2012. augusztus 21. 19:41 - Bence1997

3. évad 13. rész/14. rész: Bosszúhadjárat + Varázslók lázadása

Haladok már a részekkel! Jön egy duplapremier, aztán a 15-16. részt is duplán hozom, illetve még az évadzáró duót! Jó szórakozást!

Bosszúhadjárat ( Revenge campaign )

' A bosszú a legkönnyebben vezethető út. '

 Megtámadva. Dooku grófot megtámadták az éjnővérek. Amíg Darth Trippe Dooku tanítványa a Corusanton gyilkolt, addig Dooku gróf legyőzte az éjnővéreket. Az incidens után Trippe visszatér a Serenno -ra, ahol a gróf várja. Elhatározzák hogy elmennek a Dathomirra, hogy bosszújukat elkezdjék. Ám amíg odatartanak nem tudják, hogy mi fog történni hamarosan.

 

                                             Talzin anya


  Dooku csillagszlúpja kiér a hiperűrből. Elindul a Dathomirra. Belép a légkörbe, majd hamarosan eléri az erdőt. Leszáll a templom előtt. Kijön a szlúpból Dooku aztán kicsivel később Trippe. Körülnéznek. Éjnővérek mindenhol. Dooku lassan elindul a templom bejárata felé. Az éjnővérek nem mozdulnak. Trippe össze-vissza néz, aztán egyszercsak megáll. Dooku előtt megjelenik a semmiből Talzin. Üdvözli őket. Dooku csak rábiccent, majd elindulnak.

 A kör alakú asztal egyik oldalára Talzin ül, a másik oldalára pedig Dooku. Trippe keres magának egy sötét helyet, és odaáll. ' Minek köszönhetem ezt a szíves fogadtatást gróf? ' kérdezi Talzin. ' Tudja, hogy a legutóbbi látogatás egy kicsit balul sült el, mivel megjelentek a jedik. És kijelenteném kedves gróf úr, hogy nem áll szándékomban átállni. Semlegesek vagyunk, mint tudja. ' Dooku rábólint. ' Igen. Az utolsó látogatásom igaz nem volt jó, de most nem erről akarok beszélni. ' ' Hanem miről? ' Dooku összerakja két kezét az asztalon, és úgy válaszol: ' Körülbelül egy-két nappal ezelőtt megtámadtak engemet a lakásomban. Az illetők........ éjnővérek. ' Talzin felvonja szemöldökét, és visszakérdez: ' Éjnővérek? ' Dooku rábólint. ' Dooku gróf. Most azt akarja mondani hogy netán én küldtem őket? ' Dooku megrázza a fejét. ' Nem egészen. Csak azt tudom hogy csak itt a Dathomiron vannak éjnővérek. És csak te vagy a vezető. Senki más. ' Talzin lassan feláll. ' Bocsásson meg gróf úr a közbeszólásomért, de.......... nem csak én vagyok vezető. Ezen a bolygón van több éjnővér klán is. És nem biztos hogy én vagyok az akció kieszelője. Bár... ' ' Bár? ' Talzin visszaül a helyére. ' Mondok magának valamit gróf. Sötét idők közelednek maga felé. Vigyázzon! Karis! ' Az említett éjnővér odamegy Talzinhoz. Talzin odasuttog neki valamit, majd miután az elmegy, megszólal: ' Elhozza a gömbömet. ' Néhány másodperc múlva el is hozza Karis a gömböt, és lerakja az asztalra, majd eltávozik. Talzin anya belenéz a gömbbe, aztán megszólal: ' Megvan! Járt már az........ Iridonián? ' ' Természetesen. Ott varázslók vannak. Harcoltam is velük. De csak azért mentem el oda, hogy végezzek a tanítványommal, Asajj Ventress -el. ' Talzin ránéz az árnyékban lévő Trippe -re, majd vissza a grófra. ' Értem. Nos, ha odamegy, akkor megkapja a válaszokat. De nagyon vigyázzon! ' Dooku megköszöni, aztán Trippe -el elindul. Talzin utánuk néz, és amikor eltűnnek az ajtók mögött, megszólal: ' Közelednek Darth Knoxw. ' Ekkor megjelenik egy piros hologram az asztal közepén. ' Köszönöm Talzin anya. Ne feledje. A bosszú most kezd a következő kanyarba tévedni. '

                                          Zabrakok

 

 A csillagszlúp eléri Iridonia légkörét. Majd hamar leszáll egy kietlen pusztaságon, ami közel van a varázslók falujához. Dooki kiszáll a hajóból Trippe -el, aztán elindulnak. Ám mikor megtesznek néhány lépést, a földből zabrakok jönnek ki. Rátámadnak a két sithre. Dooku rögtön megráz kettő zabrakot. Trippe kinyitja fénykardját, és leszúr vele egy-két harcost, aztán megfojt ugyanennyit. Dooku eközben kinyitja fénykardját, és lesújt egy zabrakra, aki ettől a támadástól felkiált, ahogy a gróf leszúrja. Eközben további zabrakok érkeznek. Trippe ekkor elkezdi forgatni a kardját, és így megöl vele vagy 10 zabrakot. Dooku megáramoz 3 zabrak harcost, aztán az egyiket ellöki. Aztán megpördül egyet, és levágja az egyik zabraknak a fejét. Eközben Trippe előremegy, és rátámad az egyik zabrakra, aki meghal a végzetes csapástól. 

 Knoxw ül a székében. Bejön az ajtón Gurran, és még négy zabrak. ' Üzeneted jött uram! ' mondja Gurran, aztán egy holokivetítőt nyom be, mire megjelenik Talzin képe. ' Á, Talzin anya. Milyen megtiszteltetés. Miben segíthetek? ' Talzin becsukja a szemét. ' A gróf ott van. ' ' Tudom. A harcosaim éppen elfoglaltak velük. ' Talzin ekkor kinyitja a szemét. ' A tervünk úgy áll, hogy maga elintézi a grófot én meg a tanítványt. ' Knoxw rábólint. ' Persze, persze. De........ ' Ekkor feláll, és lejön a lépcsőről. ' Változott némiképp a terv. Most mindketten itt vannak. A harcosaim csak felkészítik őket. De amikor ideérnek, akkor elkezdődik a bosszú következő szakasza. ' Talzin anya ránéz Gurran -ra, és a zabrakokra. ' Ne küldjek segítséget, ha esetleg gond lenne? ' Knoxw megrázza a fejét. ' Nincs szükésg még az éjnővérek hadára Talzin anya. Rájuk csak a terv következő szakaszában lesz szükség. De addig is. ' Talzin rábólint. ' Megteszem az intézkedéseket. És még valami. Az ostrom úgy lesz ahogy azt előre megterveztük. ' Knoxw rábólint, majd megszakad a kapcsolat. Gurran értetlenkedve nézi Knoxw -ot, de az ekkor megszólal: ' Gyerünk! ' Azzal elindulnak. Kiérnek a folyosóra, és végigmennek azon. Majd lemennek a lépcsőn, és bemennek egy régi szobába.

 Az egyik zabrak rátámad Dookura, ám ő hárítja, és levágja a zabrak két kezét. Az feljajdul, és elterül a földön. Trippe megfojt kettő zabrakot, aztán ugrik egyet, és az ugrás pillanatában egy zabrakot megfoszt a fejétől. Dooku megráz újabb három zabrak harcost, majd kifújja magát, lesöpri a port a válláról, aztán hasba szúr egy éppen odafutó zabrakot. Megfordul, egy sith rázással elröpít kettő harcost, majd újabb mészárlást végez.

 Talzin anya éppen a banyákkal beszél. Elmondja a véleményét az egész tervről. Az egyik banya megszólal: ' A terv igaz nem elég jó, de ha alaposabban megvizsgáljuk, akkor jutunk is valamire. ' Talzin rábólint, majd folytatja: ' A terv nemcsak ránk éjnővérekre hat ki, hanem rátok is, drága húgaim. Álljunk össze, és segítsük a varázslókat a sithek kiűzésében. ' Az egyik banya riadva ránéz Talzinra: ' Sithek? Többen is vannak? ' Talzin mérgesen rábólint. ' Hát persze. Hiszen Darth Knoxw mondta el nekem hogy van egy titkos sith is, aki jelenleg a köztársaságot vezeti, akik persze nem is tudnak róla. Sőt. Az a sith olyan hogy még a jedik se tudják hogy ki ő valójában. ' Erre a legtöbb banya riadva felkiált: ' Akkor hogyan fogjuk őket megsemmisíteni? ' kérdezi az egyik banya. Talzin ránéz, aztán válaszol: ' Először is a grófot kell eltávolítanunk, és a tanítványát. Ha ők megvannak Knoxw tudja a további lépéseket: Felfedi a kilétét Sidius előtt, és amikor újra a bizalmában lesz, megöli. ' Ekkor az egyik banya feláll, és felkiált: ' Akkor csináljuk! De azért jó lenne egy kis jutalom! ' Erre a megjegyzésre néhányan rábólintanak hevesen. Talzin körülnéz, majd kifújja a levegőt: ' A jutalom igen egyszerű. Ha a terve tökéletesen alakul, akkor tovább visszük a káoszt. És akkor elkezdődik a Galaxisok háborúja. És a végén........ ' ' És a végén mi fogunk uralkodni? ' Talzin rábólint. ' Igen. Mi vagyunk az egyetlen faj akik ár több éve élnek zárva eme bolygón. De most......... ' Ekkor feláll és sötéten elmosolyodva ránéz az éjnővér-klán valamennyi tagjára: ' Most eljött a pillanat amikor áttörjük a történelmet, és elkezdjük az uralmunkat a galaxisban! ' Ekkor többen felujjongnak, Talzin pedig gonoszan elmosolyodik, és visszaül.

 Dooku leszúrja az egyik zabrakot, és aztán még egyet. Trippe ekkor megfojtja a megmaradt kettő zabrak harcost. Az akció után Trippe kifújja magát, és ránéz mesterére. ' Mester. Mit fogunk most csinálni? ' Dooku ránéz, és elmosolyodik. ' Egyszerű. Elkezdjük megkeresni a varázslókat. És ha megvannak, akkor lemészároljuk őket, és véget vetünk ennek a borzadájnak. ' Azzal elindulnak.  

+

Varázslók lázadása ( Wizards rebellion )

 ' Ne feledjük a múltat, ami megváltoztatja a jövőt. '

  Iridonián. Dooku gróf és Darth Trippe a támadás után a Dathomir bolygóról az Iridoniára tartott, de ott megtámadta őket egy csapat zabrak harcos. A harc alatt Darth Knoxw és bandája felkészül a két sith lovag köszöntésére. Az éjnővérek pedig elkezdik kigondolni Serenno ostromát, és az új háborút.

 

                                                  Megérkezés


  Dooku és Trippe lassan eléri a templomot. Amikor elérik, körbenéznek. Sehol egy lélek sem. Trippe megnézi a templomot, majd megkérdezi mesterét, hogy miért erre jöttek. ' Csak azért tanítványom, hogy elmondjam neked. Eme templom volt régen a mi templomunk. De most induljunk! ' Trippe ránéz mesterére, rábólint, és továbbmennek. ' Mester. Ezek a varázslók nagyon veszélyesek, ha előre tudták hogy jövünk. ' Dooku rábólint. ' Tudom. Ezért nagyon elővigyázatosnak kell lenned. És tudod hogy kitől tudták meg az információt tanítványom? ' Trippe felnéz egy kihalt fára, aztán vissza mesterére. ' Csak nem......???? ' Dooku rábólint. ' Talzin anya. Előre kitervelték ezt az egészet. Így még jobban kell koncentrálnunk. ' Trippe erre rábólint.

 Knoxw és a többi zabrak elfoglalja helyét a sarkokban. Knoxw ekkor kilép, majd melléje jön Gurran. ' Uram ezt nem kellene. ' Knoxw azonban nem figyel rá, és elkezd mormogni. Ekkor a terem közepén egy kicsi feketés-vöröses holokron emelkedik fel, és elkezd fényleni. Knoxw odamegy a holokronhoz, és megnézi. ' De muszáj. A volt mesterem, Darth Sidius adta nekem ezt oda, hogy vigyázzak rá. De a háború kezdete óta nem jött el ide. ' Gurran közelebb megy hozzá. ' De ezt nem kellene megcsinálni. ' Knoxw megrázza a fejét. ' De meg kell. Sidius elmondta, hogy ne használjam, mert akkor a káosz amelyet ő meg akar akadályozni, eljön. De most nem fog semmi, és senki megállítani. Hát akkor.......... kezdjük! ' Erre a zabrakok leülnek, és elkezdenek meditálni. Gurran visszamegy és ő is elkezdi. Az áruló sith lassan odateszi a holokronhoz a kezét, és behunyja. Elkezd újra mormogni, majd egyszercsak a holokron kinyílik. Knoxw kinyitja szemét, és megnézi a holokron belsejét. Egy talizmán. Knoxw felemeli a talizmánt, és a nyakába rakja. Elmosolyodik, majd odafordul a többi zabrakhoz, és ezt mondja diadalittas hangon: ' Győzni fogunk! A hadseregünk hamarosan készen fog állni! '

 A két sith eléri a várost. Romok mindenhol. Trippe gyorsan körbenéz. A házak tetején zabrakok. Fegyverek vannak a kezükben de nem lőnek. Dooku ezt furcsálja. ' Csapda mester? ' Dooku becsukja a szemét, és rábólint. ' Úgy van ifjú tanítványom. Gyere, sétáljunk bele! Meglássuk hogy mi fog történni! ' Azzal mind a ketten elindulnak. Betérnek a fő épületbe. Ott körülnéznek, és elindulnak a varázslók terme felé. Amikor belépnek oda, a lépcső tetején lévő szék megfordul, és feláll az áruló sith. ' Üdvözletem, sithek. ' Ekkor zabrak harcosok veszik hátul félkörbe a két említettet. 

                                                  Múlt és jelen

 

 ' Lám csak lám csak. Az áruló! ' mondja Dooku, és előrelép kettőt. Knoxw sötéten elneveti magát halkan, majd megszólal: ' Azt hitted hogy engemet meglehet állítani. Hiszen már hadseregem is van. ' Dooku felvonja szemöldökét: ' Tényleg? Na és hol van? ' Knoxw előrelép egyet, és úgy folytatja: ' Majd meglátod. Ám előtte meg kell tudnod valamit, amit már az első találkozásunk alkalmával kellett volna elmondanom neked. ' ' Na és mi lenne az a hír? ' kérdezi Dooku. Az áruló sith az ablaknak fordul, és kinéz rajta: ' Még kiskoromban amikor Valorum -ot megválasztották, a köztársaságiak lerohanták Raydoniát, az ottani szülőhelyemet. Így egyedül maradtam. A harag az vezetett engemet ide, az Iridoniára. Találkoztam Darth Maul -lal is aki valami feladatot mondott. Tetszettem neki, és befogadott engemet. Fél évig tanítgattuk egymást. Akkor még nem is tudtam, hogy az erő sötét oldala lassan engemet is befonóz. Azalatt a félév alatt kitanultam a fénykard használatát, a haragot, és a gyűlöletet, de csak kis mértékben. Maul volt a korai példaképem. A félév után egy akciót hajtottunk végre az Iridonián. Egy fejvadászokból álló bűnszervezetbe léptünk be titokban. Az volt a feladatunk, hogy információt szerezzünk a fekete napról. És ez a bűnszervezet közel állt a Naphoz. Így hát információról-információra mentünk. Hamarosan már csak azt kellett megtennünk, hogy hogyan menjünk a Fekete Naphoz. ' Dooku ránézett az üvegre, amin látszott az áruló sith képe, és a szája ami most mosolyra, sötét mosolyra húzódott szét. Knoxw folytatta: '  Ám egy nap a Fekete Nap ellátogatott az Iridoniára. A nagy gazdag fajok szövetsége fogadta őket. Mi persze beolvadtunk a gazdagok közé. Kieszeltünk egy veszélyes tervet. A terv végül meghiúsult, és a Fekete Nap eliszkolt. Maul utánuk ment, és engemet itt hagyott. Vártam rá 1 egész évet, de nem jött vissza. ' Knoxw ekkor behunyta a szemét. ' Néhány évvel később azonban hírt hallottam róla. Szörnyű hírt. Azt hallottam hogy megölték őt a Naboon. Egy Obi-wan Kenobi nevezetű jedi ölte meg őt. Akkor és ott megesküdtem hogy bosszút állok. 3 kemény évig tervezgettem hogy útnak indulok. Ám egyszer megjelent Sidius. A te kilépésed előtt 2-3 évvel. Beszélt velem. Elmondott mindent amit tudnom kellett a jedikről, a sötét oldalról, és Maulról. Elvitt engemet és tanított. Néhány fontos feladatot is csináltam neki. De ezek csak kis feladatok voltak. Egy nap azonban egy feladat rosszul sikerült. Sidius megbüntetett érte, ám később megbékélt. Ám aztán megjelentél te ' ekkor megfordult, és ránéz Dookura. ' Te megjelentél, akit kitaszítottnak neveztek némelyek. Kiléptél a jedi rendből, és ezzel elérted, hogy Sidius ellökjön engemet, mint egy dohos, élettelen kutyát. Hozzád ment, és mostmár a tanítványa vagy. Akkor megfogadtam, hogy bosszút fogok állni, de annak egy kicsit később lesz itt az ideje. Eljöttem ide, és toboroztam harcosokat. Amikor megtudtam hogy kitört a klónok háborúja, gondoltam mi van ha szövetkezek valakikkel, és egy hatalmas összeesküvést formálunk ki a sithek ellen. ' Knoxw ekkor visszafordul, és felsóhajt. ' Ám most eljött az ideje, hogy bosszút álljak ezért. A sötét oldal elkezdi a káoszt. ' Ekkor a zabrakok előveszik fegyvereiket, és rátámadnak a két sithre.

 Trippe kivéd néhány csapást, majd lecsap egy zabrakra, és megfojtja. Eközben Dooku hátrál néhány lépést, majd egy sith villámmal megöl kettő-három zabrakot. Trippe megfordul, és lesújtva fénykardjával megöl egy zabrakot. Knoxw gonoszan elmosolyodik. Dooku megöli még az utolsó harcost is, majd ránéz a varázslóra. Ám ekkor az áruló sith és Gurran rátámad Dookura és Trippe -re. Dooku rögtön kivédi az első csapásokat. Megpördül Trippe -el és rácsapnak együttes erővel a két varázslóra. Gurran megtántorodik, de visszatámad. Knoxw rácsap Dookura, és eközben mondja: ' A nevem Darth Knoxw. És addig nem nyugszok amíg ki nem űzöm a sitheket, és nem alapul meg az új rend az egész galaxisban. ' Dooku erre egy sith villámmal válaszol ám Knoxw kitér előle és rátámad Dookura aki hárítja a támadásokat. Trippe rácsap néhányat Gurran -ra, de az visszacsap egyet, kicspva a fegyvert Trippe kezéből. Trippe rre elkezdi folytogatni Gurrant, de Knoxw egy sith villámmal ellöki egy oszlopnak. Dooku ekkor hátulról rátámad a kettő varázslóra, akik hárítják a csapásokat. Trippe lassan felkel, és mestere segítségére siet. Dooku éppen egy csapást mér Gurran -ra, amikor hirtelen megtorpan. Az ajtónál egy pillanatra meglátta Ventress szellemét. Ám mielőtt megnézhette volna jobban, Knoxw rátámad. Dooku kivédi a csapást, visszanéz oda, de a szellem hűlt helyét látja. Az áruló sith egy újabb csapássorozattal próbálkozik, ám Dooku mindet hárítja, és egy sith villámot küld feléje, de Knoxw kikerüli, és lecsap a grófra, aki kitér a támadás alól, majd mindketten egymásnak támadnak. Összeérnek a kardok, és mindketten farkasszemet néznek egymással.

 Trippe csap egyet Gurran felé, de az hárítja. Ekkor megszólal a riasztó. Gurran ellöki Trippe -t, és ránéz az áruló sithre, de ekkor hátulról hirtelen leszúrja őt Trippe. Gurran ránéz Knoxw -ra, majd holtan összerogy. Knoxw megnézi a halottat, és rácsap egyet a grófra, aztán elkezd futni egy titkos ajtó felé. Bemegy rajta, majd eltűnik mögötte. Dooku és Trippe utánamegy. Hamar elérik a hangárt, és látják hogy egy kis hajó kimegy a hangárból.

 Dooku csillagszlúpja eléri a leszállót, majd leszállnak. Dooku és Trippe bemennek a nagyterembe. A gróf felmegy a lépcsőn és szembefordul, hogy beszéljen Trippe -el: ' Ide figyelj tanítványom. Elárultak minket! Az éjnővérek mostantól az ellenfeleink! Ugyanúgy a varázslók is! ' Trippe rábólint. ' Mit tegyünk mester? ' Dooku behunyja a szemét, kifújja a levegőt, megfordul. ' Nem tudom. De egy valamiben biztosan vagyunk. Sidius nagyúr jól megmondta: Káosz készül. A sithek körében. '

 A kis hajó eléri Korriban légkörét, és egy kicsivel később leszáll egy templom előtt. Kijön belőle az áruló sith, és elindul a templom felé. A tamplom bejárata ekkor kinyitódik, és kijön rajta Talzin anya. ' Darth Knoxw. ' ' Talzin anya. ' Talzin és Knoxw biccentenek egymásnak. ' A terv megfelelően alakul. A grófnak még korai meghalnia. De a tanítványát meg kell ölnünk. ' Talzin rábólint. ' Úgy lesz Knoxw. Hamarosan elkezdődik. ' Darth Knoxw ekkor felnéz a templom tetejére, és azt mondja: ' Igen. A bosszú már csak egy lépést tartogat. Serenno ostromát. ' Talzin biccent egyet. ' Úgy van. Készen állunk az ostromra. ' Knoxw válaszol: ' Az utolsó lépést nem baj ha sikeres vagy sikertelen akció koronázza. Egy a lényeg: A terv így is, úgy is véget fog érni. A sithek bukásával és egy új rend felemelkedésével. '

Nos milyen lett ez a duplapremier? Véleményeteket hosszan elmondhatjátok majd!

Szerintetek: -%

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://theclonewarstortenetek.blog.hu/api/trackback/id/tr104713714

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása