2012. február 06. 20:12 - Bence1997

Részmagyarázó

1. rész: Próbatétel ( Test )

- Darth Sidius felbéreli Kreatert, Cad Banet, és a vadászrendet, hogy hatoljanak be Serenno palotájába, majd támadják meg Dookut, és a tanítványát, Trippet. Ám az akció nem várt fordulatokkal végződik.

2. rész: Újra bosszú ( New revenge )

- Bane legutóbbi merénylete után egy újabb tervvel áll elő. Padmé Amidala épp egy nabooi gyűlésen vesz részt, amikor a gonosz lecsap rá, majd elfogják. Bailnak kell kiszabadítania őt, mielőtt Ziro megérkezne hatalmas bűnszervezetével.

 

3. rész: Krell a szenátusban ( Krell in the senate )

- Egy bqoouen -i szenátort megölnek, így egy új szenátor, Krell érkezik a szenátusba. Sidius nem kedveli az új személyt, és merényletet tervez ellene.

4. rész: A főnök ármánya ( The boss plot )

- Kreater az akció után elmenekül az alvilágba. Anakin, Obi-wan, és Ahsoka utánamegy, ám kiderül, hogy az alvilágban egy lázadás folyik a szenátus ellen.

5. rész: Tábornokok ( Generals )

- Dooku gróf megparancsolja Grievous tábornoknak, hogy támadja meg a Florumot. A köztársaság lehallgassa az adást, és Windu jedi mestert küldik a feladatra.

6. rész: Kardforgatók ( Swordman )

- Grievous megkezdi a támadást a Florumi bázis ellen. Windu lejön a bolygóra, hogy megküzdjön a tábornokkal, addig a klónok magánakcióba kezdenek.

+

7. rész: Dathomiri éjnővérek ( Dathomir nightsisters )

- A Dathomiron egy csata folyik. Dooku eközben lejön a bolygóra, hogy átállítsa az éjnővéreket. Két jedi lovag, Anakin, és Obi-wan meg akarja ezt állítani. Ám az éjnővérek egy semleges egységnek a hívei, és csapdába ejtik a két jedit, és a grófot.

8. rész: Tervek ( Plans )

- A Qewro bolygót blokád alá akarja venni a köztársaság. A chissek ( mivel az övék a bolygó, és a rendszer ) nem hagyják magukat. Hatalmas égi, na és földi csata veszi kezdetét.

 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://theclonewarstortenetek.blog.hu/api/trackback/id/tr664072828

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

argu fisto 2012.02.07. 18:27:24

Na jól gondoltam ! A Dathomiros csak egy részes lesz? Aztán viszont jön a dimenziós bolygó. Azt nagyon várom! Jónak hangzanak, és remélem, hogy azok is lesznek!

Bence1997 2012.02.07. 19:23:16

@argu fisto: ok. A dimenziós csatát tényleg nagyon jónak akrom, és a többit is. Majd nem sokára jön a végső trailer. :D
süti beállítások módosítása