2013. október 13. 19:18 - Bence1997

Visszatérés!!!!!!!!!!!!!

Hát igen! Sajnálom ezt a majdnem 3 hónapos kiesést de fáradt is voltam így nyár végén, aztán most meg a suli ( 9. osztályos vagyok, sajna mint mindenkinek nekem is utaznom kell, és hát 7-8 órám van mindig [ pénteki nap kivétel: 6 óra :D ] és olyan 4-5 körül érek haza, nos akkor még csináljak leckét + egyek + tanuljak meg miegyéb és olyan fél 7 körül tudok csak géphez kerülni általában. És akkor picit fáradt vagyok ugyebár ) na és a magánproblémák amiből igaz nincsen sok.

Szóval igen, nehéz hónapjaim voltak. Ezúttal is sajnálom a kimaradást de azért elmondom: Követtem a Star Wars -t! Nem lazultam el amúgy, amíg suliba megyek minden nap ( hétvégén nem csak ezen a két héten: előző hét krumpliosztás, ezen a héten nem más mint családi nap :( ) addig természetesen itthon is pörög az életem ,mivel most felvagyok dobva. Hogy miért???????:

- Folytatódik a TCW!!! Vagyis Filoni ezt mondta tegnap vagy tegnapelőtt. Azt mondta hogy végeztek a maradék TCW részekkel és legkorábban 2014 elején láthatjuk őket. Ez szerintem és még sokunk szerint min. 15 epizódot fog tartalmazni [ Clovis-szál ( 3 ); Ötös/66 -os szál ( 4 ); Fejvadász szál ( 4 ); Yoda/Syfo-Dyas szál ( 4 ) ] Aki Maul/Talzin/Mandalore szálat akar, az most nem fog örülni ( bár lehet hogy megtévesztés? ) mivel Sam azt írta eme bejegyzés alá egy rajongó kérdésére válaszolva hogy a Maul -os részek nem lettek kész. De remélem hogy hazudott :XD Ezt úgy foghatjuk fel hogy ez lesz az utolsó, 6. évad. De mivan ha eme történetszálak mellett még elkészült a Maul/Talzin/Mandalore szál is? És ha emellé még egy trilógia is kerül az már 22 rész, és állítólag ennyi volt gyártás alatt mielőtt a Disney közbelépett. Hajn, adná az Isten hogy meglegyen a 22 rész, felőlem bármi lehet az az 1 trilógia csak ezek leyenek benne és én örülni fogok :D

- Rebels!!! Bizony, ebből kaptunk pár képet/infót a CE II -n de tegnap ott voltak az NYCC -n ahol megannyi képet és információt mondtak. Elég annyit megemlítenem, hogy a sorozat 14 évvel az Ep III után játszódik. 5 BBY-0BBY!!! Mivel Filoni mondta hogy a sorozat befog vezetni minket az Ep IV -be :D Ja és a rohamosztagosok nem klónok lesznek hanem a klónok fogják kiképezni a rohamosztagosokat!!!!!!! Ez mekkora hír már te jó ég!!!!!!!!! :DDD És további jó hír hogy pár TCW -s karakter felfog bukkanni a sorozatban!!!!!!!!!!!!!! Ahsoka, Hondo. Nektek kötelező!!!!!! És ha már toborzás+képzés lesz akkor Rex és Cody! Nektek is kötelező. Ez így most nagyon is kellett!!!

További hír ezzel kapcsolatban hogy lesz egy inkvizítor aki Darth Vader parancsára levadássza a jediket. És mekkora fénykardja van te jó ..... ( hogy ne ismételjek állandóan :D ) Emberek halnak majd meg a sorozatban és még miegyéb!!!!!!!!


Szóval igenis felvillanyozódtam kérem szépen. A Disney október végén lesz 1 éve hogy a Star Wars a kezükben van, és így az ősz folyamán hoznak ki ilyen dolgokat! Ez aztán a marketing kérem szépen. Egy olyan fél éve ( május/június/július ) még rimánykodtak az emberek hogy ez meg az történik most meg ha még így év végéig ezt csinálja akkor már szeretni fogjuk úgy mint a Marvelt! :D

Node visszatérve én rám. Ezek most nagyon kellettek mivel most átnézem a sorozataimat. A TCW folytatódni fog de most még nem, majd talán karácsony körül vagy csak 2014 -ben de mindenképpen folytatom + A Begin törlődve van helyette új sorozat jön ami inkább közelebb lesz a Saga -hoz!

Szóval készüljetek fel mert itt is showparádé lesz hamarosan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://theclonewarstortenetek.blog.hu/api/trackback/id/tr975566903

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása