2012. december 03. 19:46 - Bence1997

Döntés!

Hát szavaztam most ma! Vagyis mostantól a 3. évad pihenni fog vagyis nem úgy értve mint argunál hogy akkor most az évad vége majd akkor jön amikor az összes évadot legyártottam!!! Nem!!!!!!!!! Hanem amikor jön a 4. ÉVAD, akkor jön vele párhuzamosan a 3. évad megmaradt 5 része! Rem nincs harag, de már annyira akarom ezt a 4. évadot elkezdeni, hogy a kezeim ebben a pillanatban is izgulnak. Szóval megvan a döntés, a hétvégén azaz úgymond DECEMBER 7-8. -ÁN LESZ A TCW HALF SHOW, VAGY MÁSNÉVEL TCW FÉLSHOW! 

Itt fogom bemutatni a 4. évadból egy-két jelenetet, dolgokat, érdekességeket, és talán egy új előzetest!

A 4. évadot ( a 3. évaddal karöltve ) szeretném a téli szünetben elindítani, vagy szilveszterkor! Szóval remélem hogy nincs harag ezért!


( Ja és a fogatversenyről is szóljak! A téli szünettől folytatódik! Remélem ezért sincsen harag! És aki még nem látta a 4. évad első előzetesét az görgesse lejjebb és ott megtalálja! )

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://theclonewarstortenetek.blog.hu/api/trackback/id/tr964945795

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

argu fisto 2012.12.03. 20:36:42

Amúgy nálam nem azért nincs 3. évad mert a többi évadot csinálom, ha nem azért mert mostanában nincs időm de kedvem ahhoz, hogy írjak.
süti beállítások módosítása