2013. január 14. 19:11 - Bence1997

4. évad részcímek ( uccsó változtatás! ) + Egy új jelenet

1. Visszatérés / Return

2. Konfliktus / Conflict

3. Küldetések / Missions

4. Utolsó esély a sivatagban / Last chance in the desert

5. Akcióban / In action

6. Tengelytörés / Shaft fractures

7. Mélység a katonákban / Depth of the soldiers

8. Védelem / Defense

9. Háború alatt / War

10. A menekültek / The refugees

11. Sötétségben / Darkness

_______________________________________________________ half

12. A hatalmak csatája / Battle of the powers

13. Ösztönök és övezetek / Instincts and zones

14. Krízis / Crisis

15. Beárnyékolt győzelem / Overshadowed victory

16. Mentőakció / Rescue

17. Hazai front / Home front

18. A legelején / In the beginning

19. Polgárháború Alderaan -on / Civil war on Alderaan

20. Parancsmegtagadás / Insubordination

21. Felemelkedésben / Ascension

22. Az utolsó parancs / The last command ( ez tisztelgés Timonthy Zahn Thrawn-trilógiájának lezárására )

Remélem hogy nagyon jónak tűnnek. Van köztük egy-két újdonság, de ez az évad egy nagy dobás lesz. És itt is van az új jelenet:

 

 Egy kis droidszállító hagyja el az egyik kisutcát. Eközben droidok sorakoznak fel a pajzs előtt. Sev és Boss egy fal mögül figyeli a droidok minden lépését. Amikor az egyik droid meglátja őket, odaszól a társainak. A két klón erre elkezd futni. Az a néhány droid a falhoz megy, ám a klónok már messze járnak. Ekkor a szemközti épület egyik törött ablakából Typ elkezdi lőni a droidokat. Rögtön lelövi a közelében tartózkodókat, majd egy gránátot dob a közeledő kommandósokhoz. ( kommandósdroidokhoz! ) Eközben Danger és Fixer a lopott siklóval elindulnak a pajzs felé. Danger lövi a droidokat, közben Fixer vezet. Danger lelő egy droidot, majd miután bejutnak a pajzsba, kiugrik és egy ládasorhoz odamenve lövi tovább a konzerveket. Typ egy újabb gránáttal gazdagítja a droidtársaságot, majd visszahúzódik. Felhívja Bosst és Sev -t: ' Szabad a pálya előttetek! ' Ezzel visszafordul, és tovább tizedeli a droidokat. Boss veszi az adást, és int Sev -nek. Egy félig romokban lévő házból kiszaladnak, közben lövik a kommandósdroidokat. Rögtön ők is bemennek a pajzs mögé, majd elfoglalják helyeiket. Eközben Fixer leállítja a suhanót, beletesz egy tapadóbombát, majd kiugrik. Leszed egy-két droidot, majd odaszalad Danger -hez. Danger ( miközben lelő pár droidot ) megkérdezi tőle, hogy minden simán megy-e eddig. Fixer megnyomja a gombot, mire a suhanó felrobban és a körülötte lévő pár droidnak vége is. A zöld ruhás klón bólintva visszaszól: ' A terv következő fázisa megkezdődhet. ' Danger rábólint, és tovább lövi a pajzsgenerátor felől jövő droidarmadát. 

 

STAR WARS THE CLONE WARS SEASON 4 THE REAL WAR / AZ IGAZI HÁBORÚ

FEBRUÁRTÓL!

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://theclonewarstortenetek.blog.hu/api/trackback/id/tr915018310

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása