2013. július 26. 13:37 - Bence1997

Celebration Europe II

 Ma kezdődött el A CEUII !!!!!!!!!!!!!!!!

Mit várok?: Ma 3.00 Pm -től 4.00 Pm -ig TCW: itt megtudjuk hogy mikor jön ki a TCW 5. évada DVD/BD -n + Blu-ray -en :D + tcw 'bónusz tartalom' ahol írták egyik oldalon ( itt: http://lightsaberrattling.blogspot.hu/2013/07/star-wars-celebration-europe-ii-what.html ) hogy talán és itt tényleg TALÁN egy előzetest is adnak ami már nagyon kéne + remélem 1-2 új jelenettel is megajándékoznak minket. ( mondjuk az egyik a Fives/66 -os parancs szálból a másik meg az ígért fejvadászosból :D ) Ha ezt megcsinálják ott + megmondják hogy mikor lesz bónusz tartalom + hol akkor már rendben vagyunk kérem szépen.

Holnap 12.30 Pm -től 1.30 Pm -ig SW: Rebels: Dave Filoni + Kathleen Kessedy ( jól írtam ) Elmondjanak pár dolgot erről az új sorozatról/projektről. Pár concept artot is bemutatnak gondolom + egy exkluzív klippet is megmutatnak. ( gondolom csak annyi lesz benne hogy megtudjuk hogyan fog kinézni az animáció + a rebels :D Mert májusban kezdték el nem? És Filoni azt mondta hogy egy részt kb. 5-6 hónap alatt csinálnak meg és még kb. 2 hónapja dolgoznak szóval :PPPPPP )

Remélem jönni fognak a CEUII -ről a videók dögivel az elmúlt napokon át. Én már nagyon kíváncsi vagyok :D 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://theclonewarstortenetek.blog.hu/api/trackback/id/tr995427514

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása