2012. augusztus 14. 16:21 - Bence1997

3. évad 12. rész: Sith megbízás

Egy kis csúszással de megjött a 12. rész!

Sith megbízás ( Sith commision )

 

' Az árulás nem mindig célravezető, de a megbocsátás egy új remény kezdete. '

 

  Meghiúsult merénylet. A Mustafari csatában Darth Trippe Obi-wan Kenobi életére tört. A csata közben rátámadt a jedire, ám az megmenekült. Így az ifjú sith a sikertelen merénylet után visszaindul a Serenno bolygóra. A jedik ezt a merényletet komolyan veszik és visszaküldik a jediket a győztes csatahelyről. Eközben Darth Sidius felhívja Dooku grófot.

 

                                                 Megkegyelmezés


  Sidius képe megjelenik Dooku előtt. ' Tryannus nagyúr! ' Dooku ekkor meghajol. ' Trippe -ről akarok veled beszélni. ' A gróf felemeli a fejét. ' Igen? ' Sidius bólint. ' Természetesen. Híreim szerint nem sikerült a merénylet. Obi-wan Kenobi még mindig él. ' Dooku rábólint. ' Igen mester. De adjunk neki még egy esélyt. Most lehet hogy sikerrel jár. ' Sidius megrázza a fejét. ' Nem. Meg kell ölnöd Darth Trippe -t! És majd a játék után fogsz adni neki még egy esélyt, amikor már ......... könyörög hogy ne öld meg........ őt! ' Dooku meghajol újra mestere előtt, aztán Sidius eltűnik.

 Trippe hajója kijön a hiperűrből és elindul a Serenno felé. Eléri a leszállópályát, és leszáll rá. Kijön a szlúpból, és bemegy Dooku kastélyába. Dooku éppen a Mustafari veszteség jelentéseit nézi amikor megérkezik a terembe Trippe. A gróf ekkor odafordul. ' Á, tanítványom. Már vártalak. ' mondja. Trippe meghajol mestere előtt, aztán elmondja, hogy nem sikerült a merénylet. Dooku azt mondja rá, hogy tudta már, és ezért Trippe nem kerülheti el a büntetést. A chiss felsóhajt, Dooku pedig odamegy hozzá. Elmondja, hogy mester arra kérte: ölje meg őt! És ekkor Dooku Trippe -re támad. Trippe kivédi az első csapást, a másodikat is, majd a harmadikat. A 4. csapástól elugrik, és a földre esik. ' Milyen szánalmas! ' mondja a gróf, és egy gyors támadással lefegyverezi Trippe -t. Az könyörög hogy ne ölje meg őt, cserébe végig csinálja újra a merényletet. Dooku megrázza a fejét, aztán megrázza a chisst. Trippe felordít, és az erőt használva ellöki messzire a grófot. Dooku néhány méter repülés után rendesen földhöz ér, majd rátámad újra Trippe -re, aki kivédi a csapásokat, ám egy apró hiba után Dooku újra megáramozza, és a földhöz vágja őt. Trippe újból felordít. Dooku egy-két másodpercre abbahagyja a rázást, majd Trippe feje mellé döfi a piros kardot. Trippe zihál, de ekkor Dooku felsegíti. Trippe érthetetlenül néz, ám ekkor Dooku elmondja. Elmondja, hogy a mestere milyen feladatot bízott rá, és hogy játszadozzon a lehetőséggel. ' Szóval megkegyelmeztél nekem......... mester? ' mondja értetlenkedve Trippe. Dooku ránéz. ' Igen. De ne feledd. A feladatod egyszerű, de nagyon nehéz. Menj el Corusantra, és ott menj a jedi templomba. Majd öld meg Obi-wan Kenobit. És ha az utadat állják, akkor azokat is pusztítsd el! ' Trippe meghajol mestere előtt. ' Megteszem amit kívánsz tőlem. ' Majd elindul vissza a hajójához. Amikor felszáll, Sidius hologramja újra megjelenik. ' Elindult? ' Dooku hozzá fordul, és rábólint. ' Helyes. Sikerül-e vagy sem, az már nem érdekes. Hm, a sithek jövője ködbe van ítélve. Káosz készül. Érzem. ' mondja Sidius.

 Dathomirt láthatjuk. A kamera lassan betér a légkörbe, majd elérjük az éjnővérek templomát. A temlom előtt éppen Talzin anya, és Darth Knoxw van. ' Biztos benne Talzin anya? ' kérdezi Knoxw. Talzin gonoszan elmosolyodva rábólint: ' Természetesen. Sőt, most a legvédtelenebb a gróf. A merénylet ellene egyszerű lesz és gyors. ' Knoxw rábólint. Ekkor kinyitódik a templom ajtaja, és kijön belőle 12 db éjnővér. Beszállnak egy teherhajóba. ' Ők a legjobbak? ' Talzin rábólint. ' Igen. Ők a legeslegjobb harcosaim. A gróf ideje mostmár leszállt a csillagokról és a pokolba vész. ' Majd látjuk hogy a teherhajó felszáll és elindul.

                                            Jedi-templomi hajsza


Trippe megérkezik Corusantra. Eléri a jedi templomot, és kijön a hajójából. Elbújik néhány láda mögé. Megnézi a jedi templomot. A templom előtt csak néhány klón van. Trippe felmordul egyet, aztán lopakodva elindul egy másik ládasor mögé. Eközben a jedi templomban Obi-wan; Anakin; Ahsoka; Yoda; és Windu nézi a mustafari csata képeit Ki adi Mundi és Adi Gallia hologramtársaságában. A felvételek végeztével Windu beír valamit, mire megjelenik Trippe ahogy a klónokat és a tiszteket öli. ' A biztonsági felvételek ezt rögzítették, mielőtt te ( ekkor rámutat Ahsoka -ra ) megjöttél. ' Obi-wan elgondolkodik, majd megszólal: ' Ha őt valóban Dooku küldte hogy engem megöljön, akkor lehet hogy egy újabb támadást fognak csinálni ellenem. ' Windu ezt ellenzi, de Yoda közbeszól: ' Obi-wan -nak van igaza Windu mester. A bérgyilkos, aki a gróf új játékszere, újra támadni fog. A jövőben ez meg van írva. De van egy nagy probléma. ' ' Mi az mester? ' kérdezi Anakin. ' Hm. A grófnak úgy tűnik most nem csak mi vagyunk az ellenfelei. Sötét időket járunk. A sötét oldal leple megerősödve tör felénk. Ki kell jutnunk, mielőtt a sithek felemelkednek. Végleg. ' Windu rábólint. ' Így van, de előbb el kell kapnunk Dookut, és ezt a fenevadat. Mundi! Hogy állunk az Ilumon? ' Mundi megcsóválja a fejét: ' Hát sajnos nem jól. Megszakadtak az utánpótlásvonalaink. A szeparatisták nagyobb erővel támadnak mint mi azt hittük. De a klónokkal kibírjuk még egy ideig. ' ' Küldünk oda egy különítményt. ' válaszolja Yoda. ' Köszönöm. Most mennünk kell. ' azzal Mundi és Gallia hologramja eltűnik.

 A teherhajó kilép a hiperűrből és elindul Dooku palotája felé. Leszállnak az erdőknél, és a 12 db éjnővér elindul a kastély háta felé. Hamar elérik. Bemásznak a szellőzőben. ( ott ahol Ventress -ék ) Elindulnak. A szellőző egyik végpontjában megállnak és kipillantanak. A gróf szobája. Az éjnővérek kijönnek a szellőzőből, és elbújnak a gróf szobájában.

 Trippe eléri az utolsó ládasort is, amikor megpillantja őt egy klón. Felkiált, ám ekkor Trippe megfojtja. A megmaradt 7-8 klón elkezdi lőn a chisst, ám ő hárítja a lövéseket, és az erővel minegyik klónt elrepíti jó messzire a templomtól. Az egyik klón azért még ott maradt, és feláll, ám mielőtt megfordulna, Trippe hátulról leszúrja. A klón összeesik. Trippe pedig bemegy a templomba.

 Dooku megnézi még az utolsó feljegyzéseket is majd elindul a szobájába. Ott leül az ágyára. Ám ekkor éppen hogy elugrik onnan, ugyanis egy piros nyílvessző éppen az ülő helyét találta célba. Dooku aktiválja fénykardját, és körülnéz. A szobában ekkor megjelenik a 12 db éjnővér. Elkezdenek lőni Dookura, ám ő hárítja őket. Kivéd néhány lövést, majd leszúr kettő éjnővért. Az egyik előremegy és megakarja ütni Dookut, ám a gróf elhajol az ütéstől és levágja az éjnővér kezét. Az felkiált, majd összeesik. További kettő éjnővér támad a grófra, ám ő azokat egy sith villámmal hatástalanítja. Majd leszúr újabb éjnővéreket. Amikor már csak három marad, az egyik elbújik, míg a másik kettő kitöri az üveget, és elszaladnak. A két éjnővért látjuk ahogy szalad majd felmennek a rámpára be a pilótaülésekbe, és felszállnak. Az űrben az egyik éjnővér megkérdezi Karist, hogy miért nem intézik el a grófot: ' Talzin anyánk parancsa hogy csak ijesszünk rá. Mivel valaki más akarja megölni őt. ' Azzal hiperűrugrásra lép a teherhajó.

 Obi-wan, Anakin és Ahsoka, na és persze Windu meg Yoda kijön a teremből ahol voltak, és ekkor riadót fújnak. ' Valaki megtámadta a jedi templomot! ' mondja Windu és elkezdenek futni a bejárat felé. Eközben látjuk, hogy Trippe megfojtja a főteremben lévő összes klónt. Megjön néhány padawan. Trippe rájuk néz, majd elkezdi mindet megfojtani. ( kb. 7-8 db padawan ) Hamar végez velük. Ekkor érkezik meg három jedi. Majd további klónok kintről. Trippe ellöki a klónokat, valamelyiket leszúrja, aztán rátámad a három jedire, csakhogy utat nyerjen. Az egyik jedi hirtelen elesik. Trippe nem gondol semmire, és levágja a jedi fejét. A másik kettőt ellöki az oszlopoknak, majd futni kezd. Útközben betér az egyik terembe, de ott csak 5 db jedit, és néhány asztrodroidot talál. Trippe felmordul, ám rátámadnak a jedik. Trippe széttöri az asztordroidokat, majd a jedik közül kettőt megfojt, egyet leszúr, egyet elrúg a holoasztalnak, az utolsót pedig ellöki a kinti üvegnek, így a jedi lezuhan majd meghal. Trippe elindul de ahogy kiér a terembe, megjelenik négy jedi + tíz padawan + vagy 10 db klón. A klónok rögtön rávetik magukat a chiss harcosra, ám Trippe majdnem mindet megöli, lekaszabolja, valamelyiket pedig kilöki a törött/töretlen ablakon. A padawanok is rátámadnak. Trippe megfojt kettőt-hármat, majd az egyiket leszúrja, és elindul tovább.

 

                                                 Végjáték

 

 Dooku betér egy másik terembe. A piros fénykardja ki van nyitva. A gróf körülnéz, amikor egyszercsak hátulról rátámad a megmaradt éjnővér. Dooku gyorsan megfordul, sith villámmal jutalmazza, majd miután az elesik, és elterül, Dooku felemeli kardját, és lesújt az éjnővérre. Aztán otthagyva a tetemet, odamegy az íróasztalához, és leül, majd kifújja magát.

 Trippe még mindig fut, nyomában vagy 10 jedivel és ugyanennyi padawannal. Betér egy mellékfolyosóra, az erővel pedig ellálja az útját a jediknek + padawanoknak hogy kövessék őt. Ledönti a falat + mennyezetet. Így 2-3 jedinek + 2-3 padawannak vége. Trippe felsóhajt, és megfordul. Ekkor pillantja meg Obi-want, Anakint, és Ahsokat. A három jedi bekapcsolja fénykardját, és együtt rátámadnak Trippe -re. Az kivédi a támadásokat, majd egy erőlökéssel ellöki őket. Obi-wanhoz lép, és lesújt ár, ám Kenobi hárítja a támadást, és ellöki a sithet. Feláll és rátámad. Anakin is majd Ahsoka is. Trippe védi a támadásokat, közben cselhez folyamodik. Hátrál aztán felugrik mögéjük kerül, és lesújt rájuk. A három jedi ezt észreveszi és időben elugranak a csapástól. Trippe erre rátámad Anakinra, aki kivédi a chiss támadásait. Majd elrúgja, és odaszól Ahsoka -nak: ' Most! ' Ahsoka rábólint, és átugrik Trippe fölött, majd rátámad. Trippe hárítja, és elkezd néhány csapást intézni felé, majd Obi-wan felé is, végül Anakin ellöki. Trippe nekiesik egy oszlopnak. Megfog az erővel egy kidőlt oszlopot, nagy nehezen felemeli, majd odadönti a három jedire. Azok éppenhogy eltudnak menekülni a becsapódástól. Trippe ezt kihasználva rátámad Obi-wanra. Egy-két csapás után azonban hirtelen felemelkedik, és nekidől újra az oszlopnak. Megjelenik ekkor Yoda és Windu. Körbeállják a sithet. ' Vége van. El vagy fogva. ' mondja Windu. Trippe felnéz rájuk, majd kiereszti dühét. Az 5 jedi erre hátraesnek. Trippe feláll, majd elindul az ablak felé. Kitöri azt. Majd miután lezuhan, földre ér, a közelében lévő klónokat megöli. Végül beül a csillagszlúpjába, és elindul vissza a Serenno bolygóra.

 Klónok közelednek a jedi templomhoz. A jedi templomban eközben kutatás folyik. Anakin; Obi-wan; Ahsoka; Windu és Yoda egy holoasztalnál vannak. Ki-adi Mundi; Adi Gallia; Plo Kloon és Kit Fisto holotársaságában. Odajön egy klón hozzájuk. ' Uraim. Az illető összesen 73 db klónt; 18 db jedit és 13 db padawant ölt meg! ' ' Köszönjük. ' válaszolja Windu. A klón meghjol majd kimegy. ' Ez borzalmas. ' mondja Gallia. ' Hogy történhetett ilyen? ' ' Van egy olyan érzésem, hogy ez a sithek műve. ' mondja Fisto. ' Így igaz. ' mondja erre Kloon. ' Reméljük hogy el fogjuk kapni ezt a gyilkost. ' válaszolja Obi-wan. Yoda rábólint. ' El fogjuk kapni. De a jövő....... Hm. A jövő mindig mozgásban van. Sose lehet tudni, hogy mi vár ránk, vagy....... mi vár a galaxisra! ' mondja Yoda.

 A teherhajó leszáll a templom előtt, és kijön belőle Karis meg a másik éjnővér. Odamennek Talzin és Knoxw elé. Karis elújságolja a hírt. A történet végén Talzin rábólint, majd elbocsátja őket. ' Azt mondtad, hogy ők a legjobbak! ' Talzin rábólint. ' Igen. De....... ( ekkor Knoxw -hoz fordul ) Ez a te harcod. Vagy másként fogalmazva..... Ez a sithek háborúja! ' azzal gonoszan elmosolyodik.

 

________________________________________


Nos milyen lett ez a rész? Volt ebben minden: Árulás; gonosz szervezkedés; mészárlás; harc stb. A kövi részt holnapra, vagy holnaputánra hozom!

Szerintetek: -%

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://theclonewarstortenetek.blog.hu/api/trackback/id/tr414708187

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása