2014. július 07. 19:43 - Bence1997

TCW HALF SHOW II: TRA - BESZÉLGETÉS!

- Tulajdonképpen a pilot epizódban megtudjátok hogy kik is lesznek a fő-főszereplők. A pilot hosszúsága úgy 45-50 percesnek kell elképzelni, mivel itt nekem 2-3 perccel hosszabbak lesznek a sorozat részei mint a TCW. 

- A The Rebel Alliance nevű sorozatom az EpIV és az EpV között játszódik. Itt tulajdonképpen már a jól ismert Original hangulat válik előtérbe, a TCW pedig a prequelt részesíti előnybe. A sorozat arról szól, hogy a Lázadók Szövetsége hogyan száll szembe a Galaktikus Birodalommal.

- A sorozatban láthatjuk majd, hogy tulajdonképpen is kik a lázadók. Az EpIV -ben láthatunk egy tucat felkelőt, akik megtámadták az Első Halálcsillagot. De a felkelőkön kívül, akik nem a Yavinon tartózkodtak, na azokkal mivan? Más bolygókon éldegélnek, és ebben az időben jön el a lázadás teljes egészében. Hiszen a Birodalom az EpIV -ig nem alkalmazott nyilvános terrort, mivel Palpatine mellett ott volt a Szenátus. De amikor az EpIV -ben Tarkin hírül adja a moffok -nak hogy a Szenátusnak annyi, nos onnantól kezdődve indul be a Birodalom terrorja. Innentől kezd a Galaktikus Birodalom nyílt terrorba, innentől van az, hogy a Birodalomtól sokan elhátrálnak, nagyhatalmak, vállalatok, de csak kis részben. A nagy rész majd az EpVI körül lesz.

- A sorozatban lesz lehetőség a Birodalom terrorjának bemutatására is, ami már az első évadban is nagy hangsúly lesz. Sok bolygón leszünk, lesznek ismerős, lesznek ismeretlenek is, és majdnem mindenhol lesznek lázadók akik vagy csatlakoznak a Szövetséghez, vagy inkább megmaradnak önálló sejtnek, amiket később a Birodalom persze ignorál.

- Sok új bolygó mellett lesz sok új karakter is, de nem mind az első évadban lesz. Persze az első évad is garantáltan kedveskedni fog újabbnál újabb személyekkel, de a nagyja csak később, a 3-4-5. évad tájékán jön. Természetesen szabályokat is betartok: Lando nem fog szerepelni, hiszen nem lenne ésszerű. Tarkin meghalt ez igaz, de rajta kívül még van több moff is akiket fel tudok használni. Új karakterek is lesznek mind birodalmi, mind Szövetségi oldalon.

- Sidius nem fog megjelenni, főleg az első évadban nem. A 2. évadban talán, de ha igen akkor inkább hologramon. Hiszen be akarom tartani azt amit az EpIV-V is betartott: Palpatine -t csak Uralkodóként szólították, és ő csak az EpV -ben jelent meg mint hologram. Ez kulcsfontosságú. Vader viszont megjelenik az első évadomban, de csak hologramon. 

- Az első két évadban sok bolygó lesz látható, ami új.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://theclonewarstortenetek.blog.hu/api/trackback/id/tr776482987

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása