2013. június 20. 13:28 - Bence1997

TCW Half Show 3/4: Jorus C'baoth a TCW -ben?

Érdekes hírt kaptunk miszerint Jorus C'baoth ( Született: YE 70; Meghalt: YE 27, Kirajzás :D ) Visszatér a TCW -be, mármint a Bence TCW -jébe. De ez nem biztos hír, mert Bence cáfolja, de ha igaz lenne akkor 2 kérdés merülne fel:

1. Bence mondása szerint YE 21 közepén vagyunk most, és amikor vége lesz a 4. évadnak akkor YE 21 végénél leszünk. Kérdés, hogy eddig mi a francot csinált? Eltelt 6 év kb. és nem tért vissza? Lehet hogy az erő sötét oldala felé fordult és eltávozott? Vagy mi? 

2. Bence azt mondta hogy az 1. évad 14. részének folytatása is lesz. Mivan ha az öreg pont Jorus C'baoth, és eddig nem nagyon tudtak róla. Anakin vajon mesélt akkor a tanácsnak erről a dologról? Kérdéses, Bence állítása szerint igen de a jedik annyira nem foglalkoztak vele mivel lekötötte őket a háború. És ha az öreg tényleg Jorus C'baoth lenne akkor az első kérdéshez ugornánk viszont van itt egy kis állomás. Timothy Zahn ugye megírta a Thrawn trilógiát amiben szerepelt Jorus de mint a klónja. És ha az öreg pont az a klón? Nem tudom hogy a klónok szoktak-e öregedni de akkor megtudhatjuk hogy hogyan került a Wayland -ra vagy hova. Ez akkor egy érdekes felvetés és egy érdekes történet lenne. 

Szerintetek? 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://theclonewarstortenetek.blog.hu/api/trackback/id/tr925370592

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása