2013. július 16. 18:56 - Bence1997

Star Wars Rebels ( Saját elképzelés ) part I

Nos ha a bónusz tartalomról is írtam információkat akkor én most egy saját elképzelést írok hogy hogyan lehetne a Rebels -t megcsinálni.

 Az első évad alcíme lehet ez: The rise of the galactic empire. Magyarul: A Galaktikus birodalom felemelkedése. Ez tulajdonképpen arról szólna hogy hogyan kezd el terjeszkedni a Birodalom, Darth Vader és egy-két nagymoff -ot is szemügyre vehetnénk, továbbá pár bolygón hogyan lázonganak a birodalom ellen. Az első pár részbe beleraknám azt hogy elkezdődik a birodalom uralma. Elkezdődik nemcsak az uralom, hanem a rendszerváltás. Már az első pár rész bemutathatná ahogy a birodalomban megjelennek a Tie fighter -ek, ( persze csak kis létszámban majd egyre többen :D ) a rohamosztagasok, ( itt még a birodalom kezdetén csak klón rohamosztagosok -at használnak ) továbbá pár birodalmi csillagromboló is feltűnne. Kb. az évad első 7-8 részében ez menne végbe. Ezután már YE 19 vége - YE 18 eleje van. Az évad közepén ( tehát kb. a 9-10. résztől a 15-16. részig :D Ha ugyanannyi rész lesz mint a TCW -ben :P ) egy-egy bolygó lázadását láthatnánk, megjelennének a lázadó szövetség csírái: Bail Organa, Mon Mothma, és talán még Jan Dodonna is feltűnhetne. Ezekben a részekben konkrétan politikai dolgok lennének, majd az évad végén ( a 16-17. résztől egészen a 22. részig ) Darth Vader vívódásával illetve a birodalom hódításának egy-egy dolgaival ismerkedhetnénk meg. És így az első évad kész is lenne, és konkrétan ebben az évadban a birodalom felemelkedését, hódítását, Vader vívódását és jedik utánni vadászatát, a lázadás legapróbb kezdetét láthatnánk. És időrendben az évad a 3. rész utaán pár nappal kezdődne vagy 1-2 héttel, és végül YE 18 közepéig tartana/ vagy végéig :D

 A második évad alcíme: Different sides ( vagy ehhez hasonló ) ami magyarul annyit jelentene hogy: Különböző oldalak/Más oldalak. Itt a történet YE 17 elejét mutatná be ( kb. az évad első 5-6 része :D ) amiben végre megjelennének a fejvadászok ( itt olyanokra utalok mint Boba Fett vagy Aurra Sing esetleg Dengar, Bossk ) alvilági szervezetek ( itt gondolok pl. a Fekete napra és vezetőjére Xizor hercegre esetleg :P ) és bűnözők sokasága. Ezért is ez lenne az alcím hogy különböző/más oldalak mert ebben az évadban megtudnánk hogy hogyan élnek a birodalom alatt az alvilági bűnbandák, a fejvadászok és egyéb szervezetek. Corusant is feltűnne így az évad elején/közepén de nagyrészt Palpatine -t/Az uralkodót míg az első évadban hologramon látnánk így még itt is, de csak az évad közepéig. Corusant egyes helyszíneit is bemutathatná, ahogy a birodlami rohamosztagosok illetve nagymoffok, admirálisok hogyan viselkednek az emberekkel Corusanton. Az évad első kb. 9-10 része erre mehetne rá. Majd a további részek az évad közepén ( kb. a 10. résztől a 16-17. részig ) újabb hódításokat látnánk, a birodalom terjeszkedik. Az évad végén az utolsó 6-7 rész pedig már YE 16 -ban játszódna, amikor megjelennek újra a fejvadászok. És ez az évad ebből állna, és ebben az évadban a fejvadászok, alvilági szervezetek, bűnbandák életét, feladatát, a birodalom terjeszkedését ( de ezt már kisebb körben ) és hódítását, továbbá a fejvadászok munkáit láthatnánk. És időrendben YE 17 elejétől - YE 16 első negyedéig menne.

 A 3. évad alcíme: Born of the rebellion ( vagy más :D ) ami magyarul: A lázadás születése. ( természetesen más értelemben. ) Az évad YE 15 legelején kezdődik, amikor az első 4-5 rész Bail és Mon Mothma küzdelmét vezetné be, látnánk ahogy harcolnak a birodalom eszméi ellen. Majd ezután látnánk egy csatát a Mon Calamari -n amikor Ackbar és emberei Bail csapatába lép. Ezután végre az Uralkodót is látnánk ( kb. a 7-8-9. rész környékén ) ahogy gyűlést tart a nagymoffok körében, látnánk végre a birodalmi szenátust, ottani kisebb-nagyobb bugyrokat, lázongásokat, ahogyan néhányan ráébrednek hogy milyen rendszer van. Az uralkodó politikai munkájába is beleleshetnénk. Vader tovább kutat a jedik után, Palpatine feladatokat ad neki stb. Az évad első fele erre menne rá. A másik felében Bail és Mon Mothma és Dodonna ( na és Ackbar ) tovább folytatják politikájukat. Ezek után belépünk YE 14 -be, és itt már komolyabb dolgok történnének kb. az évad vége felé. Megjelenne Bel Iblis is, az ő szerepére egy történetszálat simán eltudnák képzelni. A birodalom persze még aranykorát éli de már érződik hogy egy-egy széthúzás van kb. 1-1 rendszerben. Az évad végén megjelennének az első Mon Calamari cirkálók, és az első X-szárnyú vadászok. Az évad legvégén pedig Bail és Mon Mothma elmondaná hogy nyíltan fel kell lépniük a galaktikus birodalom ellen, és elmondja hogy toboroznak és amikor már elég sokan lennének megalapítják majd a lázadók szövetségét. És konkrétan ennyiből állna ez az évad, mert ebben az évadban Bail Organa és Mon Mothma politikáját figyelnénk meg, Palpatine/Vader viszonyát, Vader jedi vadászatának folytatását, a birodalmi szenátust is láthatnánk, Ackbar + Bel Iblis feltűnésének is tanúi lehetnénk, és láthatnánk ahogy a birodalom egy-egy rendszere felébredne álmából és látná milyen rendszerben vannak, és széthúzások keletkeznének. ( természetesen nem annyira nagyok ) És időrendben YE 15 elejétől - YE 14 kb. közepéig menne a történet.

 A 4. évad alcíme: Time of the uprising / A Felkelés ideje magyarul ugye ez :D ( na ez érdekes lett na mindegy :D ) A történet a 3. évad vége után 1 évvel, YE 12 közepén kezdődik. Az első pár rész ( kb. 5-6 :P ) egy wikipédián lévő eseményt mutatna be, ami nem más mint Kamino ostroma, amikor is a Birodalom elpusztítja a megmaradt klónokat Tipoca City -ben. Itt Boba Fett és Vader is hatalmas szerepet játszanának. Ezek a részek tulajdonképpen olyan visszatekintést is tartalmaznának hisz Boba az otthonát támadja meg. Majd ezután Bail és barátai kerülnének középpontba amikor is nyíltan fellépnek egy-egy rendszerben a birodalom ellen. Itt igaz még nincsen lázadók szövetsége viszont már kezd alakulni viszont még pár év odébbvan. Bail és barátai politikája kulcsfontosságú lehet az évad közepéig. Ezután az évad második felében belépünk YE 11 -be, és azzal kezdődne el ( kb. a 12-13-14. rész környéke ) hogy a birodalom megtudja hogy még vannak szeparatisták, és őket kéne eltüntetni a föld színéről. A 4. évad erről lehetne emlékezetes, hogy a régi, birodalom előtti korok ( pl. Kamino, klónok, szakadárok, droidok stb. ) felidéződnek. Itt a Mustafar lenne nagy szerepben, mivel a szakadárok megmaradtak páran, és ellenállásba akarnak kezdeni, sőt néhányuk támogatná a Bail -hoz való csatlakozást. De a birodalom megjelenik és Vader továbbá Palpatine dühe eléri őket. Ezután az évad vége felé egy-két csatát láthatnánk, és az évad végén kitérnének Vader -re is, aki már sithként gondolkodik, el akarja valahogy árulni mesterét továbbá szövetségeseket is keres. És tulajdonképpen ennyi lenne, ezért ebben az évadban a klón/rohamosztagos ellentétét, a szakadár/lázadás/birodalom kérdését, Vader árulásának kezdeti fázisait látnánk. És időrendben YE 12 közepétől - YE 11 majdnem végéig tartana.

Ennyi lenne a part 1, nemsokára vissza jövök a 2. résszel :D

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://theclonewarstortenetek.blog.hu/api/trackback/id/tr845406898

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása