2012. január 05. 18:12 - Bence1997

The clone wars történetek: Híradó II.

Újabb híreket hoztunk kedves nézőink! Bence1997 bejelentett néhány információt egy csomó dologgal szemben. Nézzük is:

- Az első dolog az az, hogy az utolsó részek csatadusok, és akciósak lesznek. ' Az utolsó 5 részt nagyon jóra akarom csinálni. Mivel a jabiimi csata uccsó három részében Anakin is szerepel, és be kell állítani olyannak, mint Vader, vagyis dühösnek. A fejvadászos részek pedig akciósok lesznek Corusanton. ' Ezt szögezte eddig Bence1997. 

- A másik pedig már a 3. évaddal kapcsolatos. Még nem ért véget a 2. évad, ám a 3. évadról már többet megtudtunk. És ezt Bence1997 meg is mutatta. ' A 3. évad nem lesz ( annyira ) csatadus, de tartani fogja az izgalmak legjavát. Mert lesz itt: Árulás, lázadás, csata, corusanti ostrom, boszorkányság az évad ......... ' Ezt mondta Bence, de a végét elharaptuk, mivel nagyon nagy SPOILER lenne. 

- A harmadik pedig csak egy rövid dolog: Bence eltűnése csak azért van, mert félévi dolgozatok vannak. De a részek majd jönnek, és az évadzáró vagy jövőhéten, vagy január végén lesz. De azért ne féljünk.

Ennyi lenne a híradó. Sziasztok.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://theclonewarstortenetek.blog.hu/api/trackback/id/tr903522463

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása