2012. május 25. 17:11 - Bence1997

Bocsánat

Sajna volt egy két belügyem. És még külügyem is. Szóval nagyon röstellem ezt a 2 és majdnem fél hónapot. Sok munkám volt, suliban is hajtottunk, de most is hajtunk, igazából ezen a héten lehetek majdcsak szabad. Így megcsinálok minden hátralevő dolgot. A kövi hét elég nagy dolog lesz, szóval annyira sok bejegyzés nem jön, csak hetente 1 esetleg kettő, bár nem biztos.

Az iskola mellett még itthoni problémák is voltak. A gépi probléma is gond volt. Igazából amióta nincsen tcw nincsen ichletem se. De most már van. És már a 4. évadot is tervezgetem. Megvan minden része, szálak össze vannak néhol kötve stb. ( DE ez nagyon spoiler! )

A 3. évad folytatása csak júniustól lesz folyamatban, addig még rám vár sok feladat. És hát mégegyszer sajnálom a hosszú késést. De azért kell pihenni még így is.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://theclonewarstortenetek.blog.hu/api/trackback/id/tr274546195

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása