2012. december 07. 16:01 - Bence1997

TCW HALF SHOW 2: 2. ÉS 3. ÉVAD ELEMZÉSE!

- Bence! Mondj dolgokat a 2. évadról!


Nos a 2. évad sokban különbözik az első évadtól! Az évad alcíme: Battle orders. Vagyis Csatarendek. Az évad egy duológiával indul ami a koréliai. Ez a duológia egy háborúindító ha úgy neveznénk. Grievous megtámadja a Korélia bolygót, miközben Anakin és Obi-wan megvédi azt. Ezután jön a 3-4-5. rész, ami a halálőrséges szál folytatása. Itt nagyobb hangsúlyt kapnak a csaták, és végre egy újabb önálló osztag is megjelenik: Az alfa osztag. Az osztag vezetője: Typ. Ő egy tisztességes, remek katona. A katonák közt van még Danger, aki jó lövész. És ez az osztag a 4. évadban is fog szerepelni a Delta osztag oldalán, és még nem szögezném le hogy........ De ezt majd később. A Vizsla szál nagyon de nagyon érdekes ebben a részben, mármint az 5. részben. A 6. részben úja láthatjuk Grievoust, aki utoljára küzd meg Obi-val majd legközlebb az Utapaun az EpIII -ban. De remélem hogy egy ütöképes párbajt írtam le. A Bqoouen -i duológia is nagyon jó lett, és a Dooku vs. Anakin dolog is már-már a végéhez közeleg. Utolsó összetűzésük a 4. évadban lesz.

Aztán jön a 9-10-11. rész, vagyis a Chiss trilógia. Ez az a szál amit én nagyon vártam hogy leírjak. Remélem hogy izgalmas, és nagyon jó. Bár számomra eddig minden rész az volt. Ebben a szálban azt tapasztaljuk meg hogy milyen a külső rendszernek feldolgozni ezt a háborút. A 12-13. rész ennek folytatása de a sithekkel kapcsolatban és a 3. évad elemzésénél rátérek erre a témára. Itt viszont csak annyit mondok: Trippe. Őt már az 1. évadomban is beakartam rakni de hagytam, hiszen a 2. évad annyi változáson ment keresztül hogy ihaj. De mind1.

A 14. rész és a 15. rész is kiemelkedő. A 14. rész azért mert ott mutatkozik meg Anakinban az első gonoszság. A 15. rész pedig egy Dooku vs. Di mester remix.

Aztán jön a 16-17-18-19-20. rész ami a Jabiim -i ötös részre hallgatott. Szerintem ez lett az egyik legjobb szál a 2. évadomban. És egy kis fejvadászi kikacsintás is van. ( Tessék rájönni. )

Az évadzáró pedig szerintem az eddigi legjobb, bár lehet hogy azt lefogja dönteni a 3. majd a 4. évad évadzárója? Majd meglátjuk! Tehát a 2. évad bemutatja a csaták csatáját. Egy igazi háborút!


Köszönjük. Akkor most a 3. évadról beszélj egy kicsit!


Oké. A 3. évad alcíme: Mysterius evils/Titokzatos gonoszok. Erre többen biztos azt gondolnák hogy Sidius????????? A válaszom erre: Lehet. Az évad egy fejvadászos akcióval indul, ami bemutatja a fejvadászok erejét. És a sitheknek is. A 3. évad 2. része az 1. évad 4. részének folytatása. Aztán a 3. évad 3-4. része az amiről egy kicsit beszélek de mégis a 4. részről aminek a címe: Alvilági lázadás. Az évad egy kicsit erre a szálra is épül. Az alvilágra. Arra az alvilágra, ami a köztársaság de legfőképp a jedik ellen irányul. Rangen vezetésével fellázadnak és harc keveredik ebből. A 3. évad ezért is szép számomra, mert ezt az utat is láthatjuk ami szerintem zseniális. Egy olyan út, amiben minden lehetséges. Az árulás korszaka is beköszönt. Természetesen a Quewro -i trilógia is kiemelkedő de csak csata szemszögből. A Grievous folytatása is jó, de aztán jön a sith háború előkészülete vagyis a 10-11-12-13-14. rész. Azaza a sith titkok kvadrológiája. ( A 10. rész csak felkészítő. ) Erre a szálra épül fel az évadalcím nagyobbik fele. A sith civilizáció rejtelmeit tárja fel előttünk. Színtiszta igazság. A sithek és a jedik ellentéte, a sithek ellentéte is, az éjnővérek tervei, ármánykodások. Ez az amiért ez a sith háború kialakul. De mégis egy személy miatt: SIDIUS MIATT! 

Node mivel sürget az idő ezért folytatom. A halálőrséges szál itt levan zárva! Egyenlőre! A Durge kalandai trilógia inkább csak mint következmény a 2. évad évadzárója után. A 20. rész a fejvadászokról szól a 21. rész ami megint a sith háborúról szól és az évadzáró lesz egy nagyon jó rész: Sidius első akciója!

Szóval az évad remélhetőleg nagyon jó! Ennyi lenne az információ!


Köszönjük! Nemsokára jönnek a további programok! Viszlát!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://theclonewarstortenetek.blog.hu/api/trackback/id/tr714953180

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása