2012. január 26. 17:08 - Bence1997

2. évad 21. rész: Egy új ellenség

És a második évadzárás hamarosan jön, de mégsem fogom egyszerre kiadni. Majd jönni fog az évadzáró, de előbb persze olvassátok el ezt, ami nagyon izgalmas. Íme:

Egy új ellenség

' Egy lehetetlen feladatot nem szabad egyedül megtenni '

 Hosszú háború. A két fél csatája már nagyon sokáig elhúzodik. A szenátorok már abba akarják hagyni, ám vannak mégis azok, akik ezt nem tűrik. És most Darth Sidius beszél meg egy biztos tervet tanítványával, Darth Tryanussal.

                                         Megbeszélés, és felhívás
 Dooku gróf nyitja a kapcsolatot. Mestere van a vonalban. Megmondja, hogy a terv eddig tökéletesen alakult, és reméli, hogy mostmár nem fog senki sem az útjában állni. Dooku meghajol mestere előtt, és kijelenti, hogy úgy lesz, ahogyan azt a nagyúr kívánja. Elmondja, hogy felsorakoztatott néhány pompás fejvadászt. Aztán egymás után behívassa őket. Elmondja a nevüket is: Jobbra az első: Shuul B'meqoo. Sidius meg is nézi a hologramon át, hogy kiről is beszél tanítványa. A fejvadász egy rodiai. Fél szemét elveszítette. Sidius bólintgat, ám mondja, hogy nem ő a megfelelő személy. Dooku rábólint, és elmondja a kövi fejvadász nevét, Shuul mellett: Quus Hweard. Sidius őt is megnézi. Egy duros fejvadász, akinek az egyik szeme be van kötve. Az egyik kezét elveszítette, ám egy robotkezet használ. Sidiusnak ő sem felel meg. Dooku a hamradik fejvadásznak a nevét is elmondja: Feral Grewald. Sidius megnézi, ám nem tetszik neki. Dooku még a negyedik fejvadász nevét is elmondja, majd kitessékeli a fejvadászokat. Megkérdezi mesterétől, hogy melyik a kiszemelt áldozat. Sidius megmondja, hogy egyik sem, hanem egy távoli bolygón, a Nal Huttán lévő fejvadász segítségére lenne kíváncsi. Dooku bólint, majd szakítja a kapcsolatot.
 Egy durosi fejvadász térdel egy helységben. Épp egy láda mögött. Néhány méterre tőle egy zabrak segítő van, aki szintén guggol. Megkérdezi a durost, hogy mikor kezdik majd meg az akciót. A duros, akit Kreaternek hívnak elmondja, hogy hamarosan. A segítő bólint, és várnak. Eközben a gyár kapuját kinyitják, és bejönnek kalózok. Kreater bólint, és elkiáltja magát: ' Most, Rqoom. ' Erre a zabrak előreszalad, és eldob egy füstgránátot. A gránát felrobban. Kreater csak erre várt, és elővette fegyverét, majd célbavett kettő kalózt, és lőtt. Az egyik meghalt, a másik csak megsérült. Eözben Rqoom kitekeri a nyakát az egyik kalóznak, majd egy másikat hasbarúg. Kreater megfog egy kést, és hátbaszúr egy kalózt, aztán a fegyverével céloz, és lelő egy újabb idegent. A kalózok ezt látva egy új alakzatot vesznek fel, ám hiába. Kreater a fegyverével újra céloz, ajd eltalál egy kalózt. Rqoom csak nézi, hogy mit csinál Kreater, aki lefejel egy kalózt, majd fedezékként használva a lefejeltet, úgy lő. Hamar elintézi így a megmaradt 6 kalózt, és eldobja a védőeszközét. A szétlőtt kalózt megnézi Rqoom, és felszisszen: ' Legközelebb jobb módszert használj. ' Kreater: ' Te csak tegyed azt, amit én mondtam. ' Majd Kreater kijön a gyárból, és a szemével megtalál egy hajót. Megmutassa Rqoom -nak, majd indulnának, ám ekkor lövés hallatszik balról. Mind a ketten balra néznek, és meglátnak 6 db kalózt feléjük menni. Kreater lő néhányat, majd parancsba adja Rqoom -nak: ' Fuss a hajó felé. Van egy tervem. ' Rqoom bólint, és elkezd futni. Kreater eközben visszamegy a gyár ajtajához, és elbújik ott. Megfog egy gránátot, és eldobja a kalózok felé. A kalózok közt felrobban. A 6 -ból ketten élik túl. A maradék kalóz elkezd Rqoom felé futni, ám nem számoltak a hátulról jövő fejvadászról sem, aki lelövi őket fegyverével. Majd felszalad a rámpán. A rámpa tetején Rqoom várja Kreatert. Kreater odamegy hozzá, és elmondja, hogyha fejvadásszá akar válni, akkor így kell viselkednie. Majd elindul a fülke felé. Rqoom utánamondja: ' Te mit csinálsz, ha tudhatnám? A fejvadász módja, az hogy megbízásokat vállaljon. ' Kreater megáll, és visszafordul: ' De, az. Is. ' Majd előveszi fegyverét, és lelövi Rqoom -t. A segéd kérdően megkérdezi: ' Mit műveltél? ' Kreater odamegy hozzá, és kidobja az útra Rqoom -t: ' Megsegítettelek. ' Majd becsukja a rámpát, és elmegy a fülkébe. Ott leül, és elindul a hajóval. Az űrben pedig hiperűrugrásra áll.
 A hiperűrben Kreater unatkozik. Egyszrcsak kap egy hívást. Felveszi. Megjelenik előtte Sidius. Kreater megkérdezi a nevét, ám a másik csak megvonja a vállát, és azt mondja: ' Van egy munkám a számára....fejvadász. ' Kreater felvonja szemöldökét, és közelebb hajol. Megkérdezi, hogy mi legyen akkor a feladata: ' A feladata két részből fog állni. Az elsőt most kell megcsinálnia. A feladata: Csináljon.... Kászt..... A szenátusban. ' Kreater rábólint, és elmondja, hogyha végzett, akkor kapja meg rögtön a pénzt, mert nem szereti azt, ha átverik. Sidius megnyugtatja, és elmondja, hogyha szövetségesekre lenne szüksége, akkor Corusant alvilágán megtalálja majd. Kreater bólint, majd megszakítja a kapcsolatot.
                                                A terv kieszelése
 Egy kocsmát látunk éjjel. A kocsmában épp sok faj van, akik persze elhasználják a pénzüket, csakhogy valamit kapjanak. Épp az egyik durosnak töltenek egy italt, aki nem más, mint Cad Bane. Mellette van Bossk. Épp beszélgetnek valamiről, amikor belép Kreater. Lát egy helyet, ahová leülhet. Pont Bane mellett van. Oda leül, és kér egy italt. Meghallja eközben, hogy Bossk mit mond: ' Azért sokat fizettek. ' Bane elmosolyodik, és kér még egy italt. Kreater megkérdezi, hogy lenne -e kedvük szövetségbe lépni vele. Bane odafordul hozzá, és megkérdi, hogy mi lenne a feladat. Kreater elmondja: ' A megbízóm azt mondta, hogy csináljak káoszt a szenátusban. Ehhez persze segítők is kellenek. Bane elgondolkodik ezen. Bossk odasúgja neki: ' Sok pénzt jelenthet. ' Bane bólint, majd elfogadja az ajánlatot, és megkérdezi, hogy mikor kezdődik az akció. Kreater azt mondja, hogy hamarosan, csak még kell egy nagyon jó, és biztos terv.
 Bane, és Kreater beszélgetnek. Kreater elmondja, hogy szerinte a megbízója alábecsüli a köztársaságot. Bane viszont kijelenti, hogy a megbízó elég eszes lehet, ha egy ilyen tervvel előáll. Kreater ezen elgondolkodik. Eközben Bane bekapcsolja a holovetítőt, amin a szenátus alaprajza van. Elmondja, hogy ő már tett egy kísérletet, ám az nem jól sikerült. ( Nem a hostage crisis ) Kreater ezen meglepődik. Leül, és megkérdezi, hogy ki adta fel azt a feladatot. Bane válaszol: Valaki, aki igazán erősnek hitte magát akkor, hogy elraboljon egy szenátort. Kreater megkérdezi: 'Ziro?' Bane bólint. Eközben bejön Bossk, és hurcol magával egy klónt is. A klónt leülteti, és megkötözi. Majd elmondja, hogy nem volt sok meló, de legalább sikerült. Kreater bólint, és odamegy, majd lehúzza a klón szájáról a kendőt. A klón rögtön elkezd kiáltani segítségért. Kreater elmondja a klónnak, hogy nem fog rajta senki sem segíteni, de ha meg mondja, hogy hol lehet a legjobban bejutni a szenátusba, akkor szabadon engedik. A klón megkérdezi, hogy tényleg szabadon engedik. Kreater bólint. ( de hazudik :D ) A klón ekkor elmondja: B-4 -es szakasz, A-2 -es részleg, 2 -es rész. Bane beüti, majd kiad egy képet. Bane: ' A raktár? ' A klón bólint. Kreater elmondja, hogy onnan könnyű besurrani, és akár még a kásozcsinálás is egyszerűbb lesz. Bane rábólint. A klón megkérdezi, hogy szabadon elmehet -e. Kreater bólogat, majd megfordul, és a klón nyakához rakja a fegyverét: lő. A klón pedig meghal. Bossk megkérdi, hogy: ' Minek volt erre szükség. Nem lett volna jó, ha rabként itt tartjuk. ' Kreater azt mondja, hogy nem, mert ha megszökött volna, akkor az akciónak vége. Majd kimegy. Bane megnézi a halottat, és ő is kimegy. Bossk mérgesen csóválja a fejét, és végül ő is kimegy.
                                                    Első akció
 Palpatine leül a székére, majd kifújja magát. Nem is csoda, mivel elmondja Mas Amedda -nak, hogy ma három gyűlést is kellett rendeznie, illetve egy szavazást le kellett vívnia. Amedda megnyugtatja a kancellárt, és elmondja, hogy ma egy hívása is érkezett. Palpatine fogadja. Ekkor előtte egy szenátusi őr jelenik meg hologramon. Elmondja, hogy megfékeztek egy támadást. Palpatine ennek örül, majd kikapcsolja. Kitessékeli Ameddát, hogy jobb lesz neki most egy kicsit pihennie, de ha már amúgy is itt van, akkor hozza már ide Amidala -t, és Bail szenátorokat. Amedda bólint, és elmegy a dolgára. Palpatine utánanéz, majd gonoszan elmosolyodik.
 Kreater egy járművel megérkezik egy régi raktárhoz. Kijön belőle, és vonszol maga mögött egy szenátusi páncélt is. Bane, és Bossk várja őt. Kreater elmondja a tervet: Felveszi a páncélt, és bemegy, majd kinyitja az ajtót, és azon betudnak jönni Bane -k. Aztán jöhet majd a móka. A két fejvadász bólint. Kreater is, és elindul a raktár egyik helyiségéhez.
 Később kijön, és már rajta van a szenátusi páncél. Megkérdezi, hogy milyen. Bane rábólint, és mondja, hogy jó. Bossk is így vélekedik róla. Kreater elindul a Szenátus felé. Hamar eléri a környékét, majd a Szenátus raktára felé veszi az irányt.
 Padmé, és Bail eléri Palpatine irodáját. Bemennek. Amedda megmondja, hogy idehozta őket. Palpatine bólint. Amedda ekkor kimegy. Bail megkérdezi, hogy miért hivatta őket ide a kancellár. Palpatine az ablakhoz fordul, hátul összekulcsolja a kezeit, majd elmondja: ' Csak szeretném önöket tájékoztatni, hogy a bankár klán új klónokat vásárol majd hamarosan. Így maguknak többet kell hajszolniuk. Ja és még valami. A szenátusi őrök fizetése nagyobb ívekben fog majd dőlni. Ez is az ő javaslatuk. ' Teszi hozzá, mielőtt Bail kérdezett volna bármit is. Padmé megcsóválja a fejét, és megkérdezi, hogy ez hogyan fogja őket kamatoztatni. ' Sehogyan se. Csak rövid úton lehet kamathoz jutni. ' Mondja erre a kancellár. Bail elmondja, hogyha a szakadárok kivonulnának a belső peremvidékekről, akkor talán több kamathoz is tudnának jutni, ami majd növelheti a pénzt. Palpatine ezt javasolja, és majd egy későbbi gyűlésen ezt el is foja mondani. ' De remélem, és reméljük, hogy ez a háború nem fog minket is megsebezni. ' Mondja Palpatine. Bail: ' De uram. Már megvagyunk sebezve.... ' ' Nem úgy értem azt szenátor. Én erről az épületről beszélek. ' Feleli ekkor visszafordulva a főkancellár. Majd odemgy hozzájuk. Eközben távolodik a kamera.
 Bane a távcsővel figyeli a szenátus oldalát, ahol a raktár, illetve a szenátusi őrök negyede található. ( kb 10-15 db ) Észereis veszi Kreatert, aki integet neki. Bane elmondja Bossk -nak, hogy induljanak a járművel a főkapu mellé. Bossk bólint, és lássuk, hogy a jármű el is indul. Eközben Kreater megérkezik a raktár bejáratához. Be akarna menni, ám nem találja meg a kulcsot, amivel azonosítaná magát. Kreater felszisszen, majd körülnéz. Észrevesz egy őrt, aki a falhoz van támaszkodva. Odamegy hozzá, és elmondja, hogy átveszi a ehylét. Az őr odanéz rá, és rögtön felismeri, hogy az illető nem őr, és elkezd kiabálni, ám ielőtt bárki is meghallaná, Kreater leüti, majd bevonszolja egy titikos helyre. Lerakja, majd megkeresi a kulcsot, és elindul vissza. Azonosítja magát a kulccsal, és bemegy. Ott 6 db őrt pillant meg. Kreater odabújik a falhoz, és felhívja Bane -t. Elmondja, hogy egy kicsit késn fog, de hamar készen lesz majd. Bane megérti, majd bontja a kapcsolatot. Kreater megigazítja a ruhát magán, és elindul a szenátusi őrök felé. Köszön mindenkinek, és elindul a lift felé. Az őrök gyanakodva figyelik Kreatert. Amikor már majdnem eléri a liftet, az egyik őr megszólítja: ' Hét, várjál csak. ' Kreater megáll, és lassan megfordul. Az őr odamegy, és elkezdi kutatni őt. Amikor eléri az övét, kiesik egy fegyver, ami nem szenátusi őrhöz való. Kreater meglepődik, majd felvenné, ám a másik őr gyorsabb, és megvizsgálja. Kreater már nyúl is a másik fegyveréhez, amikor az őr elkiáltja magát: ' Behatoló! ' Majd fegyvert ragad rá, ám Kreater lelövi. Aztán megfogja a fegyverét, és elbújik egy láda mögé. A megmaradt öt szenátusi őr ezt észreveszi, és az egyik benyom egy gombot. Erre a riasztó megszólal. Palpatine irodájában is hallani. Belép Amedda, és elmondja, hogy valami baj van. Eközben Kreater lelő még egy őrt. A maradék négy fedezéket keres magának, ám a fejvadász lelő még egy őrt. Így 3 őr maradt. Az egyik őr kieszel egy tervet. Megközelíti egyik társával titokban a fejvadászt, majd rátámadnak. A megmaradt őr rábólint, és kiugrik a fejvadász elé. Az elkezd lőni rá. Néhány lövés elől még kitér, ám az egyik lövés a lábát éri, mire az őr összerogy. Ekkor még kap egyet a fejébe. Így az őr meghal. Kreater elmosolyodik, aztán körülnéz. Hirtelen hátulról a megmaradt két őr rátámad. Kreater gyorsan kapcsol, és kitér a lövések elől, majd lő kettőt, és az őröknek annyi. Majd elindul a lift felé. Beszáll, és elindul felfelé.
                                          Bejutás, és káosz
 Bane, és Bossk megérkezik a főkapu mellé. Várják Kreater hívását. Hamar meg is kapják. A fejvadász elmondja, hogy most felfelé tart, és hamar kinyitja a kaput. Bane, és Bossk kikapcsol, és vár. Eközben Kreater felér, majd kiszáll. Elindul a kapu felé. Senki sem akadályozza őt. Ám amikor már nyitná ki a kaput, megszólal egy hang: ' Hé, őr. ' Kreater hátrafordul. Előtte Fisto mester van. Megkérdezi, hogy mi a probléma. Fisto elmondja, hogy riadó van. Így idehoz néhány őrt, hogy vele védjék a kaput. Kreater elmagyarázza, hogy nem kell ide segítség. Fisto különösnek érzi az őr válaszát, de nem foglalkozik vele. Megfordul, és mondja, hogy rá van bízva ez a dolog, de azért hamarosan visszajön néhány őrrel. Kreater vállat von, és kinyitja a kaput. Hátranéz. A jedi sehol. ' Remek ' gondolja a fejvadász, és kimegy. Néhány lépést tesz, és elkezd integetni. A lépcsőnél ekkor két alak tűnik fel: Bane, és Bossk. Felérnek, majd elmondják, hogy nem jó volt ez a várakozás. Kreater bocsánatot kér, majd elindulnak.
 Palpatine megkérdezi Ameddat, hogy hogyan lehet innen kijutni. Amedda elmondja, hogy régen még amikor Valorum kancellár volt az úr, kiépítettek egy liftes szakaszt, ami egészen a hangárig viszi őket. És onnan szabad az út. Palpatine bólint, majd kijönnek az irodából. Ekkor egy szenátusi őr jön feléjük szembe. Amedda megkérdezi, hogy nem látott -e betolakodót. Az őr megrázza a fejét. Palpatine behívja az őrt, és Amedda -nak elmondja, hogy ő maradjon kint. Amedda bólint. Palpatine, és az őr pedig bemegy.
 Bane, és Bossk egy fehér folyosón mennek. Tudják a tervet: Kreater lefoglalja a kancellárt, addig ők káoszt csinálnak a szenátusban. El is érnek egy ajtót. Bossk bemegy rajta. Három szenátusi őrt pillant meg. Az őrök meglássák őt, és elkezdenek rája tüzelni. Bossk lehajol a lövések elől, majd nekiront az őröknek, akik szörnyet halnak. Kettő őr meghal, a harmadik fegyvert fog Bosskra, ám Bane -re nem számít aki besétál a terembe, és a fegyverével fejbelövi a szenátusi őrt. Elmondja, hogy tovább kell menniük. Amikor befordulnak egy újabb folyosóra, újabb három szenátusival találják szemben magukat. Hamar elintézik őket, és elindulnak tovább. Útközben Bane elmondja, hogy van egy meglepetése.
 Palpatine megmondja Kreaternek, aki már levette a sisakot, hogy eddig szép munkát végzett. A riadózás még jobban fúj, és bizonyára a két másik fejvadász remekül végzi a munkáját. Kreater bólint, és leül. Elmondja, hogy gyerekjték lesz ezt a káoszt megcsinálnia. Majd megkérdezi, hogy mi legyen akkor a másik feladat. Palpatine elmondja, hogy egy robbantást kéne csinálniuk a corusanti börtön legjobban őrzött részére. És akkor a fegyenceket kiszabadíthatják. Kreater megkérdezi, hogy ez akkor jó lesz -e nekik. Palpatine gonosazn elmosolyodva válaszol: ' Persze. Ez csak természetes. '
 Bane, és Bossk befordul egy újabb folyosóhoz, amikor kapják a hívást, hogy jöhetnek is vissza. Bane rábólint, és visszafordulnak. Ám ekkor Fisto, és a katonái jelennek meg. Fisto elmondja, hogy ez így nem mehet tovább, és megadásra kényszeríti a két fejvadászt. Bossk támadó pozicíóba áll, ám Bane lnyugtatja. Elmondja, hogy már épp távozni akarnának. Ekkor oldalra lép, és megnyom egy gombot. Fistoék előtt pedig megjelennek a különféle droidok. Bane elbúcsúzik a klónoktól, és Fisto -tól a saját módján, és Bosskkal elindulnak visszafele. Fisto kivédi a lövéseket, majd levág egy-egy droidot. Aztán a klónokra bízza a feladatot, és elindul a két menekülő fejvadász felé.
 Kreater kijön, és elindul visszafele. Útközben találkozik a két fejvadásszal. Köszönti őket. Hátulról Fisto jelenik meg. Bane, és Bossk elindul a kapu felé. Kreater pedig ott marad. Bedob egy bombát az egyik szenátusi szobába, ami három másodperc múlva robban is. Fisto a szeméhez rkja a kezét, majd rátámad Kreaterre, aki egy ügyes trükkel kitér Fisto csapása elől, majd elindul ő is a kapu felé. Kiér, beugrik a járműbe, és elindulnak. Fisto, és a megérkező klónok is kiérnek, ám a fejvadászok már elmenekültek.
 A három fejvadász eléri a raktárat, és kiszállnak. Bane elmondja, hogy jó kis meló volt. Kreater azért még elmondja, hogy most fog majd következni a terv másik fele. Bossk megkérdezi, hogy mi, mire Kreater elmondja: ' Megtámadjk a börtönt. '
 Fisto beér Palpatine irodájához. Ott van Yoda, Bail, Padmé, a főkancellár, és Obi-wan. Fisto elmondja, hogy nem sikerült megfékeznie a fejvadászokat. Obi-wan ezt sajnálja. Yoda is, és elmondja, hogy ilyen nagy káoszt ebben a háborúban még nem észlelt. Bail megkérdi, hogy ki bérelhette fel ezeket a fejvadászokat. Palpatine megrázza a fejét, és kijelenti: ' Akárki is, de a biztonsági berendezéseket, és a szenátusi őrköket erősíteni kell. ' Erre mindenki bólint.

 

Szerintetek: 97%

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://theclonewarstortenetek.blog.hu/api/trackback/id/tr543855316

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zilllosarkany 2012.01.27. 14:07:22

szia! újra indult az oldalam, ahol a saját írásaimat olvashatod! lehetnénk társoldalak ;)
koztarsasag.gportal.hu
előre is kösz :D

Bence1997 2012.01.27. 14:11:09

@zilllosarkany: persze. Csak még javítgatnom kell ezeket a linkeket. :D
Ja, és kérlek olvasgasd a részeimet.

argu fisto 2012.01.28. 16:07:51

Nos, ez egy nagyon jó rész volt! Izgalmas volt! 97%-ot adok rá!

Bence1997 2012.01.28. 16:10:21

@argu fisto: oh, köszönöm szépen. Bejegyezlek! Am hamarosan majd jönni fog az évadzáró, azaz a 22. rész. Am most még a rész úgy kb közepén vagyok, de haladok.
süti beállítások módosítása