul és Dooku a többiekkel elmenekül. Windu a végén jelenti ezt Palpatine -nak, hogy immár tudják hogy ki a mester és ki a tanítvány. ( Yoda ekkor tuti fogja a szobájában a fejét, Sidius/Palpi meg röhög a markába :D ) Palpatine elmondja hogy most már lépnie kell valamit mert ez szörnyű tragédia lehet a köztársaságnak, a jedik pedig már megtették a tőlük telhetőt.

SoD 4: Maulék megérkeznek Dathomirre, ahol Viscus már várja őket. Elmennek egy helyre, ahol egy tábla van ( ? ) és ott Maul életre kelti Talzin alakját. Dooku testében végre újjászülethet Talzin anya! Elkezdődik a ceremónia!

Dathomir felett megjelenik Grievous és Sidius. Láthatatlanul ( ? ) érkeznek meg oda ahol Maul -ék a ceremóniát csinálják. Berobbantanak, és elkezdődik a végső csata!

Talzin megszálja Dooku testét, és Sidius ellen megy, míg Maul Grievoust támadja. Sidius elmondja Talzinnak hogy hiába Dooku teste, az ő képességeit nem tudja igazán használni. Majd elkezd villámozni Talzinre. Végül Dooku teste összerogy, míg Talzin teljesen visszatér. Villámpárbaj kezdődik a két személy között. Eközben Dooku is felkel, és ő is villámozni kezd. Maul pedig miután ellöki Grievoust odamegy anyjához, és segít neki.

Az űrben az Árnyék Kollektíva felborulni látszik, mivel a Fekete Nap és a Pykes elhagyja Mault. 

A csata vége az lesz, hogy Talzin megkéri Mault hogy menjen, és egy suhintással a hajóra löki. Maul ordítva kiáltozik, miközben a két sith még mindig támadja az éjnővért. Grievous megjelenik és leszúrja Talzint aki erre meghal. Maulék elmenekülnek. Sidius pedig elmondja, hogy Talzin nagyravágyó volt, semmi több. Ő csak hatalmat akart, álmodott a hatalomról míg ő, Sidius hatalmas volt. Végül látjuk hogy Dathomirt elárassza a szakadár flotta.

SPOILER VÉGE!!!

Eme történetszálnak meg kellett volna jelennie. Ennek a 3 TÖRTÉNETSZÁLNAK meg kellett volna jelennie még. Így kerek lett volna némiképp a 6. évad.

Igaz, Maul, Rex és egyéb fejvadászok története még nem ért volna véget ( bár a fejvadászosban sztem meghalhatott Bane és Hondo de rem hogy nem ) de akkor is.

Nos ennyi is lenne elsősorban a part 1. Hamarosan jövök a part 2 -vel ami a 7. évadot hozza föl!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://theclonewarstortenetek.blog.hu/api/trackback/id/tr706623705

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása