2013. június 18. 14:05 - Bence1997

TCW Half Show 1/4: Információk a TCW 4. évadáról!

Bence mesélj egy kicsit a most készülő 4. évadról!


Rendben van. Információk jönnek:

  • Az évad a Yavini csatával fog kezdődni. Ez duológia lesz.
  • Majd jönni fog a 3. évad 3-4. részének folytatása ami szintén duológia lesz. Rangen és bandája őrjöngeni fog a galaxisban :D
  • Visszatér Mandalore továbbá megjelennek a mandalore harcosok. Élükön nem mással mint Boba Fettel aki bosszút akar állni a jediken a köztársaságon és nemtovábbá a szeparatistákon. Ez egy nagyon érdekes történetszál lesz és eddig a halálőrség csak felvezető volt és egy kicsi bonyodalom de a mandalore -i harcosok keltik a bonyodalom legnagyobbját. 
  • Ahsoka ebben az évadban kicsit főszereplő lesz de csak 3-4 történetszálban. 
  • A Chissek is visszatérnek. Ugye a 2. évadban a chissek és a köztársaságiak között ellentét alakult ki emiatt a köztársaság megtámadta a Csillát de veszített majd Dooku elment oda hogy felszólaljon: Csatlakozzanak hozzája. Ám azok csak akkor csatlakoztak hozzá ha megküzd és legyőzi az utolsó holokron őrzőt, Trippe -t. Sikerül neki sőt tanítványává fogadja ( ezért a 3. évadban ugye kap 1-2 részt :D ) és így a chissek hivatalosan is a szepik mellé álltak. Ugye itt megszakadt a kapcsolat. De itt azért elmondanám hogy egy-két csata történt eközben de csak minimálisak és ezeket a chissek megnyerték. De ez nincsen benne, viszont elkövetkezett az 1 év amikor is ugye 1 éve ment a háború. Ezután a 3. évadban visszatértek amikor is Anakin és Obi-wan egy dimenziós bolygót ostromol. Sikerül is nekik, a bolygó a köztársaságé. Dooku pedig ezután aggódott hogy netán kíválnak a chissek. De Sidius erre azt mondta: ' Ez nem fog bekövetkezni. Erről gondoskodom. ' Vagy valami ilyesmi. És innentől nem tudtuk a történetet de innen kezd érdekessé válni a dolog. Most kezd csak eléggé bedurvulni a helyzet. A köztársaság azt hiszi hogy a chissek ezzel megfutamodnak és egy támadást intéznek a főváros ellen. Nomármost  ez lesz ebben az évadban egy trilógia gyanánt + Sidius is gondoskodik a történtekről. Szóval nagyon izgalmas lesz ez a szál, a sztori a tetőpontra ér.
  • Az 1. évad 14. része is lesz. Vagyis folytatása.
  • A 66. -os paranccsal és a klónokkal foglalkoztatott szál is nagy lesz. Génhiba? Háború? Miért vannak ezek? És a sithek? Ezekre megkapjátok a választ ebben a szálban. Appo is itt bukkan fel. 
  • A sith háború folytatódik de erről annyira nagy SPOILERT nem akarok :D

Ennyi lenne.

Köszönjük. Hmmmmm..... Érdekes. Nos 15 vagy fél 16 -kor érkezünk egy újabb érdekességgel :P

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://theclonewarstortenetek.blog.hu/api/trackback/id/tr735367211

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hevdanaa 2013.06.19. 09:11:59

Hát most már nagyon várom!
süti beállítások módosítása