2012. november 09. 15:53 - Bence1997

3. évad 18. rész preview

Na ha már e héten megvolt a blog első szülinapja ( ami hétfőn nov. 5. -én volt 11:58 -kor asszem :D ) akkor már jön a 18. rész a 3. évadomból. De addig várni kell rá(juk). Addig is itt van a 18. részből egy kis részlet:

 Palpatine: ' Örülök, hogy épségben látom önöket jedi mesterek. ' Yoda és Windu meghajolnak a kancellár előtt, majd leülnek. ' Mi is főkancellár. ' feleli búsan Yoda. Windu köhint egyet, mire Palpatine rá figyel. ' Mondhatja Mace Windu mester. ' mondja kedélyesen. Windu megköszöni, majd megkérdezi: ' Miért hivatott minket? Skywalker szerint letett arról a szándékáról hogy a jedi tanács tagjait állítja be a lassan leszerelt szenátusi őrök helyére. ' ' Pontosan Windu mester. Nem akarom hogy veszítsen a köztársaság ebben a háborúban. ' Azzal benyom egy gombot, mire az asztal közepén egy pirosruhás gárdista jelenik meg hologramon. Palpatine bemutatja a jediknek: ' Ha sikerül, akkor ők lesznek az új védelmezőink. Gyorsak, sebezhetetlenek, és persze elvégzik a munkájukat. ' Yoda elkomorodik. ' Talán nem jó döntés a szenátusi őröket leváltani, de ha őfelsége ezt óhajtja, akkor mi fejet hajtunk e parancs előtt. ' Palpatine meghajol a két jedi mester előtt. ' Köszönöm megértésüket. Reméljük, hogy eme új testőrök hamar befogják bizonyítani szolgálatukat. ' 

STAR WARS THE CLONE WARS SEASON 3 EPISODE 18

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://theclonewarstortenetek.blog.hu/api/trackback/id/tr524899091

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása