2012. december 07. 20:30 - Bence1997

TCW HALF SHOW 2: INFORMÁCIÓK A 4. ÉVADOMBÓL + 1. nap lezárása!

Bence információkat ad a 4. évadjából!

- Nos bence. Mond, mi lesz a 4. évadban? Mit várhatunk?

- Hát sok mindenre. Az évad nagyon nagy lesz, szerintem az eddigi legjobb. Az évad alcíme: THE REAL WAR azaz: AZ IGAZI HÁBORÚ. Nos ezért érthető az izgalom, hisz mindenki nagy csatákat vár, és meg is kapják, de persze máshogy.

Az évad az alvilágra összpontosít. De csak részben. Kb. 1/4 részben ami persze nem nagy, nem sok. Rangen bosszút akar állni sok mindenkin: a köztársaságon, a jediken, a toydoriaikon. És még sorolhatnám. Az előzetesben látható hogy szövetkezik a huttokkal és megtámadják Katunko király palotáját, majd lesz Corusanti csata illetve Rangen -ék menekülése, és itt szóba jönnek a kalózok. A Florumi akció érdekes lesz, és rövid. Greybork aki már szerepelt a 3. évad 9. részében ( Fosztogatók/Raids ) lesz a kalózok vezetője. Vele szövetkezik Rangen és hogy állítsa meg a jediket. És itt most érdekes dolgot vetnék fel. A jeditámadást! Mivel az előzetesben látható 1-2 jelenet, amiben orgyilkosdroidok támadnak rá a jedikre. Ez ebbe a szálban lesz benne. Azt el kell mondanom hogy érdekes lesz.

Grievous vs. Adi Gallia és Di mester. Ez a szál is nagyon érdekes lesz. Visszatérünk egy kicsit a háborúba. Grievous pusztít, mint szokta. A jedik megakarják őt állítani miközben Rangen és a bandája káoszt csinálnak a galaxis több részén. De nem csak Grievous hanem Dooku, és a Szeparatista tanács. Node kanyarodjunk vissza e három személyhez. A hármas fénykardpárbaj nagyon érdekes lesz és sokszínű. Vagyis sok helyen fog játszódni!

Űrcsaták is lesznek. Nos űrcsata vagy űrcsaták lesznek-e? Űrcsaták. Nem csak 1 űrcsata hanem több. Ezt most meglepetésnek szánom holnap nektek olvasók.

A szeparatista tanács első szerepeltetése ebben az évadban jön elő! Mármint hogy együtt a tanács és Dooku! Dooku elmondja a szeparatista tanácsnak, hogy mestere vagyis Sidius megelégelte eme támadásokat és ráparancsol mindenkire hogy támadjanak erősebben. Eközben Tambor megkapja küldetését. És akkor ez nagyon fontos információ! Az előzetesben meg a 2. előzetesben látjuk/ni fogjuk Artoo -ékat. Nekik nagy szerepük lesz eme történetszálban. ( Mármint Artoo-C-3PO-Ahsoka ) Ebben a szálban Ahsoka kiemelkedő szerephez jut,

Az évad nem maradhat el fejvadászakció nélkül. És majd megjelennek. Lesznek újak is. ( Lásd: Kalapos fejvadász. )

A delta osztag/alfa osztag történetszál egy nagyon akciódús nagyon pörgős, és nagyon izgalmas történetszál lesz. ( sokat használom ezt a történetszálat he :D ) Nagy akciók lesznek benne, remek konfliktusok. Szóval várható lesz ez a szál.

A sith háború elérkezett a lezáráshoz. Izgalmas lesz, és nagyon király. Igazából ezzel akartam volna kezdeni az évadot de inkább változtattam rajta. Azért ezt a szálat is lehet szeretni. Már aki szereti a sith konfliktusokat.

Aztán jön az EGYIK LEGÉRDEKESEBB szál: SIDIUS LELEPLEZŐDÉSE! Eme szál nagyon pörgős lesz. Sok dolog fog itt megtörténni: Hajsza, titkok, fénykardpárbajok, támadás... stb. amik eszembe jutnak most hirtelen. De az biztos hogy a SIDIUS VS. 3 JEDI / DOOKU ÉS TRIPPE VS. YODA, WINDU, OBI-WAN ÉS ANAKIN párharcok nagyon nagyok lesznek. Szerintem az évad ezekre a fénykardpárbajokra van kihegyezve! Azt azért elmondom, hogy Sidius ebben az évadban ( mint Ahsoka ) nagy szerephez jut, különösen az évad 2. felében.

A kaminoi csata pedig az egyik legeslegjobb szál lesz ( persze a 3. helyen eme évadban hiszen így lesz a sor izgalomskálán: 1. Sidius lelepleződése; 2. Kirosi csata + Sidius vs. Ahsoka + stb.; 3. Kaminoi csata + Boba és Bossk + Alvilági bosszú + Háború ) Boba és Bossk itt feltűnik. Boba nem mint fejvadászként ( még ) hanem mint mandalore -i harcosként tűnik fel. Apja halálát meg akarja bosszúlni ezért szövetkezik Rangen -nel és bandájával. Szóval egy nagyon lélegzetelállító szál lesz. 

Végül jöjjön a Kirosi csata, amiről olyan sokat nem mesélnék. Izgalmas lesz, évadzáróhoz méltan! Szóval a Sidius vs. Ahsoka párbajon kívül még lesz érdekes fordulat is eme évadzáró szálban az biztos! ( és meglepetés is! )

Szóval ennyi lenne, ja és itt van az első 10 rész címe:

1. Visszatérés

2. Támadás két oldalról

3. Konfliktus

4. Kettős misszió

5. Droidmentes övezet

6. Kommandósok akcióban

7. Ütközővonal

8. Mélypont

9. Sarrish védelme

10. Sith háború


Hát nagyon szépen köszönjük neked Bence! Ma csak ennyi fért bele a programunkba! Holnap széles választékkal várjuk olvasóinkat/nézőinket! A viszont látásra!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://theclonewarstortenetek.blog.hu/api/trackback/id/tr274953545

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása