2011. november 16. 14:03 - Bence1997

10. rész: Veszélysorozatok: leírás

Szereplők: Anakin, Obi-wan, Even Piell, Rex, ötös, Cody, Waxos, Cerus, klónok, chissek, droidok, dooku

Helyszín: Csilla

Leírás: Anakin, és Obi-wan a jedik segítségét kérik, akik Even Piellt küldik hozzájuk. Így hárman a klónokkal megtámadnak egy szigorúan őrzött támaszpontot, ám az út veszélyes, így nem biztos, hogy túlélik.

Trailer:

 Az 501 –es légió, és a 212 –es légió menetel egy keskeny úton. Tizennyolc darab az 501 –ből, Tizennyolc a 212 ből, és még tíz at-rt –s klón menetel. Összesen 46 klón van. Az at-rt –k hátul menetelnek, míg a két parancsnok, Rex, és Cody elől menetel. Cody felsóhajt, és azt monda: ’ Hát ez a felderítés egy unalmas meló. ’ Rex ránéz: ’ Csak fel kell derítenünk addig, amíg a tábornokok nem jeleznek, hogy visszamehetünk. ’ Cody erre megint csak felsóhajt, majd megkérdezi Visszhangot, hogy milyen hátul a terep. Visszhang előremegy, majd tiszteleg, aztán leveszi a sisakját, és elmondja: ’ Uram, tiszta, és csendes a környék. ’ Rex erre elgondolkodik: ’ Ez furcsa. A chissek sohasem adnak szabad utat valahova. Ez lehet hogy…’ Cody odafordul hozzá: ’ Csapda? Szerinted ez egy csapda? Hiszen nem rég indultunk el, és…. ’ Ám ekkor egy piros lövés megy el mellette. Aztán a fák mögül droidok jelennek meg, és azok elkezdenek lőni a klónokra. Rex elmondja, hogy rossz ötlet volt ilyen kevesen jönni. Cody is bevallja, majd előreszalad, mivel a keskeny útról chissek jelennek meg. Azok is elkezdenek a droidfegyvereikkel lőni a klónokra. Az egyik klón eközben sikeresen lelő egy chisst, ám az egyik droid lelövi őt. Ötös is megjelenik, aki felmászik az egyik fára, és onnan tüzeli a droidokat. Elmondja Rex –nek, aki épp aprítja a droidokat, hogy vissza kéne vonulniuk, mivel a droidok túlerőben vannak. Mert hát elég nehéz őket így eltalálni, miközben mozognak a fák mögött. Na és a chisssek is itt vannak. Rex ekkor lelő egy droidot, majd bólint rá. Aztán odaszalad Cody hoz, aki épp egy chiss harcost lő le. Elmondja, miközben kitér egy lövés elől, hogy vissza kéne vonulniuk, mert hát hátrányban vannak. Cody az elején még ellenkezik, de amikor az egyik at-rt –s klónt eltalálják messziről egy chiss ágyúvetővel, feladja a vitát, és visszavonulót fúj. A klónok ekkor még lövöldöznek, miközben visszafele szaladnak. A droidok ekkor megjelennek a fák mögül, és lövik a klónokat. A klónok közül egy-egy klón elhull, de azért egy-két droid is végre elpusztul.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://theclonewarstortenetek.blog.hu/api/trackback/id/tr73387178

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása