2013. július 17. 18:14 - Bence1997

Star Wars Rebels ( Saját elképzelés ) part II

folytatom eme elképzelést szóval elsőnek a part I -et olvassátok el :D


 Az 5. évad alcíme ez lehetne: Criminal worlds / Bűnöző világok. Az évad YE 10 elején kezdődne. Bail csapata bővülni kezd de érezni egy-egy konfliktust a szövetségben. Bail és Mon Mothma már közel járnak hogy annyian legyenek amivel létrehozhatják a lázadók szövetségét. Mostmár egyre többen vannak a cirkálók és az X-szárnyúak is. Sőt még A illetve Y szárnyú vadászok is felsorakoznak. Az első egy-két történetszál erre mehetne rá, majd az évad közepéig a bűnözőké lenne a szerep, újra az alvilágba tekinthetünk, megtudhatnánk hogy pár év ( olyan 3-4 kb. ) alatt mi történt itt, továbbá a birodalom illetve Bail csapata közti huzavonát is látnánk. Megtudnánk a huttokról is dolgokat, hogy mi történt velük az elmúlt időkben. Ez történne YE 10 -ben továbbá az évad első felében. A második fele az évadnak már YE 9 -ben játszódna, és látnánk hogyan próbálnak az alvilágiak profitra sőt hatalomra szert tenni. Az évad végén már a nagymoffok közül is kiemelhetnének párat. Pl. Bartam -ot ahogyan próbál szövetségesre bukkanni a tábornokok között, és merényletet tervez Palpatine illetve Vader ellen. Tarkin is nagy szerepet kapna, Vader és Tarkin, sőt még Tarkin Palpihoz való viszonyát is kibonthatnák sokkal részletesebben. Az utolsó részek ezek lennének. Így ebben az évadban Bail csapatának egyéb konfliktusait, az A illetve Y szárnyúak mellett a katonai mozgalmakat is látnánk mindkét oldalon sokkal részletesebben, az alvilágiak életét, huzavonáját a két oldal között, és a birodalom nagymoffjainak érdekes ellentétét láthatnánk. YE 10 elejétől - YE 9 kb. közepéig tartana az évad.

 A 6. évad: Before a war / Egy háború előtt. Itt konkrétan újabb 1 évet ugrunk, és YE 7 közepén találnánk magunkat. Az első pár részben Bail és csapata elkezdi az ellentámadást így kisebb szállítmányok fegyvercsempészetek, illetve egyéb dolgokat kezdenek el csinálni. A Zsivány osztag is itt debütálna. ( vagy az 5. évadban cameo szerepben feltűnhetne esetleg a 3-4. évad valamelyik részében :D ) Pár küldetést látnánk így az évad első pár részében majd láthatnánk eközben a birodalom reakcióját. Az 5. évadban csak cameo szerepben tűnnénk fel a szenátus tagjai, itt is de már érezni lehet hogy nincsen már akkora hatalmuk mint a birodalom első éveiben. Palpatine is előtérbe kerülne, Vader tovább vezeti a hadjáratot, továbbá elkezd Bail -ék után nyomozni, talán még egy-két csatát is látnánk. Az évad közepén előtérbe kerülnének a szövetség egyes emberei ( itt megint Ackbar -ra, Dodonna -ra vagy Iblis -re gondolok :D ) és egyes rendszerekben lévő csatát is láthatnánk és amikor vége az évad felének, a második felében ugrunk is YE 6 -ba, amikor már érezni hogy a birodalom terrorja megerősödik, ám a lázadás nagy erőkben elkezdődött. Az évad 2. fele arról szólna hogy a korai lázadók megpróbálnak egy puccsot csinálni Darth Vader hajója - az Executor - ellen. Itt lehetne egy nagy csatát bemutatni :D Az évad végén pedig kicsi támadásokat intéznek a birodalmiak ellen, de végül az évad vége úgymond nem lenne happy end, mivel a birodalom lecsap az egyik bolygóra, és Bail -nak sietve kell elmenekülniük, ezzel a Galaktikus Polgárháború teljes egészében kiterjed. Így ebben az évadban a korai lázadás próbálkozásait, csatáit, a birodalmi szenátus semmitmondó erejét, Palpatine hatalmának nagyobbodását a szenátus ellen, Vader vadászatát, és a Galaktikus Polgárháború teljes kiterjedését láthatnánk. Időrendben YE 7 közepétől - YE 6 közepe/végéig tartana.

 A 7. évad alcíme: New alliance / Új szövetség. Itt már YE 5 elején/közepén lennénk, látnánk az első felében azt hogy a lázadók egyre többen vannak, csaták is keletkeznek, de a birodalom terrorja hatalmas, és űzik kifele a lázadókat. Az évad felének ez lenne az értelme, és konkrétan az évad felében történne meg az amit Bail és Mon Mothma akar, tehát meglesznek amennyien vannak, és megalkossák a Lázadók Szövetségét. Itt Leila is lehetne, de csak amolyan cameo szerepben az évad első felében. Az évad második felében már a kialakult Lázadók/Felkelők szövetsége ( Leila is ott van igaz 14-15 éves lehet ilyenkor de mind1 :D Padmé lánya nemde bár? ) elkezdi a támadását a császár ellen, ( itt pl. olyanokra gondolok mint hogy a császár szállítmányait, vagy készletek szétlövése, egy-egy bolygó elfoglalása :D ) Belépünk eközben YE 4 -be és a birodalom újabb intézkedéseket tesz. Újra láthatnánk Bobát, a fejvadászokat stb. Az évad vége pedig azzal záródna hogy a lázadók szövetsége elfoglalja a Yavin bolygót ezzel hatalmas sereghez ( najó nem annyira de hagyjuk ezt :DDD ) jutnak. Szóval ebben az évadban a Lázadók/Felkelők szövetségét, a birodalom terrorát, csatákat, kis fejvadászakciókat látnánk. Időrendben YE 5 eleje/közepétől - YE 4 végéig tartana.

 A 8. évad lenne az utolsó és ennek az lenne a címe: Civil War / Polgárháború. Itt újabb 1 évet ugrunk, YE 2 közepén vagyunk, és itt már teljes háború van a lázadók szövetsége és a birodalom között. A világoknak mint a klónháborúkban így itt is választaniuk kell. Az évad első fele erre menne rá közben belépünk YE 1 -be. A második fele pedig Vader vadászatát a lázadókra illetve a világok leigázására fordítanák. Megjelennének a Noghrik is. Vader barátsága meg persze a birodalom barátsága a Noghri harcosokkal. Az évad utolsó felében pedig YE 1 végét illetve YE 0 kezdetét és az EPIV felvezetését látnánk. YE 1 végén a lázadók elérik első sikereiket, ( persze voltak eddig is sikereik de nem nagyok ) majd az utolsó történetszálban megszerzik a halálcsillag tervrajzait és a Tantive IV elindul. Majd vége is. Így ebben az évadban a konkrét Galaktikus Polgárháborút látnánk a két fél között. Időrendben YE 2 közepétől - Az EPIV kezdetéig azaz YE 0 -ig. vagy 0 ABY. 

Remélem jól megcsináltam eme elképzelést. Ha kihagytam egy-két dolgot csak szóljatok! 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://theclonewarstortenetek.blog.hu/api/trackback/id/tr435411510

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása