2013. május 05. 11:39 - Bence1997

Május 4. -e: Star Wars nap ( utólag! :D ) + Újabb hírek az évadokkal kapcsolatban

Tudom hogy nem nagyon jönnek frissek és ez azért van mert van amikor nincs kedv írni de ötlet az szinte mindig van :P

Elsőnek is: Boldog Május 4. -ét így utólag is! Tegnap terveztem egy-két programot de nem teljesült így hát majd máskor.

Továbbá:

Hírek:

  1. Konkrétan azt akarom mondani hogy nincs vége a Clone Wars -nak. ( mármint nekem ) A 3. évaddal viszont kezdeni kellett valamit és úgy döntöttem hogy: A 3. évadnak vége. 17 rész ment le. Tudom hogy végig kéne csinálnom de a 4. évaddal is már annyit késtem hogy csak na. És mostmár a 4. évad is átváltozott szóval mostantól újabb trailer -ek + jelenetek jönnek. Sajnálom de a 3. évadnak vége lett. 
  2. A másik pedig a 4. évaddal kapcsolatos: 22 rész helyett 24 rész lesz. Tudom ez 2 -vel több a kelleténél de annyi történet van benne ( szám szerint 6 :D ) hogy mindet jól ki kellett gondolni és ezek olyan részek amik nem duológiák hanem trilógiák, kvadrológiák és van egy 6 -os rész ami asszem hexológia vagy nem tudom. Szóval a 4. évad egy nagy durranás lesz amiről majd egy másik bejegyzés foglalkozik.

 

Ennyi lenne, remélem nincsen harag, vagy olyasmi ami rossz, de mivel még 3-4 hónap és 1 éve hogy kb. nem jön CW epizód :P

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://theclonewarstortenetek.blog.hu/api/trackback/id/tr455281893

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása