2012. január 21. 17:13 - Bence1997

2. évad 21-22. rész: Jelenet 1.

Egy kocsmát látunk éjjel. A kocsmában épp sok faj van, akik persze elhasználják a pénzüket, csakhogy valamit kapjanak. Épp az egyik durosnak töltenek egy italt, aki nem más, mint Cad Bane. Mellette van Bossk. Épp beszélgetnek valamiről, amikor belép Kreater. Lát egy helyet, ahová leülhet. Pont Bane mellett van. Oda leül, és kér egy italt. Meghallja eközben, hogy Bossk mit mond: ' Azért sokat fizettek. ' Bane elmosolyodik, és kér még egy italt. Kreater megkérdezi, hogy lenne -e kedvük szövetségbe lépni vele. Bane odafordul hozzá, és megkérdi, hogy mi lenne a feladat. Kreater elmondja: ' A megbízóm azt mondta, hogy csináljak káoszt a szenátusban. Ehhez persze segítők is kellenek. Bane elgondolkodik ezen. Bossk odasúgja neki: ' Sok pénzt jelenthet. ' Bane bólint, majd elfogadja az ajánlatot, és megkérdezi, hogy mikor kezdődik az akció. Kreater azt mondja, hogy hamarosan, csak még kell egy nagyon jó, és biztos terv.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://theclonewarstortenetek.blog.hu/api/trackback/id/tr383630316

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

argu fisto 2012.01.21. 17:49:49

Jól hangzik! Már várom!

Bence1997 2012.01.21. 18:03:10

@argu fisto: ok, csak még jönni fog asszem kettő jelenet még, az egyik biztos, hogy még a 21. részből való, ám a másik az 22. résznek lesz.
süti beállítások módosítása