2012. július 13. 12:13 - Bence1997

TCW HALF SHOW: 1. adás!

Névtelen.png

Hello mindenkinek. Ma van a TCW half show 1. adása, holnap pedig a 2. adás fog majd jönni! Ebben a részben Bencét arról fogjuk kérdezni, hogy milyen érdekességek várhatóak a 3. évadban még + egy újabb jelenet fog napvilágot látni a további részek egyikéből. Természetesen a 11. résztől nézzük, mivel a 10. részig mind megvan. Igaz hogy a 6. rész íródik/készül, de hamar fent lesz. Reméljük/remélem :D

 Nos Bence, elmondhatod, hogy tulajdonképpen mit is kéne várnunk még!

 Hát sok mindent. Mivel a 6. részt írom ami ugye a Quewro trilógia 2. darabja. Szóval a trió után jön a florumi windu vs. grivis duológia, melyben nagy szerepet kapnak a klónok is......... továbbá a kalózok is természetesen kiveszik érdemüket a duológia záró részében. Aztán jönni fog egy rész, ami a boszorkányokkal és Dooku -val lesz kapcsolatban...

 Mesélj erről. Milyen változtatást intéztél el ebben, vagy ezekben a részekben.

 Ki vannak dolgozva a részek, mind egy szálig. Az évad első fele ilyen akciós, kalandos, párbajosnak néz ki, míg a második felében elindul valami, ami a háborút a sötétség felé taszítja. No de vissza térvén a boszikra: A 10. rész címe: Boszorkányok. Érthető mivel ők vannak a középpontban, de méginkább Talzin anya és Dooku gróf kapcsolata lesz érdekes. A történet simán annyi, hogy Dooku tárgyalni akar Talzinnal, és ez meg is történik, ám megjelennek Anakinék. Ez a grófnak nem tetszik így megkéri Talzint hogy segítsen neki. Ám az nemet mond, elmondja hogy ebben a háborúban ők csak semlegesek maradhatnak. Erre Dooku bosszút forral, ám előbb a két jedivel kell végeznie. Anakin és Obi-wan tulajdonképpen megmenekül, és hát hova mennek? Igazából még én se tudom, de egy bolygóra, de nem a Mustafarra. Oda csak néhány héttel később. Szóval ennyi lenne a 10. rész...

 Érdekesnek tűnik. Szóval akkor ez egy összesűrített rész lesz, vagy mi.

Nem, ez egy rendes, talán hosszú rész lesz, mivel a tárgyalás a rész felét fogja izélgetni + a jedi templom tanácskozását a háborúról, dooku -ról és a sithek is szóba kerülnek majd.

 Értem. Mond csak tovább!

 Nos, a következő részek egy kvadrológia darabjai lesznek. Ez a kvadrológia neve: A sith titkok kvadrológiája, vagy másszóval Sithek csatája. Mivel és itt mindenki nagyon figyeljen... Érdekességeket fogok mondani, amelyeket beszámozok:

  1. A kvadrológia folytatódni fog a 4. évadban egy trilógia gyanánt, amivel lezárom ezt a sith dolgot. 
  2. A Mustafari küldetéssel vagyis a 11. résszel kezdődik az egész kvadrológia.
  3. A 2. évad 12. részében az áruló sithben feltűnnek a varázslók. Nos a cím kettőt jelent: őket, és dookut. Mivel Dooku ugye elárulja Ventresst, + a varázslók vezetője is egy sith TANÍTVÁNY. Mivel Sidius Maul halála után kereste a megfelelő személyt, majd Dooku kilépése előtt másfél évvel rátalált őrá. Tanítgatta, ám miután észrevette Dookut, eldobta. Így a sith elment Iridoniára, és ott toborzott zabrakokat. Így egy hadsereget csinált. Szóval ez a sith, akinek a nevét majd később elmondom, szövetkezik Talzinnal és az éjnővérekkel. Megtámadják Serenno -t, persze csak egy kis különítménnyel. Dooku bosszút forral, és tanítványával akit végül nem öl meg Sidi parancsára, elmegy Iridoniára, és ott lesz egy kis csata. Ezután nem nyilatkoznék.
  4. Talzin miután a szövetséget elfogadja, egy sötét tervet kovácsol. Hogy mi azt majd később megtudjátok.
  5. Megtudunk egyet-mást a sithről akinek végre a nevét is elmondhatom: Darth Knoxw.
  6. Ventress szelleme is meg fog jelenni.

  Ennyi az érdekesség.

 Nahát. Ez felettébb érdekes. Nagyon várjuk már ezeket a részeket. És egy új jelenet is jött ezekből?

 Igen. Íme:

 

 Egy kis hajó száll le az egyik templom előtt. A hajóból kijön Darth Knoxw, és Gurran, továbbá 4 db zabrak. Talzin köszönti Knoxw -ot, aki rábólint. Elindulnak befele. Gurran körülnéz, majd összeszorítja fogait, és úgy morog, miközben elindulnak. Bent leülnek egy kör alakú asztalnál. Talzin elővarázsol egy kelyhet, és megkínálja vele a sithet. Az megköszöni. ' Szóra sem érdemes. ' feleli Talzin. ' Miben állhatok szolgálatukra? ' Azzal leül. Darth Knoxw megszólal: ' Van egy elintézni valóm. ' Talzin meglepődik. ' Csakugyan? És kivan eme dolog mögött? ' Knoxw válaszolt: ' Darth Tryannus nagyúr, vagy ahogy mondani szokták Dooku gróf. ' Az éjnővérek főnökasszonya meglepődik ezen is, és int egyet az egyik boszorkának. Megparancsolja neki, hogy hozzon ide neki egy gömböt. Az bólint és elmegy. Knoxw folytatja: ' A gróf kiszorított engemet. ( ezt mind undorodva mondja. ) Sidius nagyúr engem válaszott, ám később az az ostoba gróf kilépett a rendből, és ezzel összetörte álmaimat, hogy én lehessek az új sith nagyúr. ' Majd ökölbe szorította a kezét: ' De most bosszút állok. Megölöm a grófot és felfedem kilétemet Darth Sidius előtt. Majd újra kegyeibe fogad, és a klónok háborúja közben elég nagy hatalmam lesz, hogy végezzek vele. ' Talzin rábólint. Ekkor meghozzák a gömböt. Talzin elveszi a boszitól, majd maga elé rakja, és elkezdi nézni, közben a szeme felfelé kanyarodik. Gurran lép egyet, ám Knoxw megállítja. Talzin néhány másodperc múlva újra a rendes állapotban van, és megszólal: ' Segítek magának. Végre megvan a biztos tervem ellene. És a tanítványa ellen is. ( az utolsó mondatot gonosz vigyorral mondja ki. ) ' Knoxw vállat von, és azt mondja: ' Reméljük, hogy a tervünk összekapcsolódása egy olyan kaput fog kinyitni nekünk, amellyel könnyen végezhetünk a sithek ősi rendjével. És íme ' ekkor feláll: ' én Sidius halálával egy új sith rendet fogok alapítani. Megfogom változtatni a sitheket.......... örökre! '


 Váó! Nagyon érdekesnek tűnik. Nos, csak ennyi hírrel szolgálsz nekünk?

 Egyenlőre ennyi. Ám még van még egy hír: A kvadrológia után a mandalore duo jön, amiben végre lerendezem a deathwatch -ot, és mandalore ügyét. + érdekes részek fognak ezek után következni.

 Rendben van. Nos, hölgyeim, és uraim. Ennyi fért bele a mai időnkbe. Találkozunk holnap is egy újabb jelenettel, újabb előzetessel, újabb érdekességek fognak napvilágot látni. Nézzétek továbbra is az oldalt. Helló!

 

 


 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://theclonewarstortenetek.blog.hu/api/trackback/id/tr734651484

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

argu fisto 2012.07.25. 15:50:48

Hmmmm... Érdekes lesz ez az évad. Már várom a Florumos részeket. Aztán a jelenet is izgalmas volt kíváncsian várom a folytatást!
süti beállítások módosítása